Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΣ!


Σα να μην πέρασε μια μέρα! Άνοιξε η πόρτα, μπήκε μέσα η Σαβίνα και αγκαλιαστήκαμε για πάρα πολύ ώρα με την ίδια τρυφερότητα! Ο Γιάννης δεν είχε έρθει ακόμα! Η Σαβίνα έφερε μηλόπιτα απ' τον Μικέ και η Βικτώρια μας έφτιαξε μαύρο τσάι! Από πιο νωρίς βρισκόταν εδώ και ο Στέργιος. Της βάλαμε ν' ακούσει τα τραγούδια του Σαμποτάζ, όπως τα' χουμε ετοιμάσει για το ΠΑΛΑΣ. Όταν ήρθε και ο Παλαμίδας, τρελάθηκε από τη χαρά του που ήμασταν κι οι τρεις πάλι μαζί! Δε σταμάταγε να ρωτάει τη Σαβίνα: Είμαστε μαζί; Ξεκινήσαμε πρόβα τον Καρυωτάκη για πιάνο- φωνή. Μόλις την άκουσα να τραγουδάει, ανέβηκε μία οκτάβα κι η δική μου φωνή! Σα να θυμήθηκα ξαφνικά να τραγουδώ! Η φωνή της Σαβίνας είναι καλύτερη από ποτέ! Μια σερπαντίνα από μετάξι που ξετυλιγόταν σε slow motion στον αέρα! Στο Μόνο, ανατρίχιασαν τα χέρια μου! Έπαιξα το Στον αστερισμό του Πιγκουίνου στο πιάνο μετά από 28 ολόκληρα χρόνια! Τα παιδιά τραγούδησαν κατανυκτικά, υπέροχα και συμφώνησαν στο ότι η ερμηνεία για πιάνο- φωνή αυτού του τραγουδιού είναι ξεχωριστή! Κάπως έτσι προετοιμαζόμαστε για τη συναυλία μας στις 20 Οκτωβρίου στο ΠΑΛΑΣ! Σας περιμένουμε!
Λένα Πλάτωνος, Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2009
* μια φωτογραφία ιστορικής σημασίας, νομίζω, από μία βραδιά με πολλή συγκίνηση και πολλά γέλια! Η καθιερωμένη δισκανάλυση αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας!
** διαβάστε στη σημερινή Ελευθεροτυπία
τη συνέντευξη της Λένας Πλάτωνος για τη συναυλία στο ΠΑΛΑΣ. Η στήλη Στο Ντιβάνι του Δισκαναλυτή ξεκινάει τελικά απ' αυτή την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στη Βιβλιοθήκη!

7 σχόλια:

Geove είπε...

τα σέβη μου στη Λένα.
θα σας δω, οπωσδήποτε.
την αγάπη μου πάντα,
:)

BOSKO είπε...

"Me Noima - Horis Simasia"
κι εμείς ελπίζουμε να σε δούμε, Γεωργία μου!
πολλά φιλιά!

Γιώργος είπε...

Η μόνη μου ένσταση είναι στις ψηλές τιμές του ΠΑΛΛΑΣ. Την είδα στο Ηρώδειο, την είδα και στο ΚΥΤΤΑΡΟ, σε καλύτερες τιμές. Θα τη προσπεράσω δυστυχώς αυτή την παράσταση.
Νάνε πάντα καλά και πάντα δημιουργική!

UrbanTulip είπε...

Τι όμορφη ατμόσφαιρα!
Μακάρι να μπορόυσα να ήμουν στη συναυλία.
Πάντα τέτοιες χαρές και δημιουργικές στιγμές :)

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνησω απολυτα με το Γιωργο!εχουμε ξεφυγει!Ωστοσο θερωρω οτι της ταιριαζουν καλυτερα της πλατωνος μεμονωμενες εμφανισεις οπως π.χ ηρωδειο ή παλλας παρασυνεχεις παραστασεις οπως στο κυτταρο .Ετσι ειναι καλυτερο να εντυπωσιαζει με μια εμφανιση που θα μενει χαραγμενη στη μνημη!Βαλε κι αλλες φωτο απο τις προβες!μου αρεσαν τα χαμογελα που ειδα!

crispy είπε...

στη βιβλιοθηκη της ελευθεροτυπιας?

xryc agripnia είπε...

Παλι θα γκρινιαξω...

Θεσσαλονικη????????