Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΟΝΤΑ ΣΥΧΑΜΕΡΑ!


Υπάρχει άραγε κανείς που διατηρεί τα φιλοζωικά του αισθήματα μπροστά σ' αυτά τα έρποντα ή, ακόμη χειρότερα, ιπτάμενα έντομα, τα οποία εισβάλλουν από ανοιχτά παράθυρα, μπαλκονόπορτες, αποχετεύσεις, σακούλες και πατώματα για να μετατρέψουν τη ζωή μας σε σύντομο φθηνιάρικο b- movie τρόμου και φρίκης;
Τις συχαίνομαι τις πουτάνες τις κατσαρίδες! Για πάρτη τους μετατρέπομαι σε σαδιστή πρώτου βαθμού, που ηδονίζεται αμυνόμενος να τις συνθλίβει κάτω από το παπούτσι του, ακόμη και να τις καίει ζωντανές με οινόπνευμα!
Σκέτη απόλαυση!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μποσκάκι μου....ΔΕΝ έχεις και άδικο!και γώ τις συχαίνομαι φρικτά μπορώ να πώ...και έχω αυτή την αντιπάθεια και αυτό το αηδιαστικό συναίσθημα γι αυτές από την παιδική μου ηλικία μπορώ να πώ δεν το χω αναλύσει να δώ γιατί.... αλλά τις σιχαίνομαι μέχρι αηδίας... ίσως και επειδή η γιαγιά μου ζούσε σε ένα σπίτι που υπήρχαν εκεί πολλές κατσαρίδες (μπλιάααααχ!) και τις έβλεπα να βγαίνουν συχνά στην αυλή...και επειδή αργότερα μέναμε και μείς σε ένα διαμέρισμα το οποίο είχε και αυτό πάρα πολλές κατσαρίδες...και τις έβλεπα παντού...ακόμη και στη κουζίνα!....και από τότε αηδιάζω και μόνο που τις βλέπω...αυτό το σπίτι που μένω τώρα μέχρι στιγμής δεν έχει....και χαίρομαι..αλλά θα δούμε και δώ....το πρόβλημα είναι αυτό το απίστετα μισητό και σιχαμερό ζωίφιο δεν εξοντώνεται έυκολα διότι έχει απίστευτη αντοχή στα πάντα (ναι το αναθεματισμένο! αφού να φανταστείς ότι οι επιστήμονες λένε ότι σε περίπτωση πυρινικού πολέμου το μόνο 'ον'που θα επιζήσει θα ναι η κατσαρίδα! τέτοια αντοχή μιλάμε!!)και επίσης ενδέχεται να κουβαλά επάνω της διάφορα μικρόβια διότι κινήται σε υπονόμους κλπ,κλπ,κλπ...έχεις σκεφτεί να κάνεις κάποια απολύμανση;;;;λένε πως βοηθά,ότι φέρνει αποτελέσματα...για σκέψου το....φιλάκια,Αθανασία.

musicbug είπε...

Ayto me ton pyriniko polemo kai tis katsarides toxw akousei ki egw. Den tis mporw, to xeirotero to eixe pathei i theia mou pou itan eggyos, ki enw koimotan to vrady eniothe na tis gargalaei kati to xeri, kai itan mia megali katsarida, kontepse na xasei to paidi:-)

BOSKO είπε...

αθανασία...
η καλύτερη μου να διαβάζω τα σχόλια σου με τον καφέ μόλις ξυπνάω!

musicbug...
εγώ τι να πω που κοιμόμουν κάποτε κι είχε μπλεχτεί μία μεσ' στα μαλλιά μου; κόλπος θα μου ερχόταν! Γι' αυτό τις μισώ!

greekgaylolita είπε...

Κουρεψου επιτελους αγαπη μου!(εσυ και η Amy Winehouse;-)

BOSKO είπε...

ggl...
πέθανα στο γέλιο!