Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

μετά τη συναυλία...


Γελαστά πρόσωπα έξω από το ΠΑΛΑΣ μετά τη συναυλία της Λένας Πλάτωνος.
Από αριστερά, ο Μιχάλης Τρανουδάκης, ο Lolek, ο bosko, η Μαρία Βουμβάκη, η Λιάνα Μαλανδρενιώτη και η Ελένη Γιαννοπούλου.
Το post- ανταπόκριση σε λίγες ώρες, όταν μου σταλούν οι φωτογραφίες που περιμένω!
* photo by cantata

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ ωραία βραδιά. Σε μερικά κομμάτια μόνον ίσως να ήθελα κάτι παραπάνω για να απογειωθώ. Ωστόσο, υπήρχαν ανατριχιαστικές στιγμές.

BOSKO είπε...

Antonius...
πώς το εννοείς το "κάτι παραπάνω";
ρεπερτοριακά, ηχητικά, ερμηνευτικά;
νομίζω ότι όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, εξ ου και οι ανατριχιαστικές στιγμές που λες κι εσύ!

Unknown είπε...

Από το ρεπερτόριο μου έλειψαν πολλά δημοφιλή (Μάρκος, Μπρένθις) και μη (Mirabilia, καντέντσα της Άνοιξης, διάλειμμα το Σάββατο κ.λπ.) αλλά, φυσικά, δεν είναι δυνατόν να εξαντληθεί το ρεπερτόριο της Λένας σε μια συναυλία. Οπότε δεν το λαμβάνω υπόψιν. Κάποιες ακουστικές λεπτομέρειες κυρίως στη μίξη του ήχου κ άλλες πιο μουσικές παράμετροι είναι εκείνες που με εμπόδισαν να απολαύσω κάποια κομμάτια όσο θα ήθελα. Οι ερμηνευτές ήταν πολύ καλοί πλην ελαχίστων σημείων. Φυσικά, ομολογώ πως είμαι δύσκολος ως μουσικός κ δεν είναι ο καθένας υποχρεωμένος να ικανοποιήσει τις ιδιοτροπίες μου.

Όπως κ να έχει, είναι μοναδική εμπειρία να βρίσκεσαι σε μια συναυλία της Πλάτωνος. Τη θεωρώ μέσα στους 3-4 σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες κ κάθε μέρα ακούω ή θα παίζω κάτι δικό της στο πιάνο.

Αν την δεις πες της πως την σκέφτομαι συχνά.

BOSKO είπε...

Antonius...
η συναυλία ήταν εστιασμένη στο "Σαμποτάζ", γι' αυτό και δε γινόταν να χωρέσουν πολλά κομμάτια στο πρώτο μέρος. Η "Καντέντσα της Άνοιξης", ε; Αριστούργημα στον παλιό Σείριο επί Χατζιδάκι!
θα σε διαβάσει η Λένα, να' σαι σίγουρος! Σήμερα έχει γενέθλια, οπότε ας της ευχηθούμε όλοι ό,τι καλύτερο στη Ζωή & την Τέχνη της!

Unknown είπε...

Χρονιά Πολλά Λένα.
Σε ευχαριστώ.

zarzuela είπε...

Απαπάάάά, πως τόλμησες να μη με φωνάξεις να βγω κι εγώ φωτογραφία Μποσκουλίνο; δυο μέρες στο κομμωτήριο και στη νυχού την έβγαλα για να μαγνητίζω τα βλέματα στο Παλάς. Και με το καινούριο μου ντεμί-σεζόν εκρού ταγεράκι και με τακούνι ρετιρέ, όχι σαν κάτι άλλες που βόγγηξαν τα καλάθια της Ζάρας, ήμαρτον, τι περισσότερο διέθεταν δηλαδή οι κυρίες που βλέπω στη φωτογραφία; αν με ήθελες με φουλάρι που να το ξέρω να βάλω το Ερμές να τις ξετινάξω όλες; ας είναι, άλλο σε ήθελα, που είναι εκείνο το θεσπέσιο ον που το έχω επιθυμήσει; μέχρι τραγούδι του έγραψα

ντινγκ λινγκ λινγκ λινγκ(εισαγωγή)

που είσαι Λουτρινούληηηηηη,
που είσαι χαρά μουουουου
σε βλέπω και λιώνωωωωωω
στα υγρά όνειρά μουουουουου(δις)

ξυπνάω και νιώθωωωωωω
στο στόμα μου χνούδιιιιιι
και λέω θα καείείείεί
απόψε το πελεκούδιιιιι(δις)

(ρεφρέν)
μην είσαι στης Καίτης
καμιά συναυλίααααα;;;;;;
ή σε μαγαζίίίί
κάτω στην παραλίαααα;;;;;
όπου και νά σαιαιαιαιαι
κάντηνε κι έλααααα
στη γλυκιά zarzuelaaaa
θα περάσουμε τρέλααααα

Βλέπεις Μποσκουλίνο, χάθηκε κι εκείνος ο ποιητής που είχαμε εδώ, θα μας έγραφε τίποτα της προκοπής, τι να κάνω κι εγώ ότι μπορώ κάνω....

Λούτρινος είπε...

Και να με πληρώνανε εγώ δεν θα άφηνα το gym για να δω Πλάτωνος! Εξάλλου στο gym η μουσική είναι άψογη! Κάθε καλή μουσική πρέπει να σε κάνει να χορέψεις ή να γυμνάζεσαι στο ρυθμό της. Τα καταθλιπτικά και τα αχ, βαχ είναι για τους κουλτουριάρηδες που καταπιέζονται όταν τ ακούν αλλά έχουν κι ένα προφίλ που πρέπει να υπερασπίσουν. Όσο για την Καίτη, καλά σε ποια δεκαετία ζείς;
Στο 19τίποτα; Η μουσική ξεκίνησε με το που πάτησε η Δέσποινα το πόδι της στο παλκοσένικο. Όσο για τα τραγούδια σου που μου γράφεις κιόλας έχω να σου πω ότι είναι σκατένια και δεν με αγγίζουν καθόλου! Στο παλλάς δεν έχετε πρόβλημα να τα σκάτε, κορόιδα κουλτουριαρουραίοι, το μπουκαλάκι στη Δέσποινα σας πείραξε!
Γκέγκε???

Γιώργος είπε...

Χρόνια Πολλά Λένα.
Να 'σε πάντα καλά, ευτυχισμένη και δημιουργική.

zarzuela είπε...

Λουτρινούλη σαν τα μάραθα... μαύρα μάτια κάναμε (κύκλους από το ξενύχτι εννοώ). εδώ ο κόσμος (σου) καίγεται βρε, κι εσύ κάθεσαι και κάνεις κοιλιακούς. σε λίγο τη Δέσποινα ούτε τα πειρατάδικα δε θα τη βάζουνε, στο σουπερμάρκετ θα πηγαίνεις φουκαρά μου και το Μεγάλο Ερωτικό θα ακούς, στο μετρό Βενετσάνου και στο κομμωτήριο Lolek που προξενεί και κρυφούς οργασμούς σε όλα τα θηλυκά. στις ειδήσεις θα απαγγέλουνε Καβάφη και η Τατιάνα Στεφανίδου θα διαπληκτίζεται με τη Μενεγάκη για τον Trier. κάτι σαν κι εσένα θα ανοίγουνε το Μέγαρο Τρίτη Πέμπτη Σάββατο να ανεβαίνετε στην ταράτσα να πέφτετε αγκαλιά με τους δίσκους σας κακομοίρη μου. σας πήραμε φαλάγγι παιδί μου το κατάλαβες ή να στο ξαναπώ; ξέρεις μέχρι που ήτανε η ουρά για την Πλάτωνος; μέχρι τον Καίσαρη. μαύρη αγορά βγήκανε τα εισιτήρια. τέσσερεις πέσανε στα θρυλικά πόδια μου να τους πουλήσω το εισιτήριό μου τους παραμέρισα με το ψηλοτάκουνο και προχώρησα αγέρωχη. τι άλλο πια να σου πω για να καταλάβεις; σε λίγο κάτι σαν και σένα στο μουσείο θα σας βάλουνε σαν τον κοριό του Μαγιακόφσκι τον ξέρεις αυτόν; το Μαγιακόφσκι εννοώ γιατί από κοριούς εκεί που συχνάζεις θα τους ξέρεις. κοίταξε να αλλάξεις μυαλά γιατί σε βλέπω στην Κασταλία σε τρίκλινο...

Λούτρινος είπε...

Zarzuela έτσι όπως γράφεις μου θυμίζεις τον Dr. Evil από το Austin Powers που πάντα ονειρεύεται να κυριαρχήσει τον κόσμο. Μπορει βέβαια να μην την έχεις δει αυτή την ταινια γιατί είναι αυστηρώς ακατάλληλη για κουλτουριάρηδες, αλλά νομίζω οτι καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται.
Σου εύχομαι περαστικά λοιπόν αν και πιστεύω πως χρειάζεσαι βοήθεια...

zarzuela είπε...

Αγαπητό Λουτρινάκι τι βλέπεις χρυσό μου στο βίντεο; το ξέρει η μαμά σου; εμ βέβαια έτσι αρχίζουν όλα με Mazoo and the Zoo και καταλήγουνε εκεί που καταλήγουνε. Κατήφορος.... ο Κούρκουλος λείπει και η Λάσκαρη προ μπότοξ. το έχεις δει αυτό; εκεί να δεις τι παθαίνουν τα μικρά παιδάκια που παίρνουνε τον κακό το δρόμο κι ακούνε Βανδή.......