Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ BLOGGERS ΦΙΛΟΥΣ (volume 3)


Για την αποψινή τελευταία παράσταση του Βελούδινου υπόγειου της Γιώτας Γιάννα του Γιώργου Χρονά και της συναυλίας των Σωτηρίας Λεονάρδου- Πάνου Φορτούνα, καλεσμένοι είναι οι bloggers gazakas, θράσος, Αθανασία και insidetheroom. Ισχύουν τα γνωστά, έρχεστε το αργότερο στις 10 το βράδυ, λέτε όνομα στην πόρτα του Κύτταρου και έχετε ελεύθερη είσοδο με μια μπίρα. Αναζητήστε με και θα τα πούμε από κοντά. Καλή εβδομάδα σε όλους!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σ' ευχαριστώ πολύ. Θα είμαι σίγουρα εκεί

Θράσος είπε...

bosko
Είμαι η ντροπή του γραφείου και της οικογένειας...Με άφησε η αρρώστεια με έπιασε η ανεξέλεγκτη αλλεργία και μου λέει και η συνάδελφος Κ., ότι κανείς δεν με πιστεύει κιόλας...
Θα προσπαθήσω να έρθω αν και η χθεσινή μου έξοδος για επαγγελματικό ραντεβού ήταν μια τραγική κατάσταση για γέλια και για κλάμματα...

Ανώνυμος είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ συνονόματε, αλλά μου πέφτει λίγο μακριά η Αθήνα, καθότι μένω στη Θεσσαλονίκη... Ελπίζω άλλη φορά να είμαι πιο τυχερός! Καλά να περάσετε οι υπόλοιποι!

expaganus είπε...

Ήμουν κι εγώ εκεί, αν και ακάλεστος (άλλωστε δεν έχουμε συστηθεί). Όμως μεγάλη εντύπωση μου έκανε ο Πάνος Φορτούνας. Τον βρίσκω τον καλύτερο τραγουδοποιό που έσκασε μύτη τα τελευταία χρόνια, ειδικά για το "Κύμα", κι απορώ που δεν του κάνεις κάποια ιδιαίτερη παρουσίαση. Τώρα, αν του έχεις κάνει σε άλλη σελίδα σου και δεν το είδα, να με συγχωρείς...

BOSKO είπε...

insidetheroom...
ήρθες; νομίζω πως εσύ έκανες χρήση της πρόσκλησης, μα δε βρεθήκαμε...

θράσος...
περαστικά! Ουδέποτε ήμουν αλλεργικός, μα σε καταλαβαίνω διότι πολύς κόσμος βασανίζεται την άνοιξη ειδικά...

gazakas...
sorry, μου διέφυγε η λεπτομέρεια αυτή. Θ' ανέβω Θεσ/νίκη την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε ίσως να τα πούμε...

expaganus...
περίμενα να τελειώσουν οι παραστάσεις. Σε μια από τις επόμενες αναρτήσεις θα παρουσιάσω το cd του Φορτούνα με τη Σωτηρία! Ελπίζω να πέρασες καλά!

expaganus είπε...

Όσο γι' αυτό πέρασα πολύ καλά, ήταν ένα πρόγραμμα όλο νόημα. Είδα για πρώτη φορά την απίστευτη Γιώτα Γιάννα, ξαναείδα τη Σωτηρία σε πολύ καλύτερη φόρμα από την τελευταία φορά, και ανακάλυψα και τον Πάνο Φορτούνα. Στη σελίδα του στο MySpace άκουσα ένα τραγούδι που έγινε το αγαπημένο μου: το Ridiculous Man.
Πάντα τέτοια στο Κύτταρο!

thras είπε...

Ωραία τα περνάτε εκεί κάτω..
ήμουν την προηγούμενη βδομάδα αθήνα αλλά για 24 μόνο ώρες..για μια παράσταση της αρβανιτάκη. όχι ψέματα, ήταν απονομή πλατινένιου δίσκου..

ρε θράσο! ένας απ τους δυο μας πρέπει να αλλάξει όνομα! θα μπερδευτούμε εδώ μέσα!χιχι

Ανώνυμος είπε...

κατ' αρχάς να σε ευχαριστήσω πολύ για την χθεσινή βραδιά. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να σε ευχαριστήσω και από κοντά, αλλά χθες σε έβλεπα που έτρεχες πάνω κάτω και είπα να σ' αφήσω στη δουλειά σου. Η Λεονάρδου ήταν όπως πάντα καταπληκτική και το πρόγραμμα πολύ όμορφα δομημένο.

BOSKO είπε...

expaganus...
είναι και το κομμάτι που κλείνει το cd τους με τη Λεονάρδου. Ελπίζω να το αγόρασες χθες κατά την έξοδο, μια και είσαι φαν του Φορτούνα!

θρασύβουλος...
και στην ωραία Θεσ/νίκη μια χαρά είσαστε!

insidetheroom...
κι εσύ, Βρούτε;

celsius33 είπε...

elpizw kai afti ti deftera i vradya na kylise toso omorfa oso kai tin proigoumeni evdomada. :)

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Βρε Bosko, να κάνω μια άσχετη (με το post) ερώτηση;
Το Δίφωνο Απριλίου γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα; Έχει σχέση με την εξαγορά; Πότε θα κυκλοφορήσει;

(Βασικά, αυτές είναι τρείς ερωτήσεις, αλλά τέλος πάντων…)

Καλημέρα

BOSKO είπε...

celsius33...
καλά ήταν κι αυτή τη Δευτέρα, Κέλσιε! Αν σου πω ό,τι θα μου λείψει λίγο όλη αυτή η τσίτα, στην οποία έμπαινα τις 3 τελευταίες εβδομάδες, θα το πιστέψεις;

μάκης...
το δίφωνο Απριλίου ήταν να κυκλοφορήσει στις 18 του μήνα, αλλά πήρε παράταση και εντέλει θα βγει στις 9- 10 μαΐου...υπομονή! κι εγώ να δεις πώς το περιμένω, αφού έχω τη συνέντευξη της Πλάτωνος μέσα!

expaganus είπε...

Δυστυχώς, δεν το είδα να το πουλάνε εκεί! Το βρήκα βέβαια σε δισκάδικο σήμερα και τώρα το ακούω, χε χε. Σιγά μη μου γλύτωνε.
Υ.Γ. Δε σας λέω πού το βρήκα, γιατί κατά τα άλλα αυτό το δισκάδικο το αντιπαθώ!

Ανώνυμος είπε...

βόλος βρε, ποια θεσσαλονίκη???

BOSKO είπε...

θρασύβουλος...
σωστά...λες και δεν υπάρχει άλλη πόλη εκτός Αθήνας από τη Θεσ/νίκη...