Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

πρώτη-πανελλήνια-μετάδοση-του-καβάφη-της-πλάτωνος-στο-κανάλι-1-του-πειραιά

Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου Καβάφης 13 τραγούδια της Λένας Πλάτωνος, η πρώτη πανελλήνια ραδιοφωνική μετάδοση του θα γίνει στη σημερινή εκπομπή μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά (http://www.kanaliena.gr/) στους 90,4. Συντονιστείτε για μία ώρα, από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα, για ν' ακούσετε ολόκληρο ένα από τα πιο πολυσυζητημένα δισκογραφικά concepts της χρονιάς που φεύγει. Με τον Στέργιο Τσιρλιάγκο, τον ενορχηστρωτή κατά το ήμισυ στο καινούργιο cd της Πλάτωνος, θα συνδεθούμε τηλεφωνικά και θα συζητήσουμε για τις παραστάσεις του έργου στο Παλλάς. Σημειωτέον ότι οι παραστάσεις, λόγω της αυξημένης προπώλησης των εισιτηρίων, παρατάθηκαν και για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου! Καλή ακρόαση!

2 σχόλια:

despinach. είπε...

Τέλεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα χθες την εκπομπή σου (πρώτη φορά) κι ενώ δεν είχα καμιά διάθεση να πάω να το δω (το μπούρου-μπούρου για κάτι,διεγείρει το ανοσοποιητικό μου), άλλαξα γνώμη κι έκλεισα εισιτήριο.

1.Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι έχει κάνει ο Παπαϊωάννου και δε με πολυνοιάζει, αλλά ... του βγάζω το καπέλο προκαταβολικά για ένα και μόνο πράγμα: o ήχος ήταν τόσο προκλητικός να σε βάλει στο τριπάκι "να βασανίσεις σώματα" κι ο ίδιος αντιστάθηκε. Αν δε το έκανε, εύκολα θα έπνιγε το όλο εγχείρημα, αλλά θα έμενε με προσωπικούς διθυράμβους.

2. Μιας και μέχρι στιγμής έχω μόνο μια επαφή με το έργο, συγκρατούμαι. Όμως ομολογώ πως με έβαλε σε "πονηρές" σκέψεις, που από τη μια θα έκαναν να τρίζουν τα κόκαλα της συγχωρεμένης φαντάζομαι πια θείας της (άλλη εποχή, πιθανότατα άλλη φιλοσοφία) κι από την άλλη θα την έκαναν τρομερά περήφανη για την ανιψιά της.

Αφρόνη