Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ο-μάνος-παπαδάκης-στο-κανάλι-1-του-πειραιά

Όταν τηλεφώνησα πριν από λίγη ώρα του Μάνου Παπαδάκη για να του πω να στείλει μερικά ακόμη cd του σε δημοσιογράφους, αυτός με ενημέρωσε πως μέχρι αργά το βράδυ θα βρίσκεται στην Αθήνα. Επομένως, χωρίς δεύτερη σκέψη τον κάλεσα στη σημερινή εκπομπή μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) στους 90,4 με σκοπό να μιλήσει ο ίδιος, εν είδει παρουσίασης, για τη Μάσκα του Ιούδα, τον δεύτερο προσωπικό δίσκο του. Για μία ώρα, από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα, συντονιστείτε και ακούστε μουσικοποιητικές ιστορίες για νεράιδες που κρύβονται σε σπήλαια των Ζωνιανών, για στρατιωτικά σιχτιρίσματα και για εξομολογήσεις μεσ' στη βροχή.

8 σχόλια:

despinach. είπε...

Βοsko, χαιρόμαστε τέτοια παιδιά στο ελληνικό τραγούδι!!
Καλοτάξιδο το σιντί του Μάνου κ θα το τιμήσουμε δεόντως!

BOSKO είπε...

Despina...
και πολύ καλά θα κάνετε, ωραία μου δεσποινίς, ειδική επί των Ζωνιανικών και των Κρητικών σπηλαίων!

Maja Thurup είπε...

Την άκουσα την εκπομπή, ωραίος ο Μάνος.
Μου έκανε εντύπωση που με το ζόρι τηλεφωνήσαν δυο ακροατές για να πάρουν τρία! διαθέσιμα CDs. Μάλλον το να περάσει κάποιος από το σταθμό δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση...

BOSKO είπε...

Maja Thurup...
δίκιο έχεις, αλλά πάλι κι εγώ να ήμουν ακροατής, ίσως να μην τηλεφωνούσα. Γενικά, είναι γνωστό στους κύκλους των ερτζιανών πως δύσκολα κάποιος θα σηκωθεί από τη θέση του την ώρα που ακούει μια εκπομπή και θα σχηματίσει το νούμερο του τηλεφώνου. Πάντως πάλι καλά (για τον νέο τραγουδοποιό κυρίως) που δόθηκαν δύο από τα τρία cd του.

υ.γ. να, εσύ ας πούμε, γιατί δεν τηλεφώνησες να κερδίσεις το δισκάκι; εκτός κι αν δεν είσαι κάτοικος Αθήνας :-)))))))

Maja Thurup είπε...

και εσύ δίκιο έχεις :)
τα τελευταία χρόνια όλα τα CDs τα παραγέλνω on-line. Γαμώτο μου έχουν λείψει οι βόλτες-ιεροτελεστίες στα δισκάδικα. Δισκάδικα? τι είναι αυτό? :)
by the way, Αθήνα μένω...

BOSKO είπε...

Maja Thurup...
πάντως, η μουσική που ακούς εσύ (απ' ότι τσέκαρα στο blog σου), ακόμη προσφέρεται για εξορμήσεις στο Μοναστηράκι. Εκεί επιζούν ακόμη τα δισκάδικα, συμβαδίζοντας με τη διαχρονική αξία των rock...προϊόντων τους και όχι μόνο!
καλημέρα

kirsid είπε...

Εμείς που δεν ακούσαμε τη συνέντευξη υπάρχει τρόπος να τη βρούμε κάπου;

BOSKO είπε...

kirsid...
μπορείς να τηλεφωνήσεις στο Κανάλι 1 του Πειραιά (210 4224441 - 3) και να ζητήσεις να σ' την κάνουν cd ή mp3, λέγοντας ημερομηνία και ώρα μετάδοσης της εκπομπής, ώστε να περάσεις να την πάρεις. Ελπίζω να μη σου βάζω δύσκολα, αλλά πίστεψε με δεν έχω καθόλου χρόνο ν' ασχολούμαι περισσότερο με τις εκπομπές μου.