Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

RING RING RING (I' VE GOT TO...SYNCH)

Για έκτη συνεχή χρονιά ξεκινά από σήμερα το τριήμερο του Synch Festival στην καρδιά της Αθήνας, στην Τεχνόπολη και στο Μουσείο Μπενάκη. Με τρανταχτά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, σαν τον Αιθίοπα Mulatu Astatke σε σύμπραξη με τους Heliocentrics, τους Tortoise, αλλά και Έλληνες εναλλακτικούς καλλιτέχνες (Night on Earth, 2L8, Evripidis & His Tragedies). Μάλλον θα περάσω απόψε, αργά το βράδυ, να δω τον Ευριπίδη που βγαίνει στις 12.30 στη σκηνή του Αμφιθέατρου. Αν και την ερχόμενη Δευτέρα συμπληρώνονται 15 χρόνια από τον θάνατο του Μάνου Χατζιδάκι, οπότε από τώρα έχω μπει στο κλίμα των προγραμματισμένων εκδηλώσεων (ένα ραδιοφωνικό μεταμεσονύχτιο αφιέρωμα που θα κάνουμε με τον Γιώργο- Ίκαρο Μπαμπασάκη κι αμέσως μετά αναχώρηση για τα Ανώγεια της Κρήτης, όπου θα παρουσιάσουμε με τον Γιώργο Μητρόπουλο μια σειρά εκδηλώσεων στη μνήμη του Χατζιδάκι καθ' όλη τη διάρκεια του Ιουλίου).

* εδώ, ο Ευριπίδης & οι Τραγωδίες του
** κι εδώ, η ιστοσελίδα του 6ου Synch Festival: www.synch.gr
*** ο τίτλος του post, από το τραγούδι Ring Ring Ring (I' ve got to sing) του Βέλγου αναρχικού τροβαδούρου Ferre Grignard (1939- 1982)

2 σχόλια:

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

Μιλάμε αυτό το ΣΚ είναι της κολάσεως. Σπίτι πάμε μόνο για ν αλλάξουμε παπούτσια. Ευτυχώς που έχουμε τα φορητά -))

BOSKO είπε...

"Αισθηματική ηλικία"...
πραγματικά!
χθες βράδυ έβλεπα τη νεολαία και τη χαιρόμουν, λες και βρισκόμουν κι εγώ στα πρόθυρα...αισθηματικής ηλικίας, που λες κι εσύ!
τελικά, διόλου τυχαίο που το synch θεωρείται σαν ένα από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ του είδους του!