Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

υπό-έκδοσιν-το-καινούργιο-free-press-του-mhulot

Ο mhulot είναι καλός μου φίλος και ένα από τα πιο εντάξει παιδιά στη δημοσιογραφική πιάτσα σήμερα. Πάντα, όποτε ετοιμάζει κάποιο καινούργιο έντυπο ή διαδικτυακό project, ζητάει τη βοήθεια μου κι εγώ σπεύδω να του την προσφέρω για τους παραπάνω λόγους. Έτσι και πριν από λίγη ώρα βρεθήκαμε στα Εξάρχεια, στο αγαπημένο Ginger Ale, για μία συνέντευξη με αφορμή το ντοκιμαντέρ της Γώγου που θα ανέβει στο site του Ough την ερχόμενη Τρίτη. Στα χέρια μου ωστόσο κρατάω τώρα το τεύχος zero του Ough, το οποίο προφέρεται Ουφ και όχι...Ουγκ που πίστευα, και που θα κυκλοφορήσει επισήμως στις 15 Οκτωβρίου. Για το πρώτο τεύχος του Ough, μάλιστα, σκεφτήκαμε με τον mhulot ένα θέμα που σχετίζεται με τον ελληνικό κινηματογράφο και που συμφωνήσαμε πως θα κάνει πάταγο! Κρύβοντας εκείνος το πρόσωπο του με το τεύχος - πιλότο του περιοδικού, εγώ προτίμησα να υπενθυμίσω πως καλώς ή κακώς ζούμε κανονικά πλέον Μέρες του ΄36
Πότε να κάηκε ολοσχερώς αυτό εδώ τ' αυτοκίνητο παρατημένο επί της Μπενάκη στα Εξάρχεια; Από τα Δεκεμβριανά του 2008 άραγε ή από κάποια πρόσφατα επεισόδια; Να τοποθετηθεί άμεσα, παρακαλώ, εντός βιτρίνας ως έκθεμα του Μουσείου Εξαρχείων, της πιο ωραίας περιοχής του κέντρου! 
Κι επειδή καφές με τον mhulot δε λέει χωρίς βινύλια, μουσική δηλαδή, συνεχίζοντας κατά έναν τρόπο και το χθεσινό post, αγόρασα από το χεβιμεταλάδικο Dark Side Records δύο πάμφθηνα second hand σούπερ βινύλια: το soundtrack της ταινίας Lipstick (1976) του Lamont Johnson με τη μουσική του Γάλλου Michel Polnareff - αυτός που ηχογράφησε και την Κυρα-Γιώργαινα του Κατσαρού στα γαλλικά - και το soundtrack επίσης του Maurice Jarre από τον θρυλικό Doctor Zhivago μαζί και με άλλα κομμάτια από ταινίες των 60s: Un homme et une femme (Francis Lai), Alfie (Burt Bacharach) κ.α. 

2 σχόλια:

m.hulot είπε...

ΟΥΓΚ, και όχι ουφ

BOSKO είπε...

m.hulot...
φτου γμτ, ανάποδα τό'πα πάλι; :))