Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ RODEO ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΕΫΔΕΝ!


Στην αφίσα αναγράφεται Μετά την επιτυχία στο ΚΥΤΤΑΡΟ οι παραστάσεις θα συνεχιστούν για ένα μοναδικό διήμερο στο RODEO! Μην τρελαίνεστε, παίδες, διαφημιστικό κολπάκι είναι! Εντάξει, δε λέω, καλά πήγαμε, αλλά δε χάλασε κι ο κόσμος κιόλας! Έδωσα μάλιστα και μια συνέντευξη στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ (άκουσον, άκουσον!), που ξανακυκλοφορεί κι αυτό εντός ολίγων ημερών, όπου ενέταξαν τις παραστάσεις του μονόπρακτου του Χρονά σαν ένα από τα καλύτερα θεατρικά events του χειμώνα με ηρωίδα γυναίκα καλλιτέχνιδα του ελληνικού τραγουδιού (τη Γιώτα Γιάννα, τον θηλυκό Iggy Pop όπως πολύ εύστοχα τη χαρακτήρισε η φίλη μας η candyblue)! Απόψε και αύριο, η παράσταση μαζί με το live της Σωτηρίας Λεονάρδου και του Πάνου Φορτούνα μεταφέρονται στο Rodeo, το μεγαλύτερο αδερφάκι του Κύτταρου! Μεγαλύτερο από ηλικιακή άποψη, εφόσον το Rodeo στην πλατεία Βικτωριας ήταν το πρώτο rock- club που άνοιξε στην Αθήνα το 1968, δυο χρόνια πριν κι από το Κύτταρο. Σας περιμένουμε απόψε και αύριο, λοιπόν, με εμένα αυτοπροσώπως να κρατώ τον μικρό ρόλο του Γιώργου Χρονά, μια και ο συγγραφέας μας θα βρίσκεται μέχρι αργά στην Έκθεση Βιβλίου επί της Αρεοπαγίτου. Πάω τώρα να αγοράσω κι εγώ το καινούργιο δίφωνο με τη...Βιτάλιεν στο εξώφυλλο- είμαι περίεργος για το lay out της συνέντευξης της Πλάτωνος- μετά, ηχογράφηση της κυριακάτικης ραδιοφωνικής εκπομπής με τον φίλο σκηνοθέτη Έκτορα Λυγίζο κι ακολουθεί η παράσταση στο Rodeo! Πολλές καλημέρες!
* Μόλις πήρα το δίφωνο. Εντυπωσιακό το μέγεθος και το lay out, αλλά όπως είπε και η αρχισυντάκτρια, η αγαπητή μου Μαριάνθη Πελεβάνη, από το επόμενο τεύχος, θα δίνεται προσφορά και ένα...καροτσάκι για να το κουβαλάτε άνετα! Κι αυτή τη στιγμή, από το cd- player ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος τραγουδά Να' χαν οι καρδιές αμπάρες, διαδεχόμενος τον Κώστα Παυλίδη του κυπουργικού Rom!

4 σχόλια:

tractatus είπε...

Η τιμή του ποτού έχει μειωθεί ή...παραμένει το ίδιο....ίσως επειδή είναι αδελφάκι να είναι κάπως φθηνότερο αλλά βρε παιδί μου και 30€ Too much!!!

BOSKO είπε...

tractatus...
όντως τσιμπημένη τιμή, αλλά είναι η ίδια που επικρατεί σε όλες τις σημερινές μουσικές σκηνές. Πάντως, απόψε, στο Rodeo κι εγώ θέλω να πιστεύω ό,τι θα είναι λίγο χαμηλότερες οι τιμές.

tractatus είπε...

δεν προλαβαίνω να πεταχτώ :(

μαριάννα είπε...

Ενώ σκούζω για τις τιμές στην Ελλάδα επί παντός, εδώ θα πω ότι τη βρίσκω λογική, ότι το Halfe Note το πληρώναμε το ίδιο εδώ και 7-8 χρόνια, και ότι πίνεις και ποτό, ενώ στις ευρωπαϊκές σκηνές, τόσο και παραπάνω είναι μόνο η είσοδος.
Και δεν συζητάμε για την υπέροχη Σωτηρία Λεονάρδου... Χαλάλι...