Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

λακωνικό

pop history... Hector Berlioz Orgie des brigands...
stress...
die mourlische theory...

plus' interview...
sweet charity...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ μη βάζεις κι άλλα στοιχεία πέρα από τις γάτες. Οι γάτες κερδίζουν πάντα. :)

Η "μαμά" είναι ζήτημα αν έχει χρονίσει. Μικρούλα είναι.Το μαύρο (έτσι όπως βλέπω το κορμάκι του) και το μπροστινό μικρό πρέπει να είναι θηλυκά. Το πίσω μπορεί να είναι αγοράκι.

Αν μένεις κοντά στο Καλλιμάρμαρο, πρόσεχέ τα όσο μπορείς. Υπάρχουν "τέρατα" που πληρώνουν αλλοδαπούς να τα σκοτώνουν.Τέτοια διαστροφή.

Αν χρειάζεσαι τροφή, κάνε μια νύξη και θα επικοινωνήσω μαζί σου από εδώ (αν είναι να κανονίσουμε να στην αγοράζω κι εσύ απλά να την παραλαμβάνεις από κανένα κοντινό σου petshop).

Θα τα έπαιρνα, αλλά η δική μου δε τα πάει καλά με τις άλλες γάτες, είναι 9,5 χρονών και καρκινοπαθής. Δε θα της το έκανα αυτό.

(Το σχόλιο δεν είναι για δημοσίευση)

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
εγώ όμως σε δημοσιεύω, αφενός γιατί επέλεξες την ανωνυμία και αφετέρου γιατί άφησες ένα πολύ γλυκό σχόλιο. Δεν μένω πολύ κοντά στο Καλλιμάρμαρο (και ευτυχώς απ' ότι μου λες δηλαδή). Μου αρέσει να αγοράζω τροφή για τα γατιά, όπως και να τα ταΐζω. Λατρεύω τα λυσσαλέα γουργουρητά τους όποτε με βλέπουν να τα πλησιάζω με κονσέρβα στα χέρια και μετά κάθομαι και χαζεύω τη μάχη τους για το ποιο θα πρωτοφάει. Η δε γατομάνα στέκεται παραπέρα πάντα και τα αφήνει πρώτα αυτά να τρώνε. Δυστυχώς, όμως, εδώ και δυο μέρες, τα πέντε γατάκια έμειναν τρία. Έχουν μεγαλώσει, σκαρφαλώνουν και την έκαναν πιθανώς για κάποιο ζεστό μέρος, εφόσον εγώ δεν τα βάζω μεσ' στο σπίτι. Θα ξαναγυρίσουν, πιστεύω, ξέροντας ότι θα βρουν εδώ τροφή. Στηνη αρχή ανησύχησα, στενοχωρήθηκα, αλλά τώρα καταλαβαίνω πως θέλουν να εξερευνήσουν τον μικρόκοσμο τους.
Εύχομαι περαστικά στη δική σου γάτα και να την έχεις για χρόνια ακόμη. Η άλλη στο σπίτι που μεγάλωσα πάει για τα 14 κι η μάνα μου ειδικά τη λατρεύει.
Σε ευχαριστώ και καλημερίζω!

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης είπε...

Εγώ, δυστυχώς, δεν μπορώ να μοιραστώ τα γατοφιλικά σας αισθήματα, γιατί στο δικό μου σπίτι είχα(και έχω δηλαδή) σκυλιά. Αντιπαθώ λίγο τις γάτες. Προτού βιαστείτε να βγάλετε συμπέρασμα, συμπληρώνω ότι τα σκυλιά μου τα πηγαίνουν περίφημα με δαύτες. Κολλητάρια είναι.
Αυτό, όμως, που μπορώ να κάνω είναι να πεθάνω από τη ζήλεια μου που βλέπω τον Παπαϊωάννου στις φωτογραφίες σου! Σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ. Αυτά.

Σι Για

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης είπε...

Α! Επανέρχομαι(δευτερόλεπτα μετά) γιατί αναρωτιέμαι αν είδες τη Χώρα Προέλευσης. Αν ναι, πώς σου φάνηκε;

BOSKO είπε...

Σ.Π.Ρ. ...
καλά είναι και τα σκυλιά, αλλά θέλουν πολύ περισσότερο χρόνο και περιποίηση. Άσε που τα γατάκια δεν τ' αλλάζω με τίποτα, τα θεωρώ πολύ υπερήφανα και πανέμορφα ζώα.
σ' άρεσε η photo του Παπαϊωάννου, ε; Που να διαβάσεις και την κοινή συνέντευξη τους με την Πλάτωνος! Έπος κανονικό! Απ' το πρωί αυτήν φτιάχνω να την παραδώσω!
Ένας από τους λόγους που ακόμη δεν είδα τη "Χώρα προέλευσης" του Σύλλα. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία!