Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ!

Το νέο cd της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τίτλο Και τα μάτια κι η καρδιά (μια παραγωγή του, βραβευμένου με Γκράμι, Ισπανού Xavier Limon) βρίσκεται ήδη στα δισκοπωλεία εδώ και μερικές εβδομάδες. Γνώριζα ό,τι το τεύχος 157 του διφώνου θα έχει εξώφυλλο την Αρβανιτάκη και ό,τι εγώ θα της έκανα τη συνέντευξη- μια, τουλάχιστον 4σέλιδη, συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Απλά δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα, εφόσον αυτή την Τρίτη θα κυκλοφορήσει το τεύχος 156. Όπως και να' χει, ειδοποιήθηκα στο παρά πέντε και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα, αφού ποτέ δε φτιάχνω ερωτήσεις για τις συνεντεύξεις μου. Απλά ακούω τρεις- τέσσερις φορές τον καινούργιο δίσκο του εκάστοτε καλλιτέχνη, ανατρέχω στη ζωή και το έργο του και καθοδηγώ- θέλω να πιστεύω- τα πράγματα εν είδη χαλαρής κουβέντας. Έτσι θα συμβεί και αύριο! Στις 13.00 θα βρίσκομαι στην καφετέρια του Χίλτον (πάντα εκεί μιλάει στους δημοσιογράφους η Αρβανιτάκη), όπου θα συναντήσω τη δημοφιλή ερμηνεύτρια στην πρώτη μου τετ- α- τετ συνέντευξη μαζί της! Δικαιούμαι να χαίρομαι, μια και έχω πάρει συνεντεύξεις από περίπου 100 καλλιτέχνες, από δυο και τρεις φορές, μα ούτε μία από τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια που εκτιμώ ιδιαίτερα. Νομίζω πως ένα μικρό όνειρο πραγματοποιείται, το οποίο δεν έχει να κάνει με καριερίστικες επιδιώξεις και τέτοια πράγματα, όσο με τη γνωριμία με έναν καλλιτέχνη που δεν με έχει απογοητεύσει σχεδόν ποτέ καθ' όλη την πορεία του!

19 σχόλια:

koulpa είπε...

μπράβω φίλτατε.. είναι θεά.. και κατά τη γνώμη μου με τα χρόνια γίνεται καλήτερη από όλες τις απόψεις.. πολλά χαιρετίσματα δώς της..:):)
α πολύ καλός ο μαραμής:):)
την καληνύχτα μου:):)

Μαρία Δριμή είπε...

Καλή επιτυχία! Ανυπομονώ να ακούσω τα καινούρια της τραγούδια.

BOSKO είπε...

koulpa...
θα της δώσω! Πήγες τελικά στον Μαραμή; Μπράβο, καλά έκανες, πρέπει να ήταν ωραίο live, αν και το φοβόμουν λίγο λόγω των δύσκολων καιρών.

BOSKO είπε...

Maria Jose...
το νέο cd της Αρβανιτάκη είναι πολύ ραδιοφωνικό, αλλά με έναν ήχο tango και latin που θυμίζει πολύ τη Natalia Clavier, την οποία είχα ποστάρει πρόσφατα!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Καλημέρα Αντώνη! Σπουδαία ερμηνεύτρια πράγματι η Αρβανιτάκη! Πρόσφατα αγόρασα τον καινούργιο δίσκο αλλά τον έχω ακούσει μόνο μία φορά οπότε δεν έχω ακόμα άποψη. Το άγγιγμα του Limon είναι εμφανέστατο πάντως. Καλή συνέντευξη!

musicbug είπε...

Ennoeite perimenw post gia tis entyposeis sou apo tin agapimeni mas tragoudistria. Einai foveri prosopikotita kai me apopsi! Kai min ksexaseis na tis eyxitheis, giortazei simera:-) To cd tis einai to kalytero elliniko cd gia to 2008!
Kali vdomada

BOSKO είπε...

Μιχάλης Τσαντίλας...
ο Limon ήταν αυτός που κατηύθυνε το cd σε tango και αφροκουβανέζικους δρόμους, αλλά την τελική εποπτεία νομίζω πως είχε η ίδια η ερμηνεύτρια (το κάνει άλλωστε με όλες τις δουλειές της)!

BOSKO είπε...

musicbug...
ευτυχώς το θυμήθηκα που γιόρταζε σήμερα (μου το είπε η μάνα μου για την ακρίβεια) κι έτσι έσκασα μύτη με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα. Η συνέντευξη ολόκληρη στο δίφωνο Ιανουαρίου και, εννοείται, στο blog μου!

b|a|s|n\i/a είπε...

ποιος δεν έχει χαμογελάσει και δακρύσει με τα τραγούδια της αρβανιτάκη; χρόνια της καλά και πολλά. και χρόνια μας καλύτερα!

BOSKO είπε...

basnia...
thanx, Βασίλη! Κάτσε κι ετοιμάζω τώρα το post- ανταπόκριση από τη συνέντευξη! Ψήνεται...

Ανώνυμος είπε...

Χεστηκαμάν ψωνάκι

sensualmonk είπε...

['παρουσιάζω αποκλίνουσα συμπεριφορά / πυροβολήστε προειδοποιητικά'

αντιγράψτε, προωθήστε, τυπώστε, κολλήστε, φορέστε, μεταφράστε - εντελώς ελεύθερα:

http://sensualmonk.blogspot.com/2008/12/blog-post_10.html]

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
μόνο ψωνάκι; καραψωνάρα δε λες; τι να κάνουμε, αγαπητέ γραφικέ και ατάλαντε ποιητά μου, σε κατανοώ που πέραν της οθόνης του PC σου δεν σε έχει σε εκτίμηση ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς σου! Τι έγιναν τα Μικροκύματα; Σπάσανε τα ταμεία τελικά; Ταλεντάρα μου εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Χεστηκαμάν ψωνάρα! Ακόμα δε σκοτωθήκατε με την άλλη;

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
αφήνω να σου απαντήσει η άλλη, αφού γι' αυτήν τα κάνεις όλα! Λιγούρη καψούρη! Είδες; αν έβαζες λίγη απ' την καψούρα σου στο βιβλιαράκι σου, δε θα αποφαινόταν τόσο αγάμητο!

BOSKO είπε...

sensualmonk...
ξαναστείλτο αν έχεις την καλωσύνη, δε βγάζει πουθενά το link σου μέχρι αυτή τη στιγμή.

μαριάννα είπε...

Μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Οι Ελβετοί και οι Ισπανοί τη λατρεύουν. Τώρα πήρα το νέο σιντί της τρεις φορές να το πάω σε φίλους που ξέρω πόσο την αγαπάνε.

Ρε συ ακόμα δεν τσακώθηκες με την Πάλλη; Φάνη Πετραλιά θα θέλει να πει το βλήμα, αλλά του ξέφυγε ένα που, του παππού, του ποταπού! :ΡΡΡΡΡ

BOSKO είπε...

μαριάννα...
ναι, ρε συ, δεν το' χα σκεφτεί. Δεν εννοούσε εσένα, αλλά τη Φάνη- Πάλλη Πετραλιά! Γαμώ το γούστο του, εν ολίγοις!
καλά να περάσεις, καλό δρόμο και μη χάνεσαι! Απ' ότι βλέπεις, έχει να πέσει πολύ γέλιο με το τρολ των Χριστουγέννων!

BOSKO είπε...

sensualmonk...
όλα ΟΚ, αγαπητέ! Όπως είδες, το φόρεσα στο blog μου αυτό το κίτρινο T-shirt που το βλέπεις και δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις...σ' ευχαριστούμε!