Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

η-αποκλειστική-συνέντευξη-της-αλέξιας-στη-διαδικτυακή-lifo

Από χθες βράδυ φιλοξενείται στο Προσκλητήριο Ζώντων & Νεκρών της LIFO η συνέντευξη - ποταμός που μου παραχώρησε η Κύπρια ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Αλέξια. Όπως θα δείτε κι εσείς, η κουβέντα μας κινήθηκε σε πολλά και διαφορετικά θέματα, από το pop παρελθόν της και τη συνεργασία με τον Μίκη Θεοδωράκη μέχρι τις ακροδεξιές δηλώσεις του συναδέλφου της, Πέτρου Γαϊτάνου, αλλά και τις σοβαρές μουσικές σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Berklee της Βοστώνης. Εδώ το link με τη διαδικτυακή LIFO:
http://www.lifo.gr/team/prosklitirio_nekron/40611

7 σχόλια:

grizanelas είπε...

Είναι άλλο πράγμα να κάνεις μια κακή επιλογή στην δουλειά σου και άλλο πράγμα η δουλειά σου να βασίζεται πάνω σε αυτήν την κακή επιλογή.Δεν δικαιολογείτε επί τόσα χρόνια να αντέχεις να σε χαρακτηρίζει το Άσπρο μαύρο όνειρα κάνω και να μην κάνεις τίποτα,πόσο μάλλον να κάνεις και ντουέτο με τον Πανταζή και τελικά να μην τα κονομάς τελικά.Ούτε η εξιλέωση έρχεται με έναν τζαζ δίσκο.Δεν με πείθει η Αλέξια,ούτε οι σπουδές τις με πείθουν γιατί το λιθαράκι της στην ελληνική μουσική σαπίλα το έβαλε και αυτή μια χαρά.Και τέλος πάντων καλά έκανε αλλά φαντάζομαι δεν της έβαλαν και κάνα πιστόλι στο κεφάλι για να τα κάνει.Το άσπρο μαύρο παίρνει σάρκα και οστά στην περίπτωση του Γαϊτάνου,που ναι μεν απαράδεκτα αυτά που είπε αλλά τον αγαπώ,ενώ τον Νταλάρα που της είπε την αλήθεια τον έβλεπε στον ύπνο της σαν εφιάλτη,ότι να 'ναι δηλαδή.Όπως ότι να 'ναι και η δικαιολογία μένω Λος Άντζελες και δεν ξέρω τι είναι φασισμός στην Ελλάδα και στην Κύπρο,αλλά και δεν μου αρέσει το black προτιμώ το shades of white(!).
Αυτό μου θύμισε Χριστόδουλο την εποχή της χούντας,που διάβαζε τα μαθήματα του.Επίσης Αλέξια σόρρυ αλλά θα συνεχίσω να κατεβάζω τόνους μουσικής παράνομα,ξέρεις υπάρχουν και μουσικοί και μπάντες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό,σόρρυ αλλά έτσι είμαι εγώ/έτσι κάνω εγώ!

mahler76 είπε...

Πολύ καλή συνέντευξη αγορίνα.

Μανώλης είπε...

Η συνέντευξη είναι από τις καλύτερες που έχει δώσει έβερ η Αλέξια! Εύγε Μπόσκο, πάντα τέτοια!

Ανώνυμος είπε...

Οταν ειναι να μιλαμε για καποιον η κατι που δεν γνωριζουμε καλο ειναι να βουταμε την γλωσσα στο μυαλο

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον, Ανώνυμε, αν μου έλεγες σε τι ακριβώς αναφέρεσαι από τη συνέντευξη της Αλέξιας. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Bosko το σχολιο μου αφορουσε τον προλαλισαντα απο εμενα απλα απαντησα στο σχολιο του .. ειναι αδικο να μιλαει ετσι για την Αλεξια που εχει προσφερει τοσα στο τραγουδι ..Μια απο της πιο συμαντικες φωνες του πενταγραμου .. ευχαριστω

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
σπάνια θ' ακούσεις καλή κουβέντα απ' τον grizanelas, σε ενημερώνω να ξέρεις, απλά κάθε φορά επιχειρηματολογεί κι αυτό μεσ' στον διαδικτυακό οχετό είναι σπάνιο.
πολύ συχνά διαφωνούμε, αλλά σέβομαι τις απόψεις του.