Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ!


Στο πρώτο μέρος η Αλίκη Καγιαλόγλου θα τραγουδήσει κομμάτια από τα έργα Αντικατοπτρισμοί (την τελευταία δισκογραφική εργασία του Χατζιδάκι με ερμηνεύτρια την ίδια), Οι Μύθοι μιας Γυναίκας και Τα Κινηματογραφικά. Μαζί της, μια νέα φωνή, η Ελένη- Λυδία Σταμέλλου, άρτι αφιχθείσα από μουσικές σπουδές στη Γερμανία, η οποία και θα τραγουδήσει Μεγάλο Ερωτικό. Και επειδή μάλλον δε σας λέει τίποτα το όνομα της κυρίας Σταμέλου, σας πληροφορώ ότι πρόκειται για τη μοναχοκόρη της Αλίκης Καγιαλόγλου, που θα τραγουδήσει για δεύτερη φορά δημόσια στο πλάι της μητέρας της! Στο δεύτερο μέρος, τη σκυτάλη παίρνουν δύο Θεσσαλονικείς ερμηνευτές, ο ένας εκ των οποίων συνεργάστηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι: πρόκειται φυσικά για τον Ανδρέα Καρακότα που θα ερμηνεύσει Τα τραγούδια της αμαρτίας σε ποίηση Ντίνου Χριστιανόπουλου και Γιώργου Χρονά μαζί με την Γεωργία Συλλαίου σε κομμάτια από τη Ρωμαϊκή Αγορά, τη Λαϊκή Αγορά, τις Μπαλάντες της οδού Αθηνάς κ.α. Στο πιάνο θα βρίσκονται ο Φρίξος Μόρτζος στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ο φίλος μου Γιάννης Φιλιππουπολίτης, ο οποίος είναι και εξαιρετικός μίμος!
Προβλέπεται μαγική βραδιά! Ο χώρος είναι το αμφιθέατρο του Αμαλιείου (Κηφισίας 219, Μαρούσι), η ώρα έναρξης 21.15 και η είσοδος ελεύθερη! Και η συναυλία είναι απόψε, Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008! Μην κοιτάτε την αφίσα που από λάθος γράφει Παρασκευή...

6 σχόλια:

kyzikos είπε...

Γεια σου Bosko.Πολύ καλή ενημέρωση για αυτή τη συναυλία.Να'σαι καλά,έχω και τη περιέργεια να ακούσω και την κόρη της Καγιαλόγλου.

BOSKO είπε...

kyzikos...
καλημέρα, καλώς τον! Να είσαι απόψε κι εσύ εκεί!

Ανώνυμος είπε...

Βρε βρε το Μπόσκο!
Θα 'ναι στα λημέρια μας απόψε!

BOSKO είπε...

νεφερτίτη...
γιατί έχω την εντύπωση- εδώ και καιρό- ό,τι γνωριζόμαστε προσωπικά και μάλιστα καλά;

Μουσικά Προάστια είπε...

Σι γιου δέαρ Μπόσκο!

BOSKO είπε...

μουσικά προάστια...
ριτς άουτ (άιλ μπι δέαρ) που έλεγαν μια φορά κι ένα καιρό οι φίλοι μας οι Four Tops!