Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ...

...ακόμη και με την περίπτωση του θανάτου ενός pop star! Αυτό αποδεικνύουν τουλάχιστον τα ολόφρεσκα συνθήματα που μόλις μάζεψα από τοίχους των Εξαρχείων και σας τα παραθέτω:



(και το κορυφαίο)

* photos by b.l.

7 σχόλια:

Δέσποινα είπε...

εμπνευσμένα!!!

Αθανασία είπε...

Καλημέρα καλό μου...ααχαααχαχαχχα! χαααααχχαχαχχαχααααχα!καλά δε παίζονται οι άνθρωποι!...δεν υπάρχουν λέμεεεεε!χααααχααχχαχαχα! πολύ ωραίο ποστάκι καλό μου!αν και βέβαια είναι λίγο χοντρό-κομμένο έχω να πω να 'σχολιάζεις' έτσι τον άσχημο και πρώορο θάνατο,ενός ανθρώπου και δη του Μάικλ...αλλά παρ αυτά πολύ πετυχημένο!πρωτότυπο χαααααχαχαχχχαααααχα!...φιλάκια...

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

Τα σβύσανε σχεδόν όλα σήμερα το πρώί Bosko, αλλα χθές έγινε χαμός φεύγανε απο τις παρέες να πάνε σπίτι να φέρουν κάμερες.
Μοντέλα αλλοδαπά απο τα παραπάνω ξενοδοχεία φωτογραφιζόντουσαν στα κινητα και το στελναν MMS στις πατρίδες τους. Σκοτωμός για μια φωτογραφία έξω απο την μπλέ πολυκατοικία.

Ελπίζω να τις ανεβάσεις. Ημουν πολυ μεθυσμένος χθές και σήμερα βρήκα μόνο μιά...

BOSKO είπε...

Δέσποινα Πατεράκη...
εντελώς!!!

BOSKO είπε...

Αθανασία...
γέλα, πουλί μου, γέλα
ειν' η ζωή μια τρέλα!

BOSKO είπε...

"Αισθηματική ηλικία"...
αυτό δε μου πολυαρέσει που τα σβήσανε...γιατί άραγε; Θεωρήθηκε καφρίλα; Δε νομίζω να έχασαν ξαφνικά το χιούμορ τους! Θυμάμαι όταν είχαν πέσει τα αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους, εκείνες τις μέρες είχε πεθάνει κι ο Καζαντζίδης. Ψόφησα στο γέλιο με ένα σύνθημα, πάλι στα Εξάρχεια: Πέθανε ο Καζαντζίδης! Σε ποιο αεροπλάνο από τα δύο ήταν άραγε;
χαχαχα, το θεό τους δεν έχουν!
Περιμένω να μου έρθουν οι photos κι όπως λέω θα συμπληρώσω την ανάρτηση!

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

Πολλα merci για τις σπάνιες πια αυτές φωτογραφίες.