Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

photo-review-από-τα-ελληνικά-''Γράμματα-στη-Γερμανία''-μέσω-Λουξεμβούργου

Το περασμένο Παρασκευοσαββατοκύριακο στο Λουξεμβούργο ήταν μαγευτικό, παρά την εύλογη κούραση του 16ωρου γυρίσματος συν άλλο ένα 10ωρο που φάγαμε στο ρεπεράζ την πρώτη μέρα. Όλα πήγαν πρίμα και σ'αυτό βοήθησαν οι καταπληκτικοί Έλληνες της Ελληνικής Κινηματογραφικής Λέσχης Λουξεμβούργου. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, με το που άνοιξα το κινητό μου, βρήκα ευχετήριο μήνυμα του φίλου μου, σκηνοθέτη Λευτέρη Ξανθόπουλου. Επειδή τον θεωρώ γουρλή (ήταν ο πρώτος που το 2005 μου είχε ευχηθεί ''όλα να πάνε καλά'' με το ντοκιμαντέρ ''Ζωντανοί στο Κύτταρο-Σκηνές Ροκ'' και, πράγματι, πήγαν καλά), του αφιερώνω το post τούτο μαζί με τις υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Βύρωνα Γκουλάκη, Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κινηματογραφικής Λέσχης Λουξεμβούργου. Η ταινία ''Γράμματα στη Γερμανία'' αυτές τις μέρες μοντάρεται και θα είναι έτοιμη μέχρι την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να κατατεθεί στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας της Αθήνας. Από Δευτέρα θα ''φορτωθούν'' πάνω στην εικόνα και οι αισθαντικές jazzy μουσικές της Ελένης Καραΐνδρου. Καλή μας επιτυχία!

3 σχόλια:

ALEXR είπε...

Κύριε Μποσκοΐτη θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν πρόκειται να προβληθεί το ντοκιμαντέρ σας Φλέρυ η Τρελή του Φεγγαριού κατά τη διάρκεια το Ιουλίου και του Αυγούστου που θα βρίσκομαι στην Αθήνα. Εάν όχι υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που θα μπορούσα να το δω;

Αλεξάνδρα Ρ.

BOSKO είπε...

ALEXR...
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά μόλις επέστρεψα από Κύπρο. Όχι, δεν έχει προγραμματιστεί κάποια προβολή της ''Φλέρυς'' μεσ'στον Ιούλιο-Αύγουστο και ειλικρινά δεν έχω καθόλου χρόνο να σας δω και να σας δώσω ένα DVD, πόσω μάλλον για να σας το στείλω ταχυδρομικά. Να με συγχωρείτε, αλλά αυτόν τον καιρό πνίγομαι με την καινούργια ταινία. Ευχαριστώ.

ALEXR είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Καλή επιτυχία στην καινούργια σας ταινία. Μάλλον θα σας το ξαναζητήσω μετά το καλοκαίρι.

Αλεξάνδρα Ρ.