Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5


Δεν είναι ούτε ένας χρόνος που κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ από το label Cantini του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Τραγούδια που έγραψε ο ίδιος με ελληνικούς και αγγλικούς στίχους και με ένα μοναδικό, για τα εγχώρια δεδομένα, στυλ! Όσοι έχουν δει ζωντανά τον Κωστή Μαραβέγια γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν καθίσματα και ο κόσμος χορεύει με τις θεατρικές ska- punk συνθέσεις του, σα να βρίσκεται σε κάποιο live των Tiger Lillies! Για το δίσκο και τη μουσική του, όπως και για την αυριανή συναυλία του στο πλαίσιο του φεστιβάλ του Δήμου Καισαριανής θα μιλήσουμε απόψε με τον Κωστή Μαραβέγια καλεσμένο της εκπομπής μου Στο Κόκκινο 105,5 (www.left.gr) 20.30- 22.00 το βράδυ! Συντονιστείτε!

5 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Έχω μόλις επιστρέψει από το μπάνιο της εβδομάδας στη Χαλκιδική και διαβάζω την ανάρτηση! Πολύ αργά! Η εκπομπή έχει μόλις τελειώσει.
Ο Κωστής είναι υπέροχος. Τον είδα live μόνο μια φορά μαζί με τους Ρεμπούτσικα-Καλατζόπουλο-Πασπαλά, εδώ στη Θεσσαλονίκη, τον Φλεβάρη του 2006. Πραγματικά μοναδικός! Ξεχωριστή σκηνική παρουσία. Και ο δίσκος του πολύ ωραίος.
Κρίμα που τον έχασα. Τουλάχιστον έβαλα δεύτερο και ακούω τη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου!

BOSKO είπε...

rena fan...
εγώ αν και γενικά είμαι της άποψης ό,τι το τραγούδι οφείλει να μεταφέρει θλίψη, εν τούτοις έγινα φαν του Μαραβέγια! Ο δίσκος του όντως ήταν από τις καλύτερες δουλειές του 2007! Ίσως βρεθώ στη σημερινή συναυλία του στην Καισαριανή.

Θράσος είπε...

Έχω την αίσθηση ότι είναι από αυτά τα άλμπουμ που θέλουν δύο τρία ακούσματα πριν αγαπήσεις κάποια κομμάτια τους...ύστερα κολλάνε στο μυαλό και δεν ξεκολλάνε

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ"! ! !

BOSKO είπε...

θράσος...
αν κάτι σε κερδίζει με την πρώτη στα τραγούδια του δίσκου, είναι αυτό το καταιγιστικό ska ύφος που σε συνάρτηση με το ακορντεόν του Κωστή, αφήνει μια γλυκιά αίσθηση, ασυνήθιστη για δουλειά Έλληνα μουσικού!

μαραβεγιακός μέχρι το κόκαλο...
εσένα σε πάω απ' το nickname σου! Να πάτε, να πάτε, εμένα δυστυχώς επαγγελματικοί λόγοι με στέλνουν σε άλλη συναυλία...