Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5


Το κινητό του χτύπησε την ώρα που τα λέγαμε. Η μοναδική φορά στη ζωή μου που ο πατέρας μου νιώθει περήφανος για μένα! μου είπε με το που τέλειωσαν τη συνομιλία τους. Απ' αυτόν άλλωστε γνώρισε καλά σε πολύ νεαρή ηλικία τους Pink Floyd και τον Bob Dylan, όπως και από τον θείο του, τον Γιάννη Bach Σπυρόπουλο, τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και τον στίχο του Νίκου Γκάτσου.

Απέναντι μου είχα έναν 27χρονο τραγουδοποιό που το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε πρόσφατα, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να καπνίζει μανιωδώς τα Καρέλια του! Πολύ εξαιρέσιμος τύπος! Λες και το έσκασε από το εξώφυλλο κάποιου βινυλίου των Canned Heat μοιάζει ο Δημήτρης Αρναούτης, παρ' όλο που τα τραγούδια του δεν έχουν παλιομοδίτικα στοιχεία! Πώς αλλιώς θα συγκινούσαν τον Μανώλη Φάμελλο ώστε να βοηθήσει για την έξοδο τους στη δισκογραφία;

Είπαμε πολλά εν μέσω καφέδων και εν είδη συνέντευξης με τον Δημήτρη Αρναούτη. Αυτά και άλλα μπορείτε ν' ακούσετε κι εσείς στη σημερινή εκπομπή μου Στο Κόκκινο 105,5 (www.left.gr) 20.00- 22.00 το βράδυ. Ο φέρελπις τραγουδοποιός είναι καλεσμένος μου και λέμε την πρώτη ώρα να παρουσιάσουμε το cd του, ενώ τη δεύτερη να παίξουμε αγαπημένες μας κοινές μουσικές! Συντονιστείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: