Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

η-συνέντευξη-στο-elculture-και-το-sold-out-στον-δαναό

Αυτή εδώ είναι από τις καλύτερες συνεντεύξεις - κουβέντα που κάναμε με τη δημοσιογράφο, όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί κουράστηκα πια να μιλάω για το ντοκιμαντέρ, πολύ δε περισσότερο για την Κατερίνα Γώγου, την οποία δεν γνώριζα προσωπικά, επομένως είπαμε να το γυρίσουμε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και όσα μας πονάνε. Τη βρίσκετε αποκλειστικά στο διαδικτυακό περιοδικό www.elculture.gr και στο link 
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που διέθεσαν τα έξι ευρώ σε τέτοιες εποχές για το εισιτήριο στον Δαναό και να ενημερώσω πως από χθες το απόγευμα η ταινία είναι sold out και τις δύο μέρες προβολής της. 
Και πάλι ευχαριστώ για τη χαρά, την οποία πήραμε κι εγώ και όλο το team που δούλεψε για την πραγμάτωση της. Προσδοκούμε πλέον μία καλή διανομή και μια αντίστοιχη πορεία στις αίθουσες.

4 σχόλια:

τ2φ είπε...

Το σολντ-άουτ θα είναι η καλύτερη 'εκπροσώπηση'!Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει διανομή,πλάκα κάνεις τώρα;Πολύ χαίρομαι που θα είμαστε εκεί στη πρεμιέρα,και χαίρομαι διπλά γιατι ξέρω πόσο έχεις κοπιάσει και εσύ και οι συνεργάτες σου για την δημιουργία της!ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ 'ΣΟΦΡΑ' ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΜΠΑΠ!!!

BOSKO είπε...

τ2φ...
Δεν το βλέπω για ''Σοφρά'' μετά την πρεμιέρα. Κάτσε να χειμωνιάσει κι άλλο!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε...

Ωραία εκπομπή. Αναμένουμε την Πέμπτη λοιπόν.. Όλα θα είναι τέλεια

Фе́ммe скатале είπε...

Ξενέρωτος σκηνοθέτης.... Δεν το βλεπω για σοφρα νια νια νια νια. Τα λεφτά μας πίσω ρεεεεεεε. Ρε αν δεν είναι το κεμπαπ pure τέχνη τότε τί είναι;;;; Το κουνουπίδι ? Αει απο κει.