Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!


Η κοπέλα αυτή, τελειώνοντας δύο παραστάσεις για τις οποίες δούλευε ένα ολόκληρο καλοκαίρι, δεν έχασε χρόνο στα μπαρ και τα αναίτια ξενύχτια, αλλά πήρε το σενάριο του Παπαστάθη στα χέρια της και μελέτησε τη σκηνή που σίγουρα μέχρι αυτή την ώρα θα έχει ήδη γυριστεί! Αρκούσε μια ανάγνωση για να αποστηθίσει διαλόγους σκορπισμένους σε δύο σελίδες! Μόνο τον Πουλικάκο έχω δει στο παρελθόν να καταφέρνει κάτι παρόμοιο και μάλιστα στη μέση του δρόμου με τ' αυτοκίνητα να περνούν!

Η Λουκία Μιχαλοπούλου λοιπόν αναχώρησε με την πρώτη πρωινή πτήση για Μυτιλήνη, πηγαίνοντας το σερί- που λένε- από χθες βράδυ, για να είναι στην ώρα της στο πόστο της! Εν τω μεταξύ, μαθαίνω ότι ο Θάνος Σαμαράς ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν αντάρτη- ναι, είναι είδηση αυτή!- για τις ανάγκες ακόμη μίας ταινίας που θ' ασχολείται με τον Εμφύλιο!
Όση ώρα πάντως πρόλαβε να ρίξει έναν υπνάκο στην κρεβατοκάμαρα μου, εγώ και ο Lolek παίζαμε με αναμμένους αναπτήρες μπροστά στον φακό της κάμερας, ακούγοντας τον Μάρκο της Λένας και τη Μαντουμπάλα από τη Φλέρυ μέχρι τις τέσσερις το πρωί! Περιέργως όταν ξύπνησα το κεφάλι μου δεν ήταν κουδούνι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: