Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ο-bosko-εβραιομασόνος-ή-το-άλλο-με-τον-τοτό-το-ξέρεις;

Εδώ το link με το αφιέρωμα της δημοσιογράφου Χρυσούλας Παπαϊωάννου στο ντοκιμαντέρ Κατερίνα Γώγου - Για την αποκατάσταση του μαύρου, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Το Ποντίκιhttp://topontiki.gr/article/39794
Περιέχει και μία μικρή δική μου συνέντευξη. Δεν συνηθίζω να μπαίνω σε δημόσιο διάλογο με τους φαν ή τους επικριτές μου, τουλάχιστον στα διαδικτυακά sites. Αυτό έλειπε δηλαδή, έχουν γραφτεί ήδη τόσα γι' αυτή την ταινία, ώστε θα έπρεπε να συνεργαστώ με εταιρεία αποδελτίωσης προκειμένου να παρακολουθώ αναλυτικά το τι γράφεται/ συζητιέται. Από δω όμως, μια και τώρα δεν είμαι και τόσο busy, και κυρίως επειδή σπάω χοντρή πλάκα, λέω να απαντήσω στα σχόλια, τρία τον αριθμό, με την ελπίδα ότι θα γίνουν εκατόν τρία πολύ σύντομα - εσείς μπορείτε να τα διαβάσετε επίσης κάτω-κάτω στο link που παραθέτω:

Μιχάλη, καταλαβαίνω τις ενστάσεις σου ως ένα βαθμό, διότι προς το τέλος φαίνεται να με γνωρίζεις και νά'χεις προσωπικά μαζί μου. Κι εμένα μού'χε κακοφανεί όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγουδούσε Ήλιε-ήλιε αρχηγέ μεσ' στο Μέγαρο Μουσικής με τη χορηγία μεγάλου επιχειρηματικού Ομίλου. Οι ''Νύχτες Πρεμιέρας'' είναι ένα εξαίρετο κινηματογραφικό φεστιβάλ, χορηγός του οποίου πράγματι είναι η Cosmote (παρεμπιπτόντως κι εγώ καρτοκινητό Cosmote έχω, λες να τα πήρα για να γυρίσω ταινία για τη Γώγου;) Θα σε συμβούλευα ειδικά εσένα να μην κόψεις εισιτήριο και κλαις μετά το δεκάευρω, αλλά να έρθεις σε μία από τις μελλοντικές προβολές στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Κι αν είσαι αντικειμενικός και όχι κακός και μίζερος, η ταινία θα σου αρέσει, νά'σαι σίγουρος, γιατί είναι αντικειμενικά καλή!

Μαρία, σωστή η ένσταση σου. Αφενός σε ενημερώνω πως είμαι οπαδός του trash α λα John Waters, αφετέρου σε παραπέμπω στο trailer του ντοκιμαντέρ, στο οποίο η Εύα Κουμαριανού είναι εξαιρετική!  

Μαίρη Ράλλη, παίρνεις τίποτα χάπια; Εγώ Εβραιομασόνος; Και συ τι είσαι, γιαλαντζί αναρχική ή μήπως παλαιοημερολογίτισσα - Χρυσαυγίτισσα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν σε λάβω σοβαρά υπ' όψιν μου περί Εβραιομασονίας, με βλέπω το πολύ σε πέντε χρόνια με Όσκαρ στο Χόλιγουντ και τη Χρυσούλα Παπαϊωάννου με βραδινή τουαλέτα στο κόκκινο χαλί. Τέλος, η Μάρθα Φριντζήλα είναι επίσης εξαιρετική στο Α ρε σύντροφε σε μουσική Γιάννη Καλλίτση από το επερχόμενο βιβλίο - cd σε ποίηση Κατερίνας Γώγου. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπόσκο, ο τύπος του πρώτου κόμμεντ είναι μεταφραστής που το παιζε φίλος του Παγουλάτου. Μεγαλο νουμερο...Ξερω τι σου λεω!

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
Βρε βρε το πουλάκι μου!
χαχαχαχαχα νά'ξερες μόνο πως έκανε τις προάλλες μη βγάλω φόρα-παρτίδα τ' όνομα του.
Δεν τον γαμείς τον βλάκα;