Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ (VOLUME II)...

Επειδή τα σκουληκιάρικα τηλεοπτικά κανάλια μας δεν κάνουν άλλη δουλειά απ' το να αναμασούν με τον πλέον βλακώδη και ενοχλητικό τρόπο το γεγονός του θανάτου του Michael Jackson (συγκεκριμένα το Star προβάλλει αυτή τη στιγμή ένα αφιέρωμα στον Michael υπό τους ήχους του Carmina Burana- έλεος!), πάρ' τε να' χετε τρία ακόμη ευφάνταστα συνθήματα που θα δείτε πέριξ των Εξαρχείων:

(υποκλίνομαι στο ακόλουθο)...
* photos by b.l.
** πολύ χαίρομαι που οι δύο αναρτήσεις μου με τα εξαρχειώτικα μαϊκλτζακσονικά συνθήματα έχουν ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο διαδίκτυο μέσα από πολλά και διαφορετικά links!
Κάτι σημαίνει αυτό!
*** εν τω μεταξύ, η μπουρδολογία της TV έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της! Μόλις άκουσα σε ένα άλλο αφιέρωμα, αυτή τη φορά για τον ηθοποιό Σπύρο Καλογήρου, που έφυγε χθες από τη ζωή πλήρης ημερών, ότι ήταν για το ελληνικό θέατρο το αντίστοιχο του Michael Jackson για την pop μουσική! Ένας βασιλιάς, δηλαδή!
Ε, ρε πέτρες και γιαούρτια που θέλετε...

12 σχόλια:

UrbanTulip είπε...

Αυτό είναι ένα απο τα καλύτερα αφιερώματα που έχω δει στο ίντερνετ!

natasha hassiotis είπε...

Δηλαδή ο Μάικελ είχε ξεβάψει και στο σώμα ή έβαζε μέικ-άπ όπως η κάκια αναλυτή -στο ανάποδο - στο αγάπη μου ουάουα; ή ο μούτσιος κι ο βουτσάς σε άλλους δοξασμένους ρόλους;;;

BOSKO είπε...

Urban Tulip...
να μας πάρουν χαμπάρι απ' το φαν κλαμπ του μακαρίτη, τι κράξιμο έχουμε να φάμε!

BOSKO είπε...

highvoltagepress...
χαχαχα, που το θυμήθηκες το "Αγάπη μου ουάουα"; φημολογείται, πάντως, ότι ο Michael είχε ασπρίσει μόνο μέχρι τη μέση. Από κει και κάτω ήταν όπως τον γέννησε η κυρα- Τζακσόναινα! Ασ' τα να πάνε, είπαμε να μη σ' αρέσει το φύλο σου το πολύ- πολύ, όχι όμως και το χρώμα του δέρματος σου. Φυλετικός τραβεστί ο συχωρεμένος και τον έφαγε η μαρμάγκα...

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου...εμ,ναί δε ξέρεις πόοσο μου τη σπάει όταν από ένα απλό (ντάξει,όχι και τόοοσο απλό πέθανε ο βασιλιάς της πόπ,έτσι;;ένας άνθρωπος που σημάδεψε μιά ολόκληρη εποχή και έφερε τα πάνω κάτω,στα μουσικά δρώμενα για πολλές δεκαετίες)..δεν είναι λίγο....γεγονός παίρνουν το δικαίωμα και το 'θάρρος',ή καλύτερα το....'θράσσος'....και βγάζουν όλη τη βρωμιά,και όλο το σκουπιδαριό που υπάρχει,και που έχουν μέσα τους οι ίδιοι,και εξαντλούν όλη τους την ανωμαλία και τη διαστροφή πάνω στο πτώμα του άτυχου αποθανόντα...έτσι;;;αυτό λέγεται καπήλευση..και 'ξέσκισμα'του νεκρού...και εκμετάλευση του θανάτου του άλλου,με βρώμικο σκοπό και με σκοπό να τους αποφέρει όσο περισσότερα κέρδη,γίνεται και να τους φέρει όσο υψηλότερα ποσοστά θεαματικότητας γίνεται...ε,είναι ανωμαλία αυτό ή δεν είναι;;ποιός ξέρει για πόοοσο καιρό,θα ασχολούνται με τον Τζάκσον και τι θα βγάλουν ακόμη στη φόρα,για τον ίδιο τα πρωσοπικά του...και δε συμμαζέυεται....πραγματικά αηδιαστικό....αυτό πρέπει κάποτε να πάψει..να αφήσουν τους νεκρούς ήσυχους να φέυγουν όπως τους αξίζει από τον κόσμο το δικό μας γιανά περάσουν 'απέναντι'στον κόσμο των νεκρών...έλεος πιά....με τη μαλακία που τους δέρνει...κι εγώ είδα γραμμένο σε ένα ξένο,μπλόγκ κάτι που με εκνέυρισε αφάνταστα!και αυτό ήταν ότι κάποιοι 'εικάζουν'ότι ο Τζάκσον πιθανόν να έχει ΄σκηνοθετήσει'το θάνατό του!!!!...(όπως υποτίθεται, έκανε ο μυθικός 'Ελβις Πρίσλει)!!! ε, άμα πιά....πάντως η μεγαλύτερη μαλακία που είδα γραμμένη μακράν όμως...τι να πείς...ο Θεός (αν υπάρχει),να μας λυπηθεί και να δώσει να το κλείσουν (το στόματάκι τους),κάποτε επειδή ΔΕΝ μας βλέπω καθόλου καλά...κάνει και ζέστη..και δεν αντέχονται οι κοστάνες όλη την ώρα....φιλάκια...

BOSKO είπε...

Αθανασία...
ψέματα;
δεν έχω χειρότερο απ' τη ζέστη συνοδεία κοτσάνων!

ΘΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ είπε...

Καλά, ρε Αντωνάκη, είπαν τέτοιο πράγμα για τον Καλογήρου;
Ρε δεν πάνε καλά οι άνθρωποι, έχουν λαλήσει εντελώς φάλτσα οι τύποι...

natasha hassiotis είπε...

μανταλένα σ' αγαπώ...μουα χαχαχαχαχαχα -τρίμπιουτ στο Σπύρο Καλογήρου.
υ.γ. τώρα δηλαδή εκτός από σωσίες έλβις στο λας βένγκας θα έχει και σωσίες Μάικελ Τζάκσον. ωρέ χάλι.
υ.γ.1 αθανασία@ δε χρειάζεται να βγάλουν άπλυτα, εκείνο το γάντι το διαμαντερό να θυμηθούνε και το πιάσιμο των αμελέτητων από το εκατό χρονών ζωντόβολο, θα του μείνει το παρατσούκλι wacko jacko εσαεί. (αυτό το τελευταίο το 'μαθε κι ο sakis και λύσσαξε). ήτανε μπανάλ ο μακαρίτης.

BOSKO είπε...

ΘΗΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ...
αμ, το είπανε!
δεν τους ξέρεις τι παπαρολόγοι είναι, τώρα θα τους μάθεις;

BOSKO είπε...

highvoltagepress...
η νεκροψία, λέει, έδειξε ότι ήταν 50 κιλά, τελείως φαλακρός και στο στομάχι του είχε μόνο χάπια. Όπως είπε και κάποιος blogger, δεν τον στενοχώρησε τόσο ο θάνατος του, όσο τον στενοχωρούσε η ζωή του.

mahler76 είπε...

αν ήξερε ο Μιχαλάκης τις βλακείες που θα λέγαν για πάρτη του μετά θάνατον, θα ζούσε λίγο ακόμα...

Θράσος είπε...

μου άρεσε και το σύνθημα

"ο michael ήταν μόνο η αρχή!!!"

ντροπή μας,αλλά έχουν πολύ γέλιο