Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Η Ε. Π., η γραμματέας αείμνηστης πολιτικού, μετά τον θάνατο της εντάχθηκε στο δυναμικό μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας στον τομέα δημοσίων σχέσεων. Την ειδοποιούν, λοιπόν, ένα βράδυ πως πρέπει να κλείσουν επαγγελματικό πρώτο τραπέζι πίστα στην επίσης αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου. Με την ίδια λογική, έπιασαν τη Ρίτα και της είπαν κοίτα να δεις, το βράδυ θα σου έρθουμε με την πρώην γραμματέα της Μ. και πρέπει να της κάνουμε καλή εντύπωση! Φτάνουν στο μαγαζί, όπου η Ρίτα είναι στη σκηνή και ερμηνεύει τα σουξέ της: Μια ζωή πληρώνω, Ιστορία μου αμαρτία μου κλπ. Όλοι έχουν ξεκοιλιαστεί να τρώνε, ακούγοντας ταυτόχρονα την αοιδό, κατάσταση συνηθισμένη για τέτοιους χώρους, όχι όμως και για την Π., η οποία αν μη τι άλλο είχε ζήσει από πρώτο χέρι την αφρόκρεμα των διανοούμενων της Αθήνας. Εν ολίγοις, ήταν η μόνη που δεν άγγιζε το πιάτο της, περιμένοντας να τελειώσει το κάθε τραγούδι. Έλα όμως που η Ρίτα το πήρε αλλιώς! Μία, δύο, παρακολουθούσε την Π. φάτσα- κάρτα απέναντι της μόνο να ακούει, οπότε την τρίτη δίνει σήμα, η ορχήστρα σταματάει απότομα και γυρνάει και της λέει: Ε, εσύ, γιατί δεν τρως; Τι συμβαίνει; Μήπως δεν σ' την ψήσανε καλά τη μπριζόλα, γαμώ το Χριστό τους 'δω μέσα;
κκκ
* την ιστορία, της οποίας η αξιοπιστία δεν αμφισβητείται, μού την αφηγήθηκε τις προάλλες φίλη δημοσιογράφος σε εστιατόριο του Μεταξουργείου και τα γέλια μας ακούστηκαν σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

10 σχόλια:

spinachPope είπε...

καταπληκτικό!

Ανώνυμος είπε...

Σταματάει για έλεγχο ένας τροχονόμος στην πόλη του Ρεθύμνου τον Ψαραντώνη που είναι με τη μηχανή και πέρασε με κόκκινο κι αφού τον αναγνωρίζει του λέει:
-Ψαραντώνη, με όλο το σεβασμό...κράνος δεν έχεις, δίπλωμα δεν κρατάς, άδεια κ ταυτότητα δεν κρατάς, μου λες τώρα τι και πώς θα σε γράψω;!!
-Γράψε πως δεν με είδες!!

Δέσποινα

υ.γ. πολύ καλό το δικό σας...άπαιχτη η Ρίτα!!

Kostas L.A. είπε...

χεχεχε .. οχι ρε φιλε ..
το ηξερα οτι ητανε αυθεντικη η Ριτα σε ο,τι κι αν εκανε.. αλλα τοσο πολυ;; χεχεχε

καλο μας ξημερωμα..

υγ : οι απωλειες συνεχιζονται οπως εδειξαν οι προηγουμενες μερες.. νεοτατος κι ο Μανος..αντε να δουμε που θα παει η δουλεια αυτη..

BOSKO είπε...

spinachPope...
έχω κι άλλο με άλλους πρωταγωνιστές! Σύντομα!

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
ξέρεις πόσα κυκλοφορούν με τον Ψαραντώνη;
"ξέρω", πες μου και αλίμονο εσύ να μην ήξερες!
πολύ καλό, πάντως, γνωστό στους μουσικούς κύκλους!

BOSKO είπε...

Kostas L.A. ...
όλες οι λαϊκές τραγουδίστριες αυτής της εποχής ήταν και είναι αυθεντικότατες!
όσο για τον Μάνο, έπρεπε να φύγει στα 92, όπως η Καλουτά, όχι στα 57 του ο άνθρωπος.

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου...κ χααααααχαααααααααααχααχααααααααχα! ε,το είχε αυτό,το 'τσαγανό'η Ρίτα μας...που αν κ το ρεπερτόριό της δεν ήταν τους ύφους,μου έχω να πώ πάντα τη θάυμαζα....έτσι γι αυτό τον απίστευτο τρόπο,που είχε να σχολιάζει κ να μιλάει,για τα πάντα....αλλά αυτό το 'γαμώ το χριστό τους'....άπαιχτο χαααααααχαααχαααααααααααχαααααααα! ε,είδες κ γω γελάω,τώρα...ε,ήρθες από Μεταξουργείο μεριά???εκεί μένω εγώ από τη γέννησή,μου έως κ τώρα!! έχω ένα ωραία νεοκλασσικό στην Αμαζόνων...χααααααχαχαααχααα! ωραίο το στιγμιοτυπάκι σου γέλασα πολύ...φιλάκια καλό μου....

BOSKO είπε...

Αθανασία...
περαστικός ήμουν απ' τα μέρη σου, αν κι εκεί γύρω κυκλοφορούμε όλοι καθημερινά πια.
αλλά, δε μου λες, δικό σου είναι το νεοκλασικό, Αθανασία μου, στην Αμαζόνων;
για δες, τυχερή είσαι, μπράβο σου μεσ' στο οικοδομικό χάλι της πρωτεύουσας!

Αιθεροβάμων είπε...

χαχαχαχαχα Θεά η Ρίτα! Καλά λέω εγώ ότι ήταν γνήσια ροκ προσωπικότητα...

Όσο για το πότε είναι να πάει κανείς... Και ο Μότσαρτ αν πέθαινε σε βαθιά γηρατειά η κλασσική μουσική ίσως ήταν εντελώς διαφορετική. Η ζωή δεν είναι δίκαιη, είναι απλώς ζωή. Αν και καλά είναι να φεύγει κανείς πλήρης ημερών και έργων...καλή ώρα η Καλουτά.

BOSKO είπε...

Αιθεροβάμων...
ροκ, δε λες τίποτα!
"Η ζωή δεν είναι δίκαιη, είναι απλώς ζωή"...σωστό κι αυτό!