Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ- DIGI 2008: Ο SUZUKI ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!


Κοινοποιήθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα της προκριματικής επιτροπής του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας (digi 2008). H ταινία μου Damo Suzuki: Αυτοσχεδιασμοί για μια φωνή, ένα ποίημα και μια τηγανιά μπάμιες πέρασε στο διαγωνιστικό! Απ' ότι βλέπω, ως ανταγωνιστές θα έχω τον αγαπητό μουσικοσυνθέτη Λουκιανό Κηλαηδόνη, ο οποίος γύρισε σε ταινία τα Φανταρίστικα του, αλλά και την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά, που δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στο χώρο της σκηνοθεσίας! Αν μη τι άλλο, το φετινό digi τμήμα του φεστιβάλ Δράμας, προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και χαίρομαι γι' αυτό!
Διαβάστε σχετικά:
www.dramafilmfestival.gr/apotelesmata_prokrimatikis_digi2008.pdf

18 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Συγχαρητήρια, αγαπητέ! Καλή επιτυχία και από εδώ και πέρα...

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου 'Κάρλο Πόντι'!....ααα,δε ξέρεις καλό μου Μποσκάκι πόσο χαίρομαι που πέρασε η ταινία σου! βέβαια οι ανταγωνιστές είναι δυνατοί αλλά...(λόγω του ότι είναι διάσημοι ίσως και γνωστοί στο ευρύ κοινό από άλλες άσχετες με τη σκηνοθεσία δουλειές τους και μ ό νο.....)...αυτή η Παπαθωμά ρε παιδάκι μου,πφφφφφφ δε καθόταν στα αυγά της η χριστιανή τι θέλει με τον κιν/φο τώρα;;;;)...όλοι οι καράασχετοι πιά....) πιστέυω ότι η ταινία σου θα πάει πολύ καλά...έυχομαι καλή επιτυχία,τα καλύτερα...να σαρώσει τα βραβεία! μπράβο Μποσκάκι!....φιλάκια,Αθανασία.

BOSKO είπε...

rena fan...
ευχαριστώ, ευχαριστώ, και μια και βρίσκεστε στα βόρεια, για κοπιάστε την ημέρα της προβολής!

αθανασία...
ώρες- ώρες έχουν τρελό χιούμορ τα γραφόμενα σου!

celsius33 είπε...

Μπράβο Βοσκέ :) μου μακάρι να τη δούμε και μεις την ταινία σου και κατά δω μεριά!

Fataliste είπε...

antoni suggnwmi pou parembainw me asxeti erwtisi - se psaxnw edw kai kairo alla den borw na se petuxw. eimai fan tou exairetikou dokimanter sou gia to Kyttaro kai epeidi didaskw kapoia mathimata gia tis neolaiistikes koultoures ithela na se rwtisw pws tha ginotan na brw mia kopia tis tainias. tha mou itan exairetika xrsimi gia to mathima alla kai gia tin douleia mou genikwtera pou exei na kanei me ta sixties. exei kukloforisei se dvd? s' efxaristw polu. kostis

Giousurum είπε...

File bosko
apo giousurum kali epistyxia.
elpizo na tin doume kai emeis kapoia stigmi.
kalo vrady

BOSKO είπε...

celsius33...
θα τη δείτε, Κέλσιε, όταν θα προσκληθείτε στην προβολή για φίλους! Τα' χουμε ξαναπεί...Σ' ευχαριστώ για τη θετική αύρα!

fataliste...
δυστυχώς, φίλε, τα δικαιώματα της μουσικής ήταν απαγορευτικός λόγος για να βγει στην αγορά του dvd η ταινία. Να σ' την κάνω εγώ μια κόπια και να σ' τη δώσω, απλά δεν ξέρω πως μπορούμε να βρεθούμε. Το πολύ- πολύ, κάνε ένα τηλεφώνημα Κυριακή 20.30- 22.00 το βράδυ που θα βρίσκομαι στο ραδιόφωνο (210- 3217777)

giousouroum...
τα "άσματα & μιάσματα" ευχαριστούν το γιουσουρούμ για το support!

igkros είπε...

Καλοτάξιδη η ταινία και καλή επιτυχία!

Φυσικά συντονιζόμαστε από τώρα για την δημιουργία καλής κερκίδας που με πάθος θα υποστηρίξει την προβολή στη Δράμα!

tractatus είπε...

Αντώνη να την φέρουμε κι εδώ την ταινία τον χειμώνα...μετά τα βραβεία θα έχει ουρά αιτήσεων για προβολή...αλλά και χωρίς βραβεία ΕΜΕΙΣ με αυτόν τον τίτλο την επιλέγουμε αμέσως!!

BOSKO είπε...

alps...
εκτός απ' την κερκίδα, ετοιμάσου και για happening με απαγγελία Παγουλάτου και φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς Σαβίνας! Θα το κάψουμε!

tractatus...
άντε ντε, κάνε κάτι και δεν έχω έρθει ποτέ στην ωραία Μυτιλήνη! Θα γίνει προβολή μετά μουσικής!

etalon είπε...

Αν και αποκλειστηκαν απο την εγκριτη επιτροπη τουλάχιστον 2 ταινιες που μου αρεσαν, η μια απο αυτες ειχε και καλη μουσικη, ευχομαι στη δικη σου δουλεια ολοθερμα καλη επιτυχια.
Δυστυχως το διαστημα του Φεστιβαλ θα βρισκομαι πολυ πολυ μακρυα, αλλα ειμαι σιγουρος πως θα εχεις γερη κερκιδα!

BOSKO είπε...

etalon...
σ' ευχαριστώ, να' σαι καλά. Δε γνωρίζω σε ποιες ταινίες αναφέρεσαι, πάντως γενικά το επίπεδο του τμήματος digi είναι "κλάφ' τα Χαράλαμπε"...αφού σκέφτονταν να μη γίνει φέτος. Η ευκολία του μέσου δίνει τη δυνατότητα στον κάθε καραάσχετο, που λέει η Αθανασία (κι εδώ δεν αναφέρομαι στην Παπαθωμά) να κάνει ταινίες. Πάντως, σήμερα έμαθα ό,τι ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έκανε την ταινία του με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του! Έχω πραγματικά τρομερή περιέργεια να δω και τη δική του ταινία και τις άλλες...

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Χωρίς να είμαι γνώστης του χώρου, έχω την εντύπωση πως σε γενικές γραμμές υπάρχουν τμήματα του φεστιβάλ της Δράμας που απαξιώνονται χρόνο με το χρόνο. Αυτό που αναφέρεις για τα “γυρίσματα” με κινητό τηλέφωνο, κάτι πρέπει να μας λέει! Έχω την εντύπωση ότι είναι “πλάνα” που έχουν “γυρίσει” οι ίδιοι οι φαντάροι και τα μάζεψε ο Κηλαηδόνης.

Καλή επιτυχία στην ταινία σου.

BOSKO είπε...

μάκης...
σ' ευχαριστώ, Μάκη. Δεν έχω δει, δεν ξέρω το φετινό επίπεδο, αλλά όπως είπα και στον etalon, το να χειρίζεσαι μια βιντεοκάμερα δε σε χρήζει και σκηνοθέτη. Είναι η δεύτερη χρονιά του ψηφιακού τμήματος για το φεστιβάλ Δράμας και από πέρσι, απ' την πρώτη, ακούγονταν φωνές για κατάργηση του. Δε σημαίνει βέβαια αυτό ό,τι οι "κανονικοί" σκηνοθέτες φτιάχνουν πάντα αριστουργήματα, μην τρελαθούμε. Όσο για την ταινία του Κηλαηδόνη, να σου πω, έχει μια τρέλα όλο αυτό με την κάμερα του κινητού και μπορεί να βγήκε κάτι καλό! Θα τη δω και θα σχολιάσω!

ssotiss είπε...

Δυστυχώς η ταινία "Undead Game" που έκανε ένας φίλος μου, για την οποία έγραψα τη μουσική, δεν κατάφερε να περάσει.Νόμιζα ότι περνούσαν περισσότερες ταινίες αλλά τελικά μόνο το 1/3 τα κατάφερε.Βέβαια όταν είδα τα ονόματα του Κηλαϊδόνη και της Παπαθωμά στους επιτυχόντες,ε σκέφτηκα δεν ήταν δυνατόν να περάσει,ήταν πολύ ερασιτεχνική για τέτοιο επίπεδο ανταγωνισμού.Συγχαρητήρια στο bosko και καλή επιτυχία.

BOSKO είπε...

ssotiss...
με στενοχωρεί που πιστεύεις ό,τι το καλό επίπεδο ενός καλλιτεχνικού έργου οφείλεται μόνο στο "όνομα" που το υπογράφει. Δεν έχεις άδικο, βέβαια, έτσι μας έχουν συνηθίσει. Ποιος σου λέει ό,τι οι ταινίες του Κηλαηδόνη, της Παπαθωμά ή κι η δική μου, θα' ναι καλύτερες απ' αυτή που έγραψες εσύ τη μουσική; Αφού μου είπες τον τίτλο, να' σαι σίγουρος θα τη δω στο πληροφοριακό τμήμα και θα σχολιάσω από δω.
υ.γ. δε φαντάζομαι να' σαι ο...sotis volanis (αστειεύομαι)!

ssotiss είπε...

Χα χα όχι δεν είμαι ο Βολάνης,απλώς έτσι με φώναζαν οι κολλητοί στο πανεπιστήμιο,χωρίς λόγο!Δεν ήξερα ότι γίνεται να δει κάποιος και τις ταινίες που δεν προκρίθηκαν.Θα χαρώ πολύ να ακούσω οποιαδήποτε κριτική!

BOSKO είπε...

ssotiss...
υποθέτω ότι μπορεί να τις δει, δηλαδή. Όπως και στο επίσημο τμήμα, όσες ταινίες κόβονται πάνε στο πληροφοριακό. Επομένως, θα δούμε...(κυριολεκτικά!)