Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

τον-πούλο-στο-ούλο-και-στο-μπαούλο...

Για την ακρίβεια, στο ούλο πάει το τον πούλο και στο μπαούλο η ταινία για τον Κούνδουρο. Δηλαδή, τον ήπιαμε, σύντροφοι. Παλέψαμε ωραία και τίμια, στον πολιτισμό όμως της Ελλάδας δεν κυβερνούν οι Πάρηδες κι οι Άρηδες, αλλά οι Παπάρηδες κι οι ογδοντάρηδες. Ακόμα χειρότερα όταν είναι και παλαιοκομμουνιστές πενηντάρηδες ή εξηντάρηδες με αντίληψη ογδοντάρηδων. Νιώθω σαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όταν είχε χάσει τις εκλογές απ' τη ΝΔ του Μητσοτάκη και μόλις βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα, το Κανάλι 29 έριξε έναν Κρητικό καθισμένο σε σκαμπό που έπαιζε λύρα ως τις έξι το πρωί. Εγώ πάντως επέλεξα Τσαϊκόφσκι, κάτι είναι κι αυτό! Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλες νεκροθάφτες!

6 σχόλια:

despinach. είπε...

Έλα τώρα, καλά για τον πούλο, αλλά όχι και στο μπαούλο! Σκασίλα μας για αν τα πήραν άλλοι!Να τη δούμε την ταινία όλοι μαζί οι φίλοι κ να φέρουμε και κόσμο!

BOSKO είπε...

Despina...
άσε, ρε Δεσποινάκι, να κάνουμε και λίγη πλάκα. Λες άμα μ' ένοιαζε να έκανα post; θα το βούλωνα με την ουρά στα σκέλια. Αφού η ταινία γαμάει, πως να το κάνουμε δηλαδής; Και χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, άλλο έπαιξε αρνητικό ρόλο. Ούτε η επιτροπή, ούτε οι ταινίες των συναδέλφων. Από το πρωί ήξερα τι είχε παιχτεί. Δε γαμιέται, εγώ φταίω που έμπλεξα...

despinach. είπε...

Bosko, δε ρωτάω περισσότερα, συγγνώμη αν ήμουν κάπως αυθόρμητη πριν κ σε έφερα σε δύσκολη θέση ίσως...αλλά το εννοώ κ όποιος ακούσει άκουσε: τα μπαούλα είναι για τα ρούχα, όχι για τα καλλιτεχνικά έργα!
(εδώ δεν είναι Εξάρχεια, αλλά οκ!)

Φιλιά!

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου...ααααα!έεελα βρέ Μποσκάκι μου μη κάνεις έτσι,βρέ!! αλλά λυπάμαι,για τη χοντρομαλακία των κριτών αυτών,ε,λυπάμαι πως να το κάνουμε..επειδή εγώ..τους τίτλους τέλους είχα δεί,(για την ακρίβεια το τραγούδι,που τελιώνει τη ταινία σου)...κ είδα ότι είναι απλώς άπαιχτη,κ 'τεφαρίκι πράμα'που λένε κ τα μαγκάκια...ε,κ αυτοί δ εν τις έδωσαν τίποτε????ε,είναι βλάκες οι άνθρωποι,πως να το κάνουμε τώρα!!!,αλλά μη στενοχωριέσαι καλό μου ναί?ε,μασάς μωρέ εσύ από τέτοια?...άλλωστε το καλύτερο βραβείο,πιστέυω θα το πάρεις από μας τους φίλους σου οκ? που σ'αγαπάμε κ ξέρουμε πόσο καλή δουλειά κάνεις!!!!!!φιλάκιααααααα!

thras είπε...

Μπόσκο σε βρίσκω μια χαρά, και εφόσον ξέρεις όπως λες τι είχε παιχτεί, ούτε καν να σε απασχολεί... Την αξία της δικιάς σου δουλειάς την ξέρεις τόσο εσύ όσο και όλοι όσοι την έχουν δει.
(εγώ προσωπικά δεν την έχω δει αλλά από κάτι αποσπάσματα στο youtube μου φαίνεται πραγματικά αξιόλογη.
μη σκας!!
καλησπέρα!

BOSKO είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Life goes on, art goes on, beat goes on!