Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

συναίνεση-ή-η-ιστορία-του-γιώργου

Η Δανάη Παναγιωτοπούλου πήρε την Ιστορία της Μαρίας του Βασίλη Νικολαΐδη, της άλλαξε τους στίχους και μας παρέδωσε ζεστό-ζεστό ένα από τα ωραιότερα σύγχρονα πολιτικά τραγούδια. Ας ελπίσουμε ότι θα το συμπεριλάβει στο επερχόμενο τρίτο άλμπουμ της, έτσι, για να δικαιωθούν όσοι πιστεύουν ότι εν καιρώ οικονομικής κρίσης η αληθινή τέχνη βρίσκει τον δρόμο της. Προσωπικά, βρίσκω υπέρ του δέοντος αισιόδοξη την άποψη αυτή και απλά αφήνομαι για ακόμη μία φορά στην υψηλή τέχνη της Δανάης, μιας τραγουδοποιού που με έπεισε με το καλημέρα στην ελληνική δισκογραφία! Δική σας η Συναίνεση της!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικο!!

Ευχαριστω Δαναη κ Αντωνη για το πρωτο χαμογελο της μερας.

Καλημερα..

μαρια

BOSKO είπε...

μαρια...
πραγματικά εξαιρετικό!
καλημέρα :-))

Ανώνυμος είπε...

Κορκονεας σας μαρανε. Αδυνατειται να καταλαβεται οτι η φαση εγινε απο αεκτζηδες κι οχι απο αστυνομικους. Καψατε την πολη και μετα σας εφταιγαν οι αστυνομικοι. Να δω τωρα που θα μολυνθειται ολοι απο το γιφταριο απο το ιραν κ το ιρακ

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
εσύ τώρα είσαι υπέρμαχος του αγνού και αμόλυντου ελληνικού ιδεώδους; όχι τίποτ' άλλο, για να ξέρουμε δηλαδή...άμα δεν στό 'χει πει κανείς μέχρι τώρα να ξαναπάς σχολείο να μάθεις σωστά ελληνικά, δεν πειράζει, σ' το λέω εγώ. Μετά συζητάμε ότι θες, θα περιμένεις όμως καμιά δεκαριά χρονάκια.

George Tsitiridis είπε...

poli kalo kai poli oraia foni ..