Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΙΟΙ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", Ο LOLEK ΣΤΗΝ "ΕΠΟΧΗ"!


Εξαιρετική η πρωτοβουλία της σημερινής Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας να δώσει μια κασετίνα με τέσσερα από τα καλύτερα άλμπουμ του Χάρη & του Πάνου Κατσιμίχα, που προσωπικά είχα λατρέψει στην πρώιμη νιότη μου. Το πρώτο άλμπουμ γι' αυτή την εβδομάδα είναι ο Απρίλης ψεύτης τους (με το Μη γυρίσεις, τον ντιλανικό Κόκκινο χορό και τον Θεόφιλο Χατζημιχαήλ του Ανδρέα Εμπειρίκου, στον οποίο συμμετέχει η Έλλη Πασπαλά), ενώ θ' ακολουθήσουν η πλέον rock Μοναξιά του σχοινοβάτη, το- ενορχηστρωμένο από τον Γιάννη Σπάθα- Της αγάπης μαχαιριά (με τη συμμετοχή της Αρλέτας και του Λάκη Παπαδόπουλου) και οι πολιτικοποιημένες αποχαιρετιστήριες Τρύπιες Σημαίες τους!

Στο φύλλο της Εποχής που κυκλοφορεί σήμερα διαβάστε επίσης τη συνέντευξη του Lolek στη maira del mar
και δισκοκριτική του Alone από τη Λιάνα Μαλανδρενιώτη, καθώς- για να ευλογήσουμε και τα γένια μας- γίνεται και αναφορά στην πρόσφατη διαδικτυακή κριτική που του κάναμε με τη Λένα Πλάτωνος Στο Ντιβάνι του Δισκαναλυτή!

4 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάαααασου καλό μου!ε,εμ οφείλω να παρατηρήσω ότι ο Λόλεκ είναι ιδιαίτερα ωραίο παιδί..με πολύ ωραία εμφάνιση..εξωτερική (και το ίδιο ελπίζω και εσωτερική)χοοοοχοχοχο!...ελπίζω να μη φρίξει το παιδί άμα το διαβάσει,αυτό στο μπλόγκ σου...χοοοοοχοοχοοχο!....φιλάααακιααααα!........

BOSKO είπε...

Αθανασία...
εγώ πάντως πέθανα στο γέλιο, δεν ξέρω τι θα κάνει ο Lolek!
που είσαι κι έχεις αραιώσει;
διακοπές, να υποθέσω;

Αθανασία είπε...

Που είμαι καλό μου;;..ε,εμ κοίτα ναί ωραίες διακοπές τι να σου πώ.. καταρχήν έχω σοβαρό πρόβλημα,αυτό τον καιρό με το πόδι μου το οποίο πονάει φρικτά,και ΔΕΝ μπορώ με τίποτε να το πατήσω,και φυσικά ούτε συζήτηση για περπάτημα,και τη Δευτέρα θα πάω να δώ τον τρίτο κατά σειρά γιατρό...(ελπίζω να μην είναι κ αυτός το ίδιο μαλάκας,με τους άλλους δύο γιατί θα ουρλιάξω)....ε,εμ στη ζωή μου γίνεται της πουτάνας,πρωσοπικά προβλήματα με έναν πρώην,(μιά τελιωμένη από χρόνια σχέση),ο οποίος ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ Κ ΛΙΓΟ....οικογενειακά προβλήματα (γενικότερη ανά-ταραχή και τεταμμένη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι μου),πρόβλημα σοβαρό με την αδελφή μου η οποία,είναι Αγγλία αυτό τον καιρό και έχει σοβαρά προβλήματα δικά της πρωσοπικά,και είναι μό-νη της εκεί...και προσπαθούμε να τη στιρίξουμε όσο γίνεται,δικά μου άλλα προβλήματα υγείας και ψυχολογικό,(κατάθλιψη) από διάφορα που συμβαίνουν αρνητικά ,σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα μου... κ.α,κ.α,κ.α χιλιάδες προβλήματα..κατά τ άλλα είμαι μιά χαρά κ...κάνω διακοπές!! φιλάκια καλό μου,και..καληνύχτες..

BOSKO είπε...

Αθανασία...
α, ρε Αθανασία
δε φταις εσύ που μου λες τον πόνο σου...
εγώ φταίω που ρωτάω αηδίες εν είδει τυπικοτήτων...

να μου είσαι καλά, όσο μπορείς!