Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ζωντανοί-στο-κύτταρο-σκηνές-ροκ-απόψε-στο-la-favorita-των-εξαρχείων

Αυτή τη φορά η πρόσκληση για προβολή του ντοκιμαντέρ μου, Ζωντανοί στο Κύτταρο- Σκηνές Ροκ, ήρθε από τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη. Ο Οικονομίδης επιμελείται μια σειρά προβολών με σύγχρονες ελληνικές ταινίες στο cafe La Favorita στα Εξάρχεια, λίγα μέτρα παρακάτω από την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών. Αυτή την ώρα ψάχνω να βρω τον Πουλικάκο, μόνιμο θαμώνα των Εξαρχείων, μπας και παραστεί κι αυτός και γίνει κουβέντα με το κοινό μετά την προβολή. Όσοι βρεθείτε το βράδυ στην περιοχή, περάστε να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας από το La Favorita, να δείτε το ντοκιμαντέρ και να συζητήσουμε περί ελληνικού rock και όχι μόνο.
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: Ελεύθερη

2 σχόλια:

Mary Ka είπε...

Καλησπέρα,καλά να πάει η προβολή και είθε να γίνει και συζήτηση με το κοινό. Πρέπει κάποια στιγμή να το δω το ντοκυμαντέρ, έχω διαβάσει τόσα από το ιστολόγιο γι αυτό. Και καλά, εσύ, πες, βλογάς τα γένια σου. Αλλά να το επιλέγουν τόσοι για να το προβάλλουν, τυχαίο δεν είναι...

BOSKO είπε...

Mary Ka...
κοίτα, εμένα μ' αρέσει η ταινία μου και τη θεωρώ καλή, συλλεκτικό κομμάτι- που λένε.
από το 2006 δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται σε Ελλάδα και εξωτερικό, κιν/φικές λέσχες, χώρους προβολών, αρτίστικα καφέ κλπ.
μην άγχεσαι, κάποια στιγμή θα προβληθεί ξανά από την ΕΤ-1. Για την τελευταία προβολή στην κρατική τηλεόραση, απ' αλλού τό 'μαθα εκ των υστέρων, αφού κανείς δεν μ' είχε ενημερώσει.
να 'ρθείς πάντως στις 30.3 στο @ΡΟΥΦ όπου θα προβληθεί η Φλέρυ μετά μπλα-μπλα και μουσικής!