Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

το-αφιέρωμα-της-lifo-στην-κατερίνα-γώγου

Στο τεύχος του free press LIFO που κυκλοφορεί από σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα υπάρχει αφιέρωμα στην Κατερίνα Γώγου που επιμελήθηκε ο Θοδωρής Αντωνόπουλος. Το κείμενο του είναι εξαιρετικό, λυπάμαι μόνο που από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, η μία και μοναδική φορά που συνάντησα την Γώγου στη ζωή μου πέρασε σα να ήμασταν...κολλητάρια. Ευτυχώς την τάξη αποκαθιστούν οι άνθρωποι που μίλησαν στη LIFO εκτός από μένα και συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης Γιώργος Κορδέλλας, η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου, ο εκδότης Μιχάλης Πρωτοψάλτης, ο ποιητής Γιώργος Χρονάς, η εκδότρια Πάολα Ρεβενιώτη και ο μουσικός Δημήτρης Πουλικάκος. Εδώ το link: http://www.lifo.gr/mag/features/3383

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Ωραίο!!Ειδικά το κείμενο του πουλικάκου!!

BOSKO είπε...

KOSTAS...
εμένα μου άρεσε πιο πολύ το κείμενο της Πάολας, που δίνει και στοιχεία για την προσωπικότητα της Γώγου!

Unknown είπε...

Σίγουρα αλλά η φράση του Πουλικάκου "Δεν είχαν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, ούτε ήταν ικανοί να δαγκώνουν –απλώς προσποιούνταν ότι το κάνουν-, γι’ αυτό και δεν επέζησαν.".Μου έκανε κάτι...οτι δηλ.αυτες οι προσωπικότητες ίσως είναι πολύ πιο ευαίσθητοι απο εμάς και πιο άτολμοι.Μια μερα ειχα παει στην οδο πανος μου ειπε ο χρονας πως την τελευταια φορα που πηγε η γωγου εκει...του ειπε...δεν σου χω ζητησει τιποτα...θελω ενα μπουκαλι ουισκυ.Το ηπιε και μετα εφτγε λεγοντας του...ηρθε το τελος..

BOSKO είπε...

KOSTAS...
το ίδιο, μαζί και μ' άλλα, λέει ο Χρονάς και μεσ' στην ταινία :)

Unknown είπε...

Η ταινια θα παιχτει μονο στις 27?Μηπως θα παιχτει και στο σινεμα στο γκαζι μετα στο κεντρο κινηματογραφου?

BOSKO είπε...

KOSTAS...
όχι, η ταινία θα παιχτεί στις 27 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα ΔΑΝΑΟΣ 1 στις 21.15 το βράδυ και πιθανώς να ακολουθήσει ακόμη μία επαναληπτική προβολή μέχρι τις 30 του μήνα, που θα λήξει το φεστιβάλ. Ακόμη δεν ξέρω ημερομηνία και χώρο της επαναπροβολής :)