Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21/2...

Για μία μόνο βραδιά, μεθαύριο Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, οι δημοφιλείς Raining Pleasure έρχονται από την Πάτρα στην Αθήνα, όπου και θα παρουσιάσουν στο Κύτταρο της οδού Ηπείρου το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους! Εννοείται πως δε θα λείψουν και στιγμές από την παλαιότερη δισκογραφία του πιο επιτυχημένου ίσως ελληνικού αγγλόφωνου συγκροτήματος!
Ακριβώς μια εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, τη σκυτάλη παίρνει ακόμη ένα αγγλόφωνο ελληνικό rock συγκρότημα με ιστορία! Οι Earthbound, με καινούργια δουλειά κι αυτοί, έχουν σκοπό να γκαζώσουν ανεβάζοντας επικίνδυνα τα ντεσιμπέλ στη μοναδική τους βραδιά στο Κύτταρο!
Όσο για τον Φοίβο Δεληβοριά, την προσωπική ανακάλυψη του Μάνου Χατζιδάκι που μαθήτευσε κοντά στον Διονύση Σαββόπουλο και που μέσα σε λίγα χρόνια άλλαξε το τοπίο του ελληνικού τραγουδιού, ξεκινά από την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου για οκτώ αποκλειστικές παραστάσεις.
Προσεχώς: Μαρία Βουμβάκη, Ανδριάνα Μπάμπαλη- Γιώργης Χριστοδούλου, Μωρά στη Φωτιά, Σωτηρία Λεονάρδου- Πάνος Φορτούνας, αλλά και οι θρύλοι από τα 60s και 70s, Bad Company και Blue Cheer. Απίστευτο που τα δυο τελευταία rock συγκροτήματα, όχι μόνο συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά πήραν σβάρνα και τις παγκόσμιες περιοδείες! Revival - νεκρανάσταση κανονικά, αν και μάλλον θ' αξίζει τον κόπο...τους!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το blog σου ειναι υπεροχο αγαπητε.
Χαιρομαι που σε βρηκα.
Το δε κυτταρο αγαπημενο οσο δεν παιρνει.
Να εισαι καλα.Θα σε διαβαζω οπωσδηποτε.:)
Tην καλησπερα μου

greekgaylolita είπε...

Τις ειδα τις αφισες σημερα αγαπητε γυριζοντας.

(Ο Φοιβακος αλλαξε το τοπιο?Γκουχ,γκουχ,και τον συμπαθω να φανταστεις.Εχε χαρη που σας αγαπω ω διοργανωτα;-)

BOSKO είπε...

"η"...

Σ' ευχαριστώ, καλώς σε βρίσκω!

ggl...

Είδες πως τις πιάνεις τις δημ/γραφικές υπερβολές, ειδικά εσύ; ε, λέμε και κάνα βαρύγδουπο να τσιμπήσει ο κόσμος, τι διάολο υπεύθυνος επικοινωνίας θα' μουν; Γνώμη μου είναι πάντως πως ο Φοίβος Δεληβοριάς διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό από τους λεγόμενους τραγουδοποιούς της γενιάς του, περισσότερο χιούμορ, αυτοβιογραφικά στοιχεία στο στίχο κλπ. Χρήσιμη η παραίνεση σου σαν κανονική γείωση! Αυτό το "γκουχ γκουχ" σου, όλα τα λεφτά!