Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Η "ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΟΥΦΙΤΣΑ" & Η "ΗΛΕΚΤΡΑ" ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5

Ένα μπουκέτο από δροσερά και ταλαντούχα κορίτσια που ομόρφυναν με την παρουσία τους και τον λόγο τους την αποψινή εκπομπή μου Στο Κόκκινο 105,5! Αισθάνομαι την ανάγκη να τις ευχαριστήσω όλες, μία προς μία, ξημερώματα Δευτέρας 7 του Απρίλη...

από αριστερά προς δεξιά: τη Μαρία Μαγκανάρη, τη Μαρία Κεχαγιόγλου, τη Ρόζα Προδρόμου στο κέντρο, τη Γαλλίδα Ariane Labed και την Αργυρώ Χιώτη.
Καλή εβδομάδα σε όλους
Σήμερα Στο Κόκκινο 105,5 (http://www.left.gr/) 20.30- 22.00 το βράδυ, αφήνουμε πρόσκαιρα τα μουσικά και ασχολούμαστε με τα θεατρικά! Και μάλιστα με δύο από τις πιο πρωτοποριακές παραστάσεις που φιλοξενούνται αυτό το διάστημα σε σκηνές της Αθήνας! Καλεσμένες μου στο στούντιο θα είναι τέσσερις κυρίες: από τις 20.30 έως τις 21.15 η σκηνοθέτις Αργυρώ Χιώτη και η ηθοποιός Ρόζα Προδρόμου θα μας μιλήσουν για το έργο Η Κόκκινη Σκουφίτσα (Εγώ και ο λύκος μου), το οποίο δημιούργησε η ομάδα vasistas και θα παίζεται στο Bios της Πειραιώς μέχρι τις 22 Απριλίου, από Παρασκευή έως Τρίτη. Είχα δει την παράσταση πέρσι στο Αμόρε και σας διαβεβαιώνω πως πρόκειται για μια συγκλονιστική εκδοχή του γνωστού παραμυθιού, η οποία αποπειράται να εισχωρήσει σε πιο σκοτεινές και λιγότερο εμφανείς πτυχές της ανθρώπινης φύσης. Ο ραδιοφωνικός χρόνος μοιράζεται λοιπόν, γι' αυτό και από τις 21.15 έως το τέλος της εκπομπής, στις 22.00, τη θέση τους στο στούντιο θα πάρουν δύο άλλες πολύ καλές ηθοποιοί, η Μαρία Κεχαγιόγλου και η Μαρία Μαγκανάρη. Τις θαυμάζω αμφότερες, αν μπείτε στο προφίλ μου θα βρείτε στις αγαπημένες μου ταινίες τη μικρού μήκους Κλαίνε την ώρα που τα σκοτώνουν που σκηνοθέτησε πέρσι η Μαγκανάρη και πρωταγωνίστησε η Κεχαγιόγλου! Απόψε, όμως, θα μιλήσουμε για την παράσταση της ομάδας Κανιγκούντα, στην οποία ανήκουν οι δύο γυναίκες και συγκεκριμένα για το έργο Ηλέκτρα του Αυστριακού Hugo Von Hofmannstal, που θα παίζεται για λίγες ακόμη μέρες στο θησείον- ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ. Επομένως, συντονιστείτε Στο Κόκκινο 105,5 διότι εκτός της κουβέντας και των μουσικών που θα ακουστούν, έχουμε να δώσουμε και αρκετές προσκλήσεις γι' αυτά τα δύο έργα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστουμε!!Δεν το χανω!Η Κεχαγιογλου πραγματι μια νεα και πολυ καλη ηθοποιος,με ειχε εκπληξει το καλοκαιρι ως Ερμιονη στην Ανδρομαχη!

BOSKO είπε...

annie_noback...
που να δεις και την ταινία της Μαγκανάρη! Η πιο ποιητική πολιτικοποιημένη ταινία των τελευταίων χρόνων πραγματικά! Καλή ακρόαση!

maira είπε...

Εκπληκτική η παράσταση της ομάδας vasistas !
Εκπληκτική κι η γλυκιά μας Ρόζα !
Εκπληκτική η περιπλάνηση στο δάσος, όπου διαπλέκονται και συμφύονται οι ζωές των θεατών με τις τρεις ερμηνείες-εκδοχές της Kοκκινοσκουφίτσας.

Θα ξαναείμαστε εκεί!!!!!

Τι να πω για την εκπομπή σου boskoboy;;;;
Σε ευχαριστούμε!!!!

maira είπε...

Και το σκυλάκι που πάτησε το τρένο της....δεν έφτασε ποτέ!

BOSKO είπε...

maira del mar...
να ευχαριστήσεις καλύτερα τα κορίτσια αυτά και τις θεατρικές ομάδες τους που παράγουν τέχνη σε πείσμα καιρών ξεδιάντροπων...Η καημένη η Ρόζα έφτασε με την ψυχή στο στόμα στις 21.50 από Θεσ/νίκη, οπότε δε μπόρεσε να βγει στον αέρα. Όσο για το σκυλάκι που...πάτησε το τραίνο, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω.

greekgaylolita είπε...

Σβηνοτουβλακια;-)

BOSKO είπε...

ggl...
λέξη που έφτιαξες πάλι!

greekgaylolita είπε...

Η προφιλοφατσα γιατι αλλαζει συνεχεια?:-)

BOSKO είπε...

ggl...
ας πούμε ό,τι βαρέθηκα τη φάτσα μου; δε σου' χει τύχει; επέστρεψα, λοιπόν, στην αρχική του blog μου! Είπα εν ολίγοις να τις ξαναπιάσω όλες τις προφιλόφατσες μου απ' την αρχή!