Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ "ΑΙΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!



Άντε να πάμε για νάνι απόψε με ότι πιο αστείο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο youtube. Τον καλλιτέχνη, Κώστα Κούντο, δεν τον γνώριζα. Εδώ και καιρό ο Lolek μού 'λεγε να δω τα Αίματα για να φτιάξω καινούργιο συκώτι απ' το γέλιο! Και, όντως, τα χίλια δίκια είχε ο φίλος τραγουδοποιός. Μιλάμε, δεν υπάρχει ο τύπος! Δεν είναι τραγούδι αυτό, αλλά έπος που θα ζήλευε κι ο σουξεδοποιός Καρβέλας: pop ρεφραίν, ροκίζουσα ενορχήστρωση, όπου προς το τέλος γίνεται παιδικό τραγουδάκι α λα Goblin/ Dario Argento, να σου σηκώνεται η τρίχα! Δεν είναι βίντεο- κλιπ αυτό, αλλά υπερπαραγωγή: ο ήρωας αοιδός αγανακτεί με τη γκόμενα του, τη ναρκώνει με χλωροφόρμιο, τη μεταφέρει σε σκοτεινή και έρημη παράγκα, την κόβει φέτες με πριόνια, μπαλτάδες και τσεκούρια, μετά τη σταυρώνει κι αφού τη μεταφέρει μέσα σε σακούλα σε απόμερη τοποθεσία, τη θάβει κιόλας. Από πάνω της βάζει κι έναν ξύλινο σταυρό που γράφει ΑΠΙΣΤΗ! Ενδεικτικοί στίχοι που δικαιολογούν την αποτρόπαια πράξη του: Στο κεφάλι μου δυο άσπρα κέρατα/ να χαθείς μεσ' στου σκότους τα πέρατα, Η καρδιά σου του Άδη οικόπεδο/ η ψυχή σου ένα λάγνο κωλόπαιδο...Μα, που πάνε και τα βρίσκουν οι ανεκδιήγητοι τύποι; Ταλέντο θέλει κι αυτό, δε σηκώνω κουβέντα. Ο κύριος Κώστας Κούντος υπερβαίνει τόσο τον εμφανή μισογυνισμό του, όσο και την εμφανέστατη κακογουστιά του. Δεν είναι κιτς, το ξεπερνάει! Είναι ένας αυθεντικός λαϊκός κωμικός, ένας γελοίος κλόουν και θα τον συμβούλευα να παρατήσει το τραγούδι για ν' ασχοληθεί με τα τηλεοπτικά σήριαλ, στα οποία είμαι σίγουρος ότι θα έκανε πάταγο! Νά 'ναι καλά πάντως ο άνθρωπος που στη μία και μισή τα ξημερώματα μ' έκανε να σέρνομαι χάμω απ' το γέλιο!

* στο ρεφραίν κάπου λέει Μάγισσα, να σε μάθω άργησα! Να σας ακούσει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, κύριε Κούντο ή Κούντε μου, που του κλέψατε το δικό του ρεφραίν από ένα ωραιότατο τραγούδι του, να σας κόψει τον κώλο, όπως κόβετε εσείς παϊδάκια την παρτεναίρ σας...Ή το πολύ- πολύ να πέσει χάμω κι αυτός απ' το γέλιο!

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά να μην έχει ακούσει Θανάση Παπακωνσταντίνου το νούμερο.
Ούτε ξέρει ποιος είναι.

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
μπα, μην το λες, δεν ξέρεις τι λαμόγια ειν' όλοι αυτοί. Μέχρι και στον "Λουκή Λάρα" του Βικέλα ανατρέχουν άμα λάχει προκειμένου να γράψουν τις παπαριές τους.

Ανώνυμος είπε...

Έλα βρε Μπόσκο μου σάματις είπες κουβέντα για την άλληνα την "ποιοτικιά" την αγγλικού που κατάκλεψε τον Λόλεκ που είναι και κολλητός σου;

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
χμμ...όταν έρθει η ώρα.
καλό ξημέρωμα!

Ανώνυμος είπε...

Καλό ξημέρωμα Μπόσκο και συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση. Με προκάλεσε απλά το προηγούμενο ποστ...

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
μην το σκέφτεσαι, ειλικρινά.
μπορώ να σου πω ευχαριστώ κιόλας!

despinach. είπε...

Bosko, ωιμε μα τον Μινώταυρο τον κρητογενή, κάνω επίκληση! ο τύπος στην τιβι το μονο που θα μπορούσε να κάνει είναι σίριαλ κιλερ...κ το σάουντρακ θα λεγόταν "πανσπερμία κ αίμα", αν κρίνω απο το κολαούζο μουσικής που άκουσαν τα έρμα τα ωτάκια μου!!
Καλό ξημέρωμα, λοιπόν χωρίς εφιάλτες...αυτά παθαίνω όταν "γυρίζω" σαν την νυχτερίδα στο διανύκτιο!

Kostas L.A. είπε...

no comments..

ενα επος της trash-ολαγνειας του συγχρονου ελληνα..
παω στοιχημα οτι το 90 % των νεων χτυπιεται ηδη στα κλαμπακια μ'αυτο..οπως και στα ορθαδικα της Mykonosssss..
οπως και να'χει..δεν μπορω να πω αλλα ειναι αστειο ολο το concept..

τις καλημερες μου φιλε μου!!

mahler76 είπε...

αχαχαχα τέτοια ακούει ο Lolek? Καλά είναι κορυφαίο μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί.

logia είπε...

εκτός από γελοίο είναι και συχαμένο
απαπααα..
καλημέρα Bosko

trashman είπε...

Τί ποντικόφατσα είν' αυτή; Σαν το Μοντεχρήστο απ' τον Ισοβίτη του Αρκά είναι.

BOSKO είπε...

Despina...
συλλεκτικό trash κομμάτι, έτσι;
κι η πλάκα είναι ότι με τέτοια παραγωγάρα, δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του τον φουκαριάρη.

BOSKO είπε...

Kostas L.A. ...
δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες.
ο τύπος είναι παγκοσμίως άγνωστος και ως εκ τούτου αποκλείεται να τον παίζουν στα κλαμπάκια.
για το youtube είναι μόνο τέτοια cult masterpieces!

BOSKO είπε...

mahler76...
καλώς τον!
τι μού κάνεις;
είδες trash και μπήκες;
στου Χατζιδάκι ούτε καν σχολίασες, με το που είδες την τρασιά, τσουπ νά τονα!

BOSKO είπε...

logia...
μόνο κιτς το βρίσκω εγώ, ειδικά τις σκηνές με τα αίματα, τα πριόνια και τα τσεκούρια!
φέρτε το πριοοοόνι!
καλημέρααααα

BOSKO είπε...

trashman...
χαχαχαχα, κι έλεγα τι μού θυμίζει, τι μού θυμίζει...αυτό είναι που λένε "μ' αυτή τη μούρη θα κάνεις Πάσχα φέτος;"

Αθανασία είπε...

Καλέεεεε γειάσου Μποσκάκι μου...καλέεεεε αααααααααααα!μιλάμε τι να πώ,έχω μείνει εντελώς μαλάκας λέμεεεεεεεεεεεε!απορώ από πιανού το μυαλό,βγήκαν αυτά τα αρρωστημένα,αιμοσταγή,σατανιστικά, φαντάζομαι τι διεστραμμένος ήταν αυτός που έγραψε ότι έγραψε...κ πόοοσο ακόμη διεστραμμένος,ήταν αυτός που έφτιαξε αυτό το έκτρωμα το τραγούδι,(κ το βίντεοκλίπ)... απαίιιιιιιιιιιισιοοοοοοοοοοοο!η γνώμη μου απαίσιο,απαίσιο,απαίσιο κ αυτό πρέπει ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ... τώ-ρα αυτό ΔΕΝ είναι,καθόλου αστείο όπως το βρίσκεις εσύ καλέ μου...είναι σοβαρό..επειδή μέσα από αυτό υπάρχει,περίπτωση να επηρρεαστεί άσχημα όποιος το δεί κ ένας θεός ξέρει,τι μπορεί να κάνει στο σύντροφό του??σε άλλους??? άγνωστο...δε πιστέυω ότι ο κύριος Καρβέλας θα έφτιαχνε ποτέ κάτι τόσο απαίσιο..όσο αυτό...είναι να ξερνάς...όχι να γελάς...δεν έχω δεί κάτι πιό αηδιαστικό στη ζωή μου...κ ο νεαρός,που τραγουδάει ε,είναι πολύ φάλτσος...χάλια...πραγματικά..δε νομίζω να έχει βγάλει κάτι πιό απαίσιο η ελληνική,δισκογραφία ποτέ....σκιάχτηκα καλε μεσημεριάτικα.....φιλάκια...

Ιφιμέδεια είπε...

Τα μυαλά σας και μιά λίρα που είναι παγκοσμίως άγνωστος ο μέγας αηδώς, ε.. αηδός, ε... αοιδός.

Πρόκειται για φυντάνι του Famestory που έχει κυκλοφορήσει ολόκληρο άλμπουμ με τίτλο Thriller (πρωτότυπο!).

Μπράβο του όμως γιατί προοειδοποεί τον ακροατή του με το εξώφυλλο του δίσκου
http://www.mtvgreece.gr/article.php?id=4619&category_id=3

Παρεμπιπτόντως, εκμεταλλευόμενη το ευήκοον ους του Μπόσκο και των φίλων σχολιαστών, να πω το εξής: δεν πάει πίσω σε κιτς και το νέον άζμα της "έντεχνης" Ελεωνόρας Ζουγανέλλη, "Πίνω κι οδηγώ στην Αττική οδό, και κάτω απ'τη ζακέτα φοράω νυχτικό" (!!!)

mahler76 είπε...

ε βρε αγάπη μου τι να πώ εγώ για τον Χατζιδάκι??? Απλά διαβάζω τα ενδιαφέροντα που γράφετε όσοι των γνωρίζατε τον ίδιο και την τέχνη του.

BOSKO είπε...

Αθανασία...
έλα, βρε Αθανασία μου, τα παραλές τώρα. Σιγά μην ξυπνήσει η σαχλαμάρα αυτή τα άγρια ένστικτα των ακροατών της. Φαντάζεσαι; 40χρονος απ' το Μεταξουργείο έκοψε φέτες την εν διαστάσει σύζυγο του. Τον βρήκαν, λέει, πάνω απ' το ακέφαλο πτώμα της να τραγουδάει "Αίματαααα, αίματαααα"!

BOSKO είπε...

Ιφιμέδεια...
ε, και; επειδή δηλαδή ήταν στο Fame Story έγινε και φίρμα ο τύπος; μπες στο youtube και θα δεις, με το ζόρι έχουν σταυρώσει κλικ τα βίντεα του.
όσο για τη νεαρή Ζουγανέλλη, ειλικρινά δεν ξέρω ΟΥΤΕ ΕΝΑ τραγούδι της, απ' αυτό όμως που μου στέλνεις, δε στενοχωριέμαι καθόλου!

BOSKO είπε...

mahler76...
καλά, καλά, τώρα θα σε μάθω; λες και δε σε ξέρω τόσα χρόνια! Όπου γάμος και χαρά (Άννα Βίσση κλπ.), η Βασίλω- ο Mahler δηλαδή- πρώτη!

mahler76 είπε...

εεε όχι και φαν της Απόλυτης!!! εδώ στο μπλόγκ της κοντεύουν να με πάνε δικαστικώς που μπαίνω και κράζω χαχαχαχα

despinach. είπε...

Bosko, μια φίλη που το είδε αφού την ενημέρωσα κ ξέρει από τέτοια τρας αλλά κ καλτ με τρομερό χιούμορ, μου είπε ότι αυτός ήταν σε ένα φέιμ στόρυ κ ήταν λέει κάτι σαν "μπάι γκόμενος" του Ρουβά χαχαχα!! άκου μπάι γκόμενος!! κ του έσχιζαν κ τα ρούχα μπρρρρρρρρρρρρρρρ!!! το φαντάζεσαι...ε, ρε τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για να "φανεί"...τι νούμερα...
πάντως στην αρχή με την περιγραφή δίσταζα πολύ να δω το βιντεο, αλλά τελικά κ γέλασα κ τη βρήκα μάλλον φρικτά γελοία τη σκηνή κ όχι τρομαχτική...ούτε για σίριαλ κιλερ δε κάνει τελικά μου φαίνεται ο τύπος..

φιλιά κ θα σου έχω μέηλ...

BOSKO είπε...

mahler76...
φυσικά και δεν εννοώ ότι είσαι φαν της Βίσσηδος, ανόητε, αλλά των ξεκατινιασμάτων που κατά καιρούς λαμβάνουν χώρα στο κουλτουριάρικο τούτο blog! Να σου πω, κι εγώ πετάω τη σκούφια μου για καυγάδες και μπινελίκια, τό 'χουμε ξαναπεί.
μακριά από μένα οι οκνηροί φελόσοφοι και οι στερημένοι από χιούμορ.

Αθανασία είπε...

Ααααααααααααχααααααααααχαααααααααααααχααααααααααααααααχαχαχααααααααααχααααχα!ε,τώρα γέλασα ρε φίλε!!ε,δε μπορώ έτσι που τα λές..τι να κάνω η γυναίκα??κ γώ??...πάντως αηδίασα φρικτά με τον τυπάκο...βρέ τι κάνει ο κόσμος γιανά γίνει,γνωστός!! βρέ τι κάνει... άμα δε σε θέλει παιδάκι μου η διασημότητα κ η τύχη σου ότι κ να κάνεις...αυτός έτσι που το πάει θα μας βγάλει καμιά ώρα κ κάνα κλιπάκι που θα...π.....έται (έ,σόρρυ!) με κάνα άλλο βλαμμένο (αγοράκι)σαν αυτόν δημοσίως,γιανά τραβήξει τη προσοχή του κοινού...ο τυπάκος είναι ελλεεινός λέμεεεεεεεεεε!..φιλάκια...

BOSKO είπε...

Despina...
bi γκόμενος του Ρουβά; και τού 'σκιζαν και τα ρούχα; πως γίνονται αυτά τα πράγματα; Τα Σόδομα και τα Γόμορα γίναμε εδώ μέσα! Πάει, αμαυρώθηκε το ιερόν τούτο blog!

BOSKO είπε...

Αθανασία...
επ, πιπέρι, τι λόγια ειν' αυτά; άκου να λες "πηδιέται"...πως τόλμησες, εσύ Αγία Αθανασία και κυλίστηκες στον βούρκο;

despinach. είπε...

Bosko, άλλαξε τίτλο, σε ενα μπλογκ με τίτλο "άσματα κ μιάσματα" τι περιμένες αν το ήθελες ιερό...γι αυτό σου έστειλα εγώ τον αθάνατο Λούντβιχ βαν, για να έρθεις στα ίσα σου να εμπνευστείς κ να σκηνοθετήσεις το "κουρδιστό πορτοκάλι" της χιλιετίας που διανύουμε, όπου ήδη όλοι οι "καλοί" χωρούνε παντού....
αγαπημένη ταινιάρα εκείνη ετσι??
μπήκα μήπως είχε κ εκπομπή κ με σύγχυσες τώρα...νιώθω τύψεις που σου κάφρισα το μπλογκ...
καλό βράδυ πρόσχωμεεεεεεεν!!!ορίστε, ευχαριστήθηκες τώρα?

Lefteris είπε...

ο δολοφόνος με το κενό ανάμεσα στα δόντια!!!
αχαχχαχαχα
έπος...

BOSKO είπε...

Despina...
ως πιτσιρικάδες ψιλοκνίτες σπουδαστές κιν/φου, είχαμε απορρίψει το "Κουρδιστό πορτοκάλι", αφενός γιατί ήταν αγγλοσαξονικής κουλτούρας (εμείς τότε τη βρίσκαμε με Παρατζάνοφ και Γιάντσο) και αφετέρου επειδή βασιζόταν στην πρόταξη της βίας. Πολύ αργότερα τη συμπάθησα την εν λόγω ταινία του Κιούμπρικ- όπως και τον σκηνοθέτη της- και μάλιστα έγινα φαν.
ναι, ναι, μόνο οι ηχογραφήσεις του Λουδοβίκου βαν Βηθόβιου δύνανται να αποκαταστήσουν την καλή φήμη των Ασμάτων & Μιασμάτων μου!
σ' ευχαριστώ!

BOSKO είπε...

Lefteris...
γάμησε τα!
τι βλέπεις κι εσύ, καλλιτέχνη μου, και θα μου χαλάσεις...
πάντως, εν τέλει ότι πιο σουργελοειδές ανέβει στα blogs, τόσο πιο γρήγορα πληθαίνουν και τα comments, μου φαίνεται.
γι' αυτό κάτσε να κάνω νέο post νά 'ρθω στα ίσα μου!

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Άσχετο: τα'μαθες;

http://www.difono.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=1918&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=85

BOSKO είπε...

Χρηστος Α. Μιχαηλ...
έλα ρε και μού 'κοψες τη χολή!
μάλιστα...
και μετά λέω 'γω που δεν κάνω εκπομπή εδώ κι ένα μήνα περίπου. Κοτζάμ Πετρίδης και δεν του ανανέωσαν τη σύμβαση του ανθρώπου, καταλαβαίνεις για τι μπουρδελοκατάσταση μιλάμε;
και πού 'σαι ακόμα.
είπαμε, από Σεπτέμβρη...

despinach. είπε...

Bosko, με τσιγκλάς τώρα, αλλά έχε χάρη που κάνει ζέστη κ έχω μάθημα!!
μπάι (γκον)!

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απο την πλάκα,που πραγματικά έχει πολύ,σκέψου λίγο όλα αυτά τα πεταμένα χρήματα,είτε απο ιδιωτικές,είτε απο κρατικές σπατάλες,για τύπους σαν τον σπλάτερ Κούντο.Αίσχος!

ΑΑΑ και κάτω τα χέρια απο τον Πετρίδη,δώστε όσα θέλει,ο άνθρωπος
μας έχει μάθει μουσική,άντε γιατί θα πάρει και αυτός τον δρόμο του Κωστάλα σε καμιά κριτική επιτροπή για να κονομήσει,(ακόμα αυτό δεν το έχω χωνέψει),αλλά είναι πιο θρίλερ και απο τον Κούντο,απο τα τριπλά τόλουπ του Πλούσενκο στα κουνίματα της Μανωλίδου.
ΠΩ ΠΩ εντελώς αχταρμάς σχόλιο,σόρρυ
Μπόσκο,αλλά είμαι σε χιλοσύγχηση,τι χώρα είναι αυτή;

Δημήτρης Κωστόπουλος

BOSKO είπε...

Δημήτρης Κωστόπουλος...
Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς, πατρίδα, θρησκεία, σουβλάκι με πίτα, ντάτσουν, αντίντας και χάνι της Γραβιάς!
επίκαιρε και διαχρονικέ Χάρρυ Κλυνν!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=pDsBgpJxWNA&feature=related

άραξε ένα δεκάλεπτο...

ακούω!
και 'γώ ακούω!

Δημήτρης Κωστόπουλος

BOSKO είπε...

Δημήτρης Κωστόπουλος...
δε χρειάζεται ν' αράξω, προχθές την (ξανα)έβλεπα την ταινία!
απ' τις αγαπημένες μου σκηνές, ειλικρινά!
sequence αντεργκράουντ ανθολογίας, δεν υπάρχει!

Ανώνυμος είπε...

Το στιχάκι είναι του Μάλαμα και όχι του Θανάση, έτσι για την ιστορία... Ωραίο blog και το αφιέρωμα στο Χατζιδάκι πολύ καλό.

Κώστας