Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

λευτεριά-στον-γέροντα-παστίτσιο

Το είδαμε κι αυτό! Μετά τα εξ αμάξης που έσυραν στη Λένα Κιτσοπούλου οι Ελληναράδες για τον extreme Αθανάσιο Διάκο της, σειρά είχε το ξήλωμα της ιστοσελίδας ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ και - άκουσον, άκουσον - η σύλληψη του 27χρονου διαχειριστή της! Ομολογώ πως όταν ήμουν στο facebook, είχα αργήσει να κάνω like στην ιστοσελίδα, διότι είχα βρει τρομερά κακόγουστα τα μούτρα - παστίτσιο του καλόγερου. Σιγά - σιγά, όμως, παρακολουθώντας τις αναρτήσεις, με τις οποίες συμφωνούσα 100%, υπέκυψα στην...καφρίλα και άφησα σχόλιο μια φορά μάλιστα. Βασικά, χτυπιόμουν απ' τα γέλια με τις αντιδράσεις κάποιων ακροδεξιών και παλαιοημερολογιτών οπαδών του Παΐσιου. Αλήθεια, ασχολούνται και οι παλαιοημερολογίτες με τα social media; Εδώ πρέπει να πω ότι ο Παΐσιος υπήρξε ένας ιδιαίτερα δημοφιλής ασκητής μοναχός ακόμη και μεταξύ ανθρώπων που διαθέτουν στοιχειώδες νιονιό. Είχε γίνει ο μακαρίτης ένα πράγμα σαν τον Άγιο της Νοικοκυράς, εξ ου και διάφορες φυλλάδες κυκλοφόρησαν πρόσφατα μαζί με τα βιβλία του. Γέροντας Παΐσιος VS Αντώνης Ρέμος, με λίγα λόγια! Το όλο θέμα το ξεκίνησε βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που έφτασε στο σημείο να κάνει επερώτηση στη Βουλή για την αντίχριστη προσβλητική ιστοσελίδα ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ. Απ' αυτό όμως μέχρι το να συλληφθεί ο χαβαλετζής αναρχίζων διαχειριστής, ξεπερνιούνται τα εσκαμμένα. Μιλάμε για επιστροφή σε θεοκρατικά καθεστώτα τύπου Ιράν, ενδεχομένως χειρότερα κι από τους τρελαμένους Μουσουλμάνους που έκαναν επεισόδια στην Ομόνοια. Τι να περιμένει κανείς βέβαια όταν βγαίνει ο Βύρωνας Πολύδωρας - όχι ότι τον είχαμε ποτέ για διανοούμενο - και δηλώνει πως θα γλιτώσουμε απ' την κρίση μόνο με τα θρησκευτικά στα σχολεία! Γάμα τα με μεγάλα γράμματα...Ωστόσο το παρήγορο είναι πως υπήρξαν φωνές που διαμαρτυρήθηκαν και μίλησαν για λογοκρισία και φασισμό! Ενημερώθηκα με μεγάλη χαρά επίσης πως από την ώρα που ανακοινώθηκε η σύλληψη του νεαρού, άνοιξε νέα ιστοσελίδα με τίτλο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΙΣΙΟΣ. Προτείνω κι εγώ λοιπόν, επειδή δε με κόβω να ξαναμπαίνω στο facebook, να ανοίξει κάποιος νέα ιστοσελίδα με τίτλο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΙΖΙΟΣ, όπου, αντί για παστίτσιο, να καλύπτει το πρόσωπο του μοναχού ένα παριζάκι ΝΙΚΑΣ. Εναλλακτικός δε τίτλος της σελίδας μπορεί να είναι ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑΣ! Λευτεριά στον σύντροφο αγωνιστή Γέροντα Παστίτσιο!    

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

o Γέροντας Παρίσιος έχει πέσει. Όλες οι ελπίδες μας κρέμονται στον Γέροντα Χασίσιο. Επίσης δες αυτό να κοπείς. http://www.youtube.com/watch?v=zE8MvNM__1g&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει ελπίς, στην Ελλάδα ζεις.

τ2φ είπε...

Καλύπτονται πάντως νομικά για την σύλληψη του παστίτσιου,διότι αφορά τα θεία,όπως αν πεις σε κάποιον,γαμώ το χριστό σου,μπορεί να σου κάνει μήνυση.Και η χρυσή αυγή σεβόμενη την καραπαράνομη δράση της ξέρει καλά τους νόμους και τους χρησιμοποιεί.Όπως και να 'χει είναι κάτι παραπάνω από ξεφτίλα η όλη ιστορία,να σε τραβάνε επειδη κάνεις χαβαλέ,περιστατικά τέτοια έχουμε δεί και στα μπλογκς που είναι και καλά πιό εσωστρεφή.Λοιπόμ η δική μου πρόταση είναι να φτιάξει κάποιος μια σελίδα με τίτλο ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΙΑΝΙΣΙΟΣ,προστάτης όλων των πιανιστών και πιανιστριών επί της γής,ή ως εναλλακτική Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΙΑΝΕΙΣΙΟΣ προστάτης όσων τα πιάνουν,από βουλευτές μέχρι θρησκόληπτους Βατοπεδινούς.

BOSKO είπε...

mahler76...
δεν υπάρχει το βίντεο!
χαχαχαχαχ

BOSKO είπε...

Bad Seed...
Ας κάνουμε ότι μπορούμε :))

BOSKO είπε...

τ2φ...
χαχαχαχ, άκου Γέροντας Πιανίσιος!
και πόσοι θα βγουν ακόμη!
εγώ πάντως ψηφίζω Γέροντα Χασίσιο και πασταφαριανισμό ως επίσημη θρησκεία της νεοελληνικής φασιστοειδούς πλέον Μπανανίας! Κι ας μη βρήκα εισιτήριο για το ντοκιμαντέρ του Bob Marley στις ''Νύχτες Πρεμιέρας''!