Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ- ΣΤΑΘΗ ΔΡΟΓΩΣΗ- ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΑΛΑΦΑ!


Ο Λεωνίδας Μπαλάφας αγαπάει τον Bob Marley και ειδικά το τραγούδι War! Ο Γιώργος Δημητριάδης λατρεύει τους Who και νόμιζε ότι του έκανα πλάκα, όταν του είπα πως θα εμφανιστούν σύντομα στο Ροντέο της Χέιδεν! Και ο Στάθης Δρογώσης προτιμά τον Neil Young για τη γόνιμη μελαγχολία των τραγουδιών του (Tonight's the night και δε συμμαζεύεται)!

Συναντηθήκαμε πριν από λίγες ώρες και κάναμε μια τρίωρη ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα απομαγνητοφωνηθεί (να δω πότε μόνο...) ώστε να αποτελέσει τη συνέντευξη εξωφύλλου του επερχόμενου διφώνου.

Τους ρώτησα ποιον θεωρούν σωστότερο κριτή των τραγουδιών που γράφουν κάθε φορά. Ο Δημητριάδης απάντησε πως ο ένας και μοναδικός κριτής είναι πάντα ο χρόνος!

Ο Μπαλάφας, ως μικρότερος της παρέας, παρουσίασε την εικόνα του τραγουδοποιού που πάντα προστρέχει πρώτα στους φίλους να τους παίξει τα τραγούδια του!

Όσο για τον Δρογώση, υποστήριξε πως ο εαυτός του είναι ο καλύτερος κριτής των τραγουδιών που γράφει, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν είναι αυστηρός!

Τους ρώτησα ακόμη να μου πουν τι θα ψηφίσουν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ο Δημητριάδης στηρίζει τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, με τον οποίο γαλουχήθηκε από τα πρώτα χρόνια που άφησε τη Θεσσαλονίκη κι ήρθε στην Αθήνα! Ο Μπαλάφας, στον αντίποδα, δηλώνει μάλλον απολίτικος, παρ' όλο που σε ένα τραγούδι του καταγγέλλει την αστυνομοκρατία και τον διεθνή καπιταλισμό!

Εγώ πάντα πάω να ψηφίσω με σκοπό να ρίξω λευκό, μα τελευταία στιγμή σταυρώνω τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ομολόγησε ο Δρογώσης, ο οποίος- ως γνωστόν- πρωτοστατεί στις συναυλίες κοινωνικού χαρακτήρα! Αυτά και άλλα πολλά θα διαβάσετε στο καινούργιο δίφωνο κι εγώ σας αφήνω τώρα καθώς έχω να φτιάξω μια ακόμη συνέντευξη με τον φίλο μου Θανάση Γκαϊφύλλια στην Κομοτηνή!
Καλό Σ/ Κ να' χουμε!

2 σχόλια:

zelig on drugs είπε...

25 βγαίνουμε...

run forest, RUN!

BOSKO είπε...

zelig on druMs...
25, ε;
τρέχω σαν τον Βέγγο με το που μας άφησε το καλοκαίρι, κάνω και τίποτ' άλλο;