Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΦΩΝΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
08 / 12 /08
Αριθ.Πρωτ.: 5

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη από τα πυρά του ειδικού φρουρού το βράδυ του Σαββάτου, μιας ενέργειας που προκάλεσε τα δημοκρατικά αισθήματα και την ευαισθησία ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας προκηρύσσει την ημέρα της κηδείας, 3ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου εργασίας και συμμετέχει στις κινήσεις διαμαρτυρίας για το θάνατο του.

Ταυτόχρονα καταγγέλλουμε την αυταρχική και εξουσιαστική νοοτροπία των σωμάτων ασφαλείας και ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες ζητώντας να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη.


ΤΟ Δ.Σ.

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

3 σχόλια:

maya είπε...

...?

δηλαδή ένας κρατικός μηχανισμός
καταδικάζει κρατική ενέργεια?
αυτο! είναι! είδηση!

καλησπέρα μπόσκο.

BOSKO είπε...

maya...
καλησπέρα!
Η λέξη ΧΑΜΟΣ δε λέει τίποτα, δε φτάνει ούτε για...δείγμα!

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε θα συνέβαινε….
Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 15χρονου ήταν μόνο η αφορμή…
Και τι αφορμή!
Αλλά να μην κρυβόμαστε. Κατά βάθος το ξέρουμε. Κάποιοι το φοβόμαστε, άλλοι το ελπίζουμε, λίγοι το ομολογούμε…
Άρχισε η επανάσταση…………..
Έχουμε πόλεμο. Οι πολίτες πολεμούν την πολιτεία. Την μεταπολιτευτική πολιτεία που σταδιακά τους λεηλάτησε. Οικονομικά, συναισθηματικά- με όποιο τρόπο φανταστεί κανείς. Ακόμα και τα όνειρα τους λεηλάτησε. Και οι πολίτες κύρηξαν πόλεμο…
Μην γελιέστε. Κάποτε θα συνέβαινε. Και μην απορείτε για τα σπασμένα καταστήματα. Στον πόλεμο εναντίον της πολιτείας ο γιος καταστρέφει και λεηλατεί ακόμα και το κατάστημα του πατέρα του. Τι έχει να χάσει; Έτσι κι αλλιώς το πιθανότερο είναι πως ο πατέρας θα το έκλεινε το μαγαζί μετά τις γιορτές.
Οι πολίτες είναι σε απόγνωση. Και κυρίως νιώθουν πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν.
Ξεπέρασαν τα όρια τους και μην ψάχνεις για λογική. Ο πόλεμος δεν έχει λογική.

Κι ένα υστερόγραφο για τους αστυνομικούς (όχι για τους μπάτσους – αυτοί είναι καμένο χαρτί). Παραιτηθείτε τώρα ομαδικά. Κατά βάθος κι εσείς πολίτες σε απόγνωση είστε.

Χρήστος Αλεξόπουλος