Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

μην-παίζεις-με-τα-χώματα-ξανά-στο-studio-μαυρομιχάλη-κάθε-τρίτη-τετάρτη-και-πέμπτη

Η...low budget παράσταση Μην παίζεις με τα χώματα της Στέλλας Βλαχογιάννη, που σκηνοθέτησαν η Σοφία Καραγιάννη και η Υρώ Μιχαλακάκου, ήταν μία από τις καλύτερες της περασμένης σαιζόν. Στο εξής, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, το έργο θα παρουσιάζεται πάλι, αυτή τη φορά στο Studio Μαυρομιχάλη (Μαυρομιχάλη 134, Αθήνα, τηλ. 210 - 6453330) στις 21.15. Τη μουσική υπογράφει ο Θέμης Καραμουρατίδης, τα σκηνικά ο Νίκος Τσιάμης, τα κοστούμια η Αγγελική Καραμούτσου, τους φωτισμούς ο Χρήστος Βλασσόπουλος και την επιμέλεια κίνησης ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Παίζουν η Θεοδώρα Σιάρκου, η Ειρήνη Μουρελάτου και η Σοφία Καραγιάννη. Για το έργο της Στέλλας Βλαχογιάννη είχα γράψει εδώ μέσα, όταν τό 'χα δει πρώτη φορά:
Πρόκειται για μια σπονδυλωτή παράσταση που πραγματεύεται την απώλεια με χιούμορ, σαρκασμό και συγκίνηση και που βασίζεται στο ποιητικό βιβλίο της δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού με τίτλο Ιατρείον ασμάτων. Όσοι δεν είχατε καταφέρει να τη δείτε τον περασμένο χειμώνα, ευκαιρία να περάσετε από το Studio Μαυρομιχάλη τις επόμενες εβδομάδες. Εγώ λέω, πάντως, να βρεθώ εκεί σύντομα και να επανέλθω με ένα καινούργιο σχετικό post.

8 σχόλια:

Μάνος είπε...

Καταπληκτική παράσταση!

Από τα σιγουράκια της σεζόν. Να τη χωρέσετε (ξανά) όπωσδήποτε σε ένα βράδυ μέσα στην εβδομάδα ^^

BOSKO είπε...

Μάνος...
αυτό εννοείται!
κι αν παίζεται ακόμα όταν θά 'σαι Ελλάδα, πάμε και παρέα να γνωρίσεις τη Στέλλα από κοντά και να της πεις δυο κουβέντες (γνωρίζοντας πως είσαι φαν της)
:-)))

Ανώνυμος είπε...

Είχα παρακολουθήσει την τελευταία παράσταση. Ήθελα πολύ να ξαναπήγαινα. Θα το κάνω τώρα!!!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
να ξαναπάτε, λοιπόν, αξίζει!

ΣΑΠΦΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ είπε...

Πολυ μ' αρεσε που δεν παίζει κανένας άνδρας ηθοποιός στο έργο αυτό. Μόνο η γυναίκα-φύση μπορεί να εκφράσει την απώλεια.

BOSKO είπε...

ΣΑΠΦΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ...
λες, ε;
να μη σου χαλάσω χατήρι τότε...

Μάνος είπε...

:-))) !

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς Αντώνη με είχες πάρει πέρσι και την είδαμε παρέα. Πολύ δυνατή παράσταση. Αύριο λέω να ξαναπάω..αν έχεις χρόνο μου λες.
Πανος