Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 49ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Μαζί και η γιορτή!
Δυστυχώς φέτος, μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια, επαγγελματικές υποχρεώσεις με κράτησαν στην Αθήνα. Ούτε καν το 9ο συλλεκτικό cd της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών δεν είχα το χρόνο να επιμεληθώ.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους σκηνοθέτες που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση και στον Αλέξανδρο Αβρανά να γυρίσει στην Αθήνα με τον Χρυσό Αλέξανδρο!
Αναμένω τώρα τις ανταποκρίσεις των alps, seven film gallery, candyblue!

6 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Εγώ, πάλι, θα λείψω για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε χρόνια (όχι ότι ήμουν όλα αυτά τα χρόνια το ίδιο σταθερά παρών), αν και ίσως καταφέρω να ανέβω το επόμενο Σαββατοκύριακο να πάρω μια τζούρα από τη μοναδική μυρωδιά που αποκτά η Αριστοτέλους και το λιμάνι τις μέρες του Φεστιβάλ...

BOSKO είπε...

rena fan...
δεν ξέρεις, γμτ μου, πόσο έχω σπαστεί που δε μπόρεσα ν' ανέβω...και θεωρείται μια χρονιά με πολλές καλές ταινίες! Άσε που ευκαιρίες για ν' ανεβαίνεις στη Θεσ/νίκη δεν πρέπει να χάνονται!

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Μποσκάκι...ένα από τα πιό διάσημα φεστιβάλ ταινιών στην Ελλάδα...ωραία αφίσα έχουν φέτος.. πολύ όμορφη..να ευχηθούμε και από δώ καλή τύχη στους συμμετέχοντες... είναι και ο Σουζούκι μέσα στις ταινίες του φεστιβάλ;;..μη στενοχωριέσαι Μποσκάκι μου...κάποια στιγμή θα λιγοστέψουν οι υποχρεώσεις και θα μπορείς πάλι να έχεις ελέυθερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες!φιλάκια,Αθανασία.

Rena Fan είπε...

Σήμερα επιτέλους ξανάκουσα ραδιοφωνικό bosko χάρη στο ίντερνετ! Πολύ καλή η ποιότητα της ιντερνετικής μετάδοσης--πολύ καλύτερη από τους κρατικούς ραδιοσταθμούς! Και πολύ καλή εκπομπή φυσικά.

BOSKO είπε...

αθανασία...
no more Suzuki!
Πάμε γι' άλλα (πιο μεγάλα)!

BOSKO είπε...

rena fan...
χαίρομαι που μεταδίδεται κανονικά πια το Κανάλι 1 μέσω διαδικτύου και τόσο καλά, όπως λες! Συντονίσου αύριο, guest μου η πολυτάλαντη Δανάη Παναγιωτοπούλου!