Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ BLOGGERS ΦΙΛΟΥΣ (volume 2)


Για τη δεύτερη παράσταση του μονόπρακτου του Γιώργου Χρονά Το βελούδινο υπόγειο της Γιώτας Γιάννα και το live της Σωτηρίας Λεονάρδου, καλεσμένοι είναι σήμερα οι bloggers φίλοι μου celsius33, μάκης, giannis Kafatos, θράσος και Αθανασία (αλήθεια, τι να γίνεται η Αθανασία;) Λέγοντας- επαναλαμβάνω- το όνομα τους στο ταμείο του Κύτταρου (Ηπείρου 48 & Αχαρνών) θα έχουν δωρεάν είσοδο με μια μπίρα. Ώρα προσέλευσης: 22.00 το αργότερο!
Τα λέμε λοιπόν απόψε στο Κύτταρο!

4 σχόλια:

Giannis Kafatos είπε...

Kaλημερα (αξημέρωτη όπως βλέπεις) θα προσπαθήσω να έρθω αν και ξυπνάω στις 4 το πρωί καθ’ εκάστην δια την τίμιαν εργασία μου! ευχαριστώ για την πρόσκληση!
Γιάννης

Θράσος είπε...

Βosko!!!
Χίλια ευχαριστώ.
Δυστυχώς η γραμματέας μας με κόλλησε τον ιό της εποχής και δεν έχω σηκωθεί από το κρεββάτι από την Παρασκευή (Εμπύρετο γαστρεντερίτιδα..το λένε) άμα σου συστηθεί τρέξε...
Η ντροπή του γραφείου είχα γίνει την Παρασκευή το πρωί και με διώξανε κακήν κακώς
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι και επιφυλλάσομαι.

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Φίλε Bosko, καλημέρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Από χθες «έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου», θα κάνω όμως τα αδύνατα δυνατά για να έρθω το βράδυ. Θέλω οπωσδήποτε να έρθω. Οι πιθανότητες να καταφέρω είναι υπέρ μου (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω)!

Εκτός απροόπτου (να χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο οι καταστάσεις γύρω μου), θα τα πούμε το βράδυ.

Σε ευχαριστώ και πάλι.

BOSKO είπε...

giannis kafatos...
ωχ, σε καταλαβαίνω! Κι άμα σκεφθείς ό,τι όλο το πακέτο τελειώνει στις 2- 2.30 τα ξημερώματα, μάλλον δε θα κοιμηθείς καθόλου...Ό,τι νομίζεις, φίλτατε!

θράσος...
ωχ, επίσης σε καταλαβαίνω! Περαστικά κι η πρόσκληση ισχύει και για την ερχόμενη Δευτέρα!

μάκης...
σε σένα δεν έχει "ωχ"! Άμα τα καταφέρεις, έρχεσαι, ειδάλλως πας κι εσύ για την άλλη εβδομάδα!