Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΑΥΡΙΟ ΤΟ 153 ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΦΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ!


Κυκλοφορεί αύριο, Παρασκευή, το τεύχος 153 του διφώνου. Μπορείτε να διαβάσετε τη μεγάλη συνέντευξη που μου παραχώρησε ο Γιώργος Χατζιδάκις, καθώς και ένα άρθρο μου- αναδρομή στη δισκογραφική πορεία του Νίκου Ξυδάκη. Υπάρχουν ακόμη συνεντεύξεις, μεταξύ άλλων, του Κ. Βήτα στον Κώστα Αγοραστό, του Διονύση Σαββόπουλου και του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον Σπύρο Αραβανή, της Σαβίνας Γιαννάτου στον Αλέξη Βάκη και του Παύλου Παυλίδη στη Φωτεινή Λαμπρίδη. Όσο για τα premium- CDs του τεύχους, βρίσκετε ένα Greatest Hits της θρυλικής Yma Sumac, τις Μαντόνες του Κόσμου (με Φαραντούρη, Βενετσάνου, Πρωτοψάλτη, Βιτάλη κ.α.), μια συλλογή με νέους Έλληνες καλλιτέχνες που τιτλοφορείται Τη δροσιά τους να' χεις και βέβαια τον τρίτο συλλεκτικό ψηφιακό δίσκο της σειράς Έλληνες Jazzistes!
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας πάλι, δόξα να' χει ο Γιαραμπής!

9 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Τι βλέπω στο εξώφυλλο; Και Αττίκ; Ωραία! Άντε να δω πότε θα φτάσει το τεύχος στον Βορρά!

BOSKO είπε...

rena fan...
αν σου πω ότι σε σκεφτόμουν μόλις είδα το αφιέρωμα στον Αττίκ; της εποχής σου, όπως λες κι εσύ!

celsius33 είπε...

θα το πάρω :)

Rena Fan είπε...

Έφτασε και στον Βορρά αμέσως αυτή τη φορά! Αλήθεια, να περιμένουμε director's cut και για αυτή τη συνέντευξη;

BOSKO είπε...

rena fan...
η αλήθεια είναι πως είπε και πολλά άλλα ο Γιώργος Χατζιδάκις, απλά θέλουν την εκ νέου απομαγνητοφώνηση τους. Ξέρεις τι μπελάς ειν' αυτό; Πάντως, δεν έχεις άδικο, όταν τη δημοσιεύσω από δω τη συνέντευξη, καλό θα' ναι να προστεθούν κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα (όπως ας πούμε για τη δημιουργία του Μουσικού Συνόλου Μάνος Χατζιδάκις, αλλά και το κατηγορώ του προς τη Lyra που επανέκδωσε "Μεγάλο Ερωτικό" σε κακή ποιότητα και γι' αυτό αποσύρθηκε...)

Rena Fan είπε...

Ξέρω, ασχολούμαι κι εγώ με απομαγνητοφωνήσεις στη δουλειά μου (άσχετη με δημοσιογραφία!) και ξέρω τη γλύκα... Θα περιμένουμε!

BOSKO είπε...

rena fan...
να ξέρεις, πάντως, αν χρειαστεί να γραφτεί για το δίφωνο κάνα άρθρο περί ελαφρού τραγουδιού, θα σε προτείνω και θα σε ειδοποιήσω ως τον πλέον αρμόδιο! Καλά, άμα είναι για τη Ρένα κιόλας ειδικά, δεν το συζητώ!

Rena Fan είπε...

Τι να πω... Με έχεις κάνει λιώμα τώρα!

BOSKO είπε...

rena fan...
μάζεψε τα...κομμάτια σου και στρώσου γράψε ένα κείμενο για την ενασχόληση της Βλαχοπούλου με το αρχοντορεμπέτικο! Όχι για το δίφωνο, αλλά για το νέο έντυπο, το Όασις, που ξεκινάω κι εγώ συνεργασία. Από Δευτέρα, θα σ' ενημερώσω για την έκταση του κειμένου σου! Καλό Σ/Κ!