Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΣΤΑ "ΝΕΑ"!


Τρεις από τις σημαντικότερες ταινίες, τόσο του ελληνικού κινηματογράφου, όσο και της φιλμογραφίας του Θόδωρου Αγγελόπουλου προσφέρονται με την εφημερίδα Τα Νέα. Συγκεκριμένα, σήμερα δόθηκε ο εμβληματικός Θίασος μαζί με την κασετίνα των τριών dvd και θ' ακολουθήσουν οι Μέρες του ΄36 και η Αναπαράσταση- ειδικά η Αναπαράσταση εκδίδεται για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή. Το post αυτό όμως δεν εξυπηρετεί απλά την ενημέρωση για την εν λόγω εξαιρετική προσφορά, αλλά αποσκοπεί να την πει και λίγο στους αρμόδιους, που- όπως όλα δείχνουν- έριξαν στην αγορά χαλασμένη παρτίδα. Πώς αλλιώς να εξηγήσω που το δικό μου dvd δεν παίζει, με εμφανές ένα σκάσιμο στην πλευρά αναπαραγωγής του δίσκου, ενώ το ίδιο ακριβώς μου μετέφεραν και μερικοί φίλοι, που επίσης αγόρασαν Τα Νέα! Και το θέμα είναι ποιος βρίσκει τώρα το χρόνο να περνάει απ' τα γραφεία της εφημερίδας προς αντικατάσταση του dvd...Συνεπώς, καλή και χρυσή η πρωτοβουλία των Νέων, λίγη όμως περισσότερη προσοχή στον καταναλωτή δεν θα έβλαπτε. Ακόμη κι αν αυτός είναι αθεράπευτα σινεφίλ!

5 σχόλια:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

Νομίζω οτι σου χρειάζεται ένα ταξίδι στο Αμστερνταμ και μάλιστα πολύ γρήγορα. Καλύτερα να τσαλαβουτάς στα λιμνάζοντα νερά στις πλατείες της Ολλανδίας παρά στα λασπόνερα της πλατείας Βικτωρίας.Φιλία Παναγίωτης

BOSKO είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ...
ναι, ναι, στα κανάλια της Ολλανδίας έπρεπε να πεις, όπως έπρεπε ν' αφήσεις το σχόλιο στο παραπάνω post.

καλημερίζω!

Giousurum είπε...

Τεικά δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόβληματικό DVD toυ Θιάσου..
Τι να πώ??
Σε κάτι τέτοιες ταινίες πάνε και συμβαίνουν αυτά..
ενω στο Rambo τίποτε!!
καλό απόγευμα΄Bosko...

BOSKO είπε...

Giousurum...
εν μέρει χαίρομαι μ' αυτό που ακούω και τσαντίζομαι με τους εμπόρους, αφού τελικά δίκιο έχω στο post!

Stepas είπε...

Μη μου λες τέτοια! Με μεγάλη χαρά πήρα την εφημερίδα ώστε να αποκτήσω τον Θίασο που από καιρό ήθελα να τον δω με την ησυχία μου (γιατί τον είχα δει και στην ΕΤ1 πριν 2-3 χρόνια αλλά δεν τον ευχαριστήθηκα). Ακόμη δεν έχω κοιτάξει αν είναι προβληματικό το DVD. Ελπίζω πως όχι. Πάντως πράγματι χρειάζεται περισσότερη προσοχή από τους υπεύθυνους που κάνουν τέτοιες προσφορές.