Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Η SUNNY ΜΠΑΛΤΖΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5

Τη γνωρίσαμε ως στιχουργό μερικών από τα ωραιότερα σύγχρονα ελληνικά τραγούδια (οι Μάγισσες με ομπρέλες της Αρλέτας μαζί με την Τσίχλα δίχως ζάχαρη του Λάκη Παπαδόπουλου είναι δύο από τα αγαπημένα μου)! Τραγουδοποιός κι η ίδια, με τρεις δίσκους στο ενεργητικό της και με το τελευταίο άλμπουμ της, το Jet Lag σε παραγωγή του Γιάννη Αγγελάκα, η Sunny Μπαλτζή είναι μια ξεχωριστή περίπτωση εναλλακτικής καλλιτέχνιδας και performer μέσα στην εγχώρια ηλεκτρική σκηνή! Αυτή την Τετάρτη, 7 Μαΐου, θα εμφανιστεί στο Κύτταρο μαζί με τους Santa Fila, την προσωπική της μπάντα, αλλά και τους Delightful για support γκρουπ. Ως guest, επίσης, τη σκηνή θα μοιραστεί μαζί τους και ο Dirk Polak από το ολλανδικό συγκρότημα Mecano! Για όλα αυτά θα συζητήσουμε απόψε Στο Κόκκινο 105,5 (www.left.gr) 20.30- 22.00 το βράδυ, αφού η Sunny Μπαλτζή θα είναι καλεσμένη της εκπομπής μου. Συντονιστείτε, αλλά δείτε πριν και το φανταστικό αιματώχρουν industrial κλιπ της ανάρτησης, που σκηνοθέτησε ο Νίκος Τριανταφυλλίδης!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικα πιστευω οτι μια εκπομπη για την Sunny Μπαλτζη δεν εχει να προσφερη τιποτα στους ακροατες του σταθμου σας. Ειναι πια γνωστο σε ολους οτι η Sunny και playback τραγουδαει και τα τραγουδια της εχουν την εμπνευση νηπιαγωγειου.
Υπαρχουν δεκαδες αλλοι καλλιτεχνες που αξιζουν την προσοχη και την υποστηρηξη σας μιας και ειναι αυτοι που θα πανε την μουσικη μας μπροστα.
Φιλικα
Μακης Αθηνα

spirosvii είπε...

θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο, για άλλους λόγους βέβαια. Είναι πια γνωστό σε όλους ότι αυτοί που φοράνε παρωπίδες δεν μπορούν να αντιληφθούν και να κρίνουν αντικειμενικά το κάθε τι καινούργιο. Το "ένα βήμα παραπέρα" της sunny στη μουσική δεν είναι αντιληπτό από πολλούς και είναι κοινά αποδεκτό. Ευχαριστώ

BOSKO είπε...

Ευτυχώς που ενεργοποίησα το μετριασμό σχολίων κι έτσι μπορώ να παίρνω είδηση σχόλια που αφήνονται σε παλιότερες αναρτήσεις. Σαν και το δικό σου, Ανώνυμε Μάκη. Θα σου πω κάτι: η εκπομπή της Sunny Μπαλτζή ήταν η μόνη απ' όσες έχω κάνει, που μου ζητήθηκε σε cd από έναν συνάνθρωπο μας, ο οποίος βιώνει μια πραγματικά πολύ δύσκολη ζωή, λόγω της κατάστασης της υγείας του. Και μόνο ό,τι το άτομο αυτό πήρε λίγη χαρά ακούγοντας την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα, για μένα δε μετριέται ούτε με "επιτυχίες", ούτε με ακροαματικότητες. Τέλος, δε θα συμφωνήσω μαζί σου για τη Sunny. Είναι εντυπωσιακό που παρ' ότι πολύ νέα έχει αφήσει ήδη το στίγμα της ως στιχουργός. Όπως και πολλά από τα τραγούδια που έχει γράψει, νομίζω πως επιχείρησαν επιτυχώς να πάνε την εναλλακτική ελληνική μουσική ένα βήμα πιο μπροστά!

BOSKO είπε...

spirosvii...
εγώ ευχαριστώ για την επίσκεψη! Σε ό,τι λες συμφωνώ & επαυξάνω!

Ανώνυμος είπε...

Μαγγες ξυπνατε, η Σανη ειναι της αρπαχτης.
Ψευτοροκια εκ του ασφαλους, και στιχοι για την vodafone και τον Xaτζηγιαννη ειναι για τα δωδεκαχρονα και δεν συμβαδιζουν καθολου με το πανκοστυλακι που προσπαθει να σας πλασαρει.
Απλα ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο την Σαρρη, ΟΛΑ για τα γκαφρα που θα ελεγε κι ο Ασημος η ο Σιδηροπουλος.

ΥΓ. παρεπιπτοντως, εχω ακουσει δωδεκαχρονα στην καταληψη του γαλαξια (Νεα Σμυρνη) να "χωνουν" τρελλες μουσικες που η Σανη ουτε στον υπνο της δεν εχει δει!

Αγνωστος-Χ

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
ρε μεγάλε, μας τα' πρηξες με την εμπάθεια σου! Μπας και τη γούσταρες τη Sunny, που' ναι ωραιότατο κορίτσι, και δε σου κάθισε; ε, μα πια, άντε τζάσε και δεν πρόκειται να σε ξαναδημοσιεύσω!