Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ο-αλέξανδρος-μίαρης-των-electric-litany-στο-κανάλι-1-του-πειραιά

Του τη χρωστούσα μια εκπομπή του Αλέξανδρου Μίαρη των Electric Litany, που όλο σκαστός έρχεται από το εξωτερικό και δεν είχαμε καταφέρει μέχρι τώρα να τα πούμε κι από τα ερτζιανά. Σήμερα όμως θα βρίσκεται στο στούντιο, όπου θα παίξουμε αγαπημένες μουσικές επιλογές μας και κομμάτια από το άλμπουμ How to be a child and win the war. Σκοπός βέβαια δεν είναι η παρουσίαση του δίσκου των Electric Litany, που ούτως ή άλλως έχει κλείσει χρόνο στα δισκάδικα, αλλά αυτή ενός μουσικού διημέρου που θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο της Εύβοιας με τη συμμετοχή του Μίαρη και άλλων συγκροτημάτων. Λέω μάλιστα να βρεθώ κι εγώ εκεί απ' αύριο για ένα νεοχίπικο weekend που πολύ τό 'χα ανάγκη. Συντονιστείτε στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) στους 90,4 για μία ώρα, από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα κι εκτός από Electric Litany θ' ακούσετε ακόμη ΚΟΡΕ.ΥΔΡΟ., Lolek, Πα-Περ-Ντου, Matteus κ.α.

8 σχόλια:

Βάνος είπε...

Ε λοιπόν...θα συντονιστούμε!

BOSKO είπε...

Βάνος...
perfect!

despinach. είπε...

Bosko, χαιρόμαστε, θα σας κάνουμε παρείτσα κι εμείς στον "αέρα"!

BOSKO είπε...

Despina...
τελικά ούτε εσείς, ούτε εμείς κάναμε παρεΐτσα ο ένας στον άλλο. Ας όψεται η επίσχεση εργασίας των ηχοληπτών που ξανάρχισε ή μάλλον που συνεχίζεται και απλά ανακοινώθηκε ότι το πρόγραμμα στο σταθμό θα μεταδίδεται ζωντανά μόνο μέχρι τις 5 το απόγευμα. Καλά όλα αυτά, δεν έπρεπε νά 'χουμε ενημερωθεί κι οι παραγωγοί; δηλαδή, καλά που κουβάλησα τον Μίαρη, ο οποίος είναι και φίλος μου, φαντάζεσαι νά 'χα φωνάξει καμία- λέμε τώρα- Δόμνα Σαμίου; να μην ξέρω που να κρυφτώ...απαράδεκτο και ήδη τηλεφώνησα στην πρόεδρο του σταθμού. Απ' ότι έμαθα το ίδιο συνέβη και στους υπόλοιπους συναδέλφους που ετοίμασαν εκπομπές, οι οποίες επίσης δεν μεταδόθηκαν...

Λάθος άνθρωπος είπε...

Τελικά είναι καλοί.

BOSKO είπε...

Λάθος άνθρωπος...
ποιοι, οι Electric Litany ή οι ηχολήπτες που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας;

despinach. είπε...

Bosko, φαντάζομαι πώς θα ένιωσες (χωρίς να φταις)... αυτονόητο ότι όφειλαν να σας ενημερώσουν....μα ούτε κ τους ακροατές ενημέρωσαν κατόπιν ότι δεν θα γίνει η εκπομπή!! Ευχαρίστως θα έριχνα κάνα μπινελίκι ως "γραμμένη" ακροάτρια...σιγά μην με υπολόγιζαν δηλαδή αν φέρονται έτσι σε σας!

BOSKO είπε...

Despina...
α, μην το συζητάς.
όπως ακριβώς το λες, προφανώς κάποιος έχει γραμμένους στα παλιά του τα παπούτσια παραγωγούς και ακροατές.
διότι δεν υπάρχει καμία άλλη δικαιολογία.
δεν κοστίζει τίποτα ένα τηλεφώνημα, το κέρατο μου μέσα...