Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΕΝΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΡΟΣ ΟΓΔΟΟ 8/11


Και μετά τη βραδυά της Φλέρυς, σειρά έχει η βραδυά της Λένας!

Απόψε, στη μουσική σκηνή του Metropolis Live Stage, στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζουμε το cd Καβάφης 13 τραγούδια της Λένας Πλάτωνος και σας καλούμε σε μια εκδήλωση μετά λόγου και πολλής μουσικής!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Για τη Λένα Πλάτωνος και το cd θα μιλήσουν ο Γιώργος Χρονάς (ποιητής-εκδότης-διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ελευθεροτυπίας), Αλκίνοος Ιωαννίδης (τραγουδοποιός), Στάθης Δρογώσης (τραγουδοποιός) και ο bosko.

Θα ακολουθήσει μουσικό μέρος με τον ερμηνευτή του έργου, Γιάννη Παλαμίδα, σε έξι από τα 13 τραγούδια Καβάφη.

Η βραδυά θα κλείσει με μια μεγάλη αγκαλιά από νέους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές στη Λένα Πλάτωνος. Διασκευές τραγουδιών της θα ερμηνεύσουν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Παντελής Θεοχαρίδης, ο Βασίλης Γισδάκης, ο Στάθης Δρογώσης, η Ευσταθία, ο Ηλίας Βαμβακούσης και ο Δημήτρης Αρναούτης. Θα ακουστεί το remix ενός ακόμη τραγουδιού της από τον filtig.

* συνοπτικές ανταποκρίσεις από τις βραδυές της Φλέρυς Νταντωνάκη και της Λένας Πλάτωνος θα αναρτηθούν αύριο

** στο video, ο bosko μιλάει για τη Λένα Πλάτωνος σε απόσπασμα από τα Ημερολόγια της Λένας Αρώνη στην ΕΤ1

5 σχόλια:

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Καλή επιτυχία Μπόσκο. Θέλουμε και ρεπορτάζ από την προβολή της Φλέρυς :)

George Tsitiridis είπε...

koita ti xanei kaneis otan then vlepei katholou tileorasi...

Άρτεμις είπε...

Nα πώ ότι ζήλεψα πολύ ή είναι αυτονόητο;;;
:-)

Mary Ka είπε...

Πολύ ενδιαφέρον βίντεο. Φαντάζομαι την εκπομπή, πόσο καλή θα ήταν. Κρίμα που την έχασα.
Καλό μήνα, καλά ψέμματα.

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου...ε,εμ τι να πεί κανείς για τη Λένα μας?...(ναί,είμαι απίστευτα αναιδέστατη μιλάω πάλι σε πρώτο ενικό γι'αυτή είδες?)...απίστευτη γυναίκα,πανέμορφη...και με πάααρα πολλά ταλέντα...σπουδαίος άνθρωπος και χαιρόμαστε που είναι ανάμεσά μας....και φυσικά να πώ και'γώ ότι σε ζηλέυω (εχμ,ναί με τη καλή έννοια)που είναι φίλη σου,είσαι πολύ τυχερός πραγματικά...καλέ Μποσκάκιιιιιιιιιιι!χααααααχααααααααχαααααααχαχαχαα!τί έγινε? γίναμε και διάσημοι πάνα πεί τώρα?και βγαίνουμε και στα κανάλια?....μπράβο ήταν πολύ ωραία η συνέντευξή σου..το'χεις παιδάκι μου πάει και τελίωσε!και νομίζω σε θέλει η τίβι...πάντως μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μίλησες,για τη Λένα μας...ήταν απόλυτα φυσικός και δεν ήταν,κάτι έτσι 'φτιαχτό' καλπικο αυτό είναι,και το ωραίο σου άλλωστε όταν βγαίνεις στη τιβί ότι είσαι εσύ (ο Αντώνης,ο 'Κάρλο Πόντι'ε,τέσπα ε-σύ)...είσαι απίστευτα α λη θι νός μπροστά στη κάμερα κάτι που λίγοι,άνθρωποι του χώρου σου το έχουν αυτό!...πολύ ωραίο απόσπασμα πραγματικά..έυχομαι τα καλύτερα καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά..και φυσικά θέλουμε και ρεπορτάζ οκ?...φιλάκια...