Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ!


Ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή στην Πάτρα το 10ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών, που θα λήξει την 11η Οκτωβρίου κι αφού βέβαια έχει φιλοξενήσει 208 ταινίες από 55 συνολικά χώρες (όπως μαρτυρά και η αφίσα)! Επίσης, παρ' όλο που το ντοκιμαντέρ μου Damo Suzuki: Αυτοσχεδιασμοί για μια φωνή, ένα ποίημα και μια τηγανιά μπάμιες (ο μεγάλος τίτλος μ' έφαγε, τρομάρα να μου' ρθει...) συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα, εγώ λέω να μην ανέβω Πάτρα, αφενός διότι την Παρασκευή θα έχουμε το επίσημο opening του Κύτταρου για τη χειμερινή σαιζόν και αφετέρου θα τραγουδάει και η Αλίκη Καγιαλόγλου στο Ηρώδειο! Αφήστε που την ίδια μέρα θα πρέπει να βρίσκομαι στον Ιανό, στην παρουσίαση του καινούργιου δίσκου των Ενδελέχεια! Τι να προλάβει κανείς πραγματικά...Ισχύει το ίδιο που' χα πει για το φεστιβάλ Δράμας:
Καλή επιτυχία στην ταινία μου και σε όλους τους διαγωνιζόμενους σκηνοθέτες!

16 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Για άλλη μια φορά, καλή επιτυχία. Για την Καγιαλόγλου ζηλεύω πολύ γιατί εγώ πρέπει να ανέβω Θεσσαλονίκη. Την άκουσα χτες το βράδυ στο Δεύτερο, στην εκπομπή του Νίκου Αϊβαλή, να μιλάει (σε τηλεφωνική σύνδεση) με τόσο πάθος για αυτή τη βραδιά, παρόλο που ήταν ξεθεωμένη από μια 6ωρη πρόβα. Ελπίζω να ηχογραφηθεί και να τη χαρώ κάποια στιγμή! Ή τουλάχιστον να επαναληφθεί σε κάποιο χώρο τον χειμώνα.

BOSKO είπε...

rena fan...
σ' ευχαριστώ, φίλε! Κι όσο για την Καγιαλόγλου, υποθέτω ότι θα ηχογραφηθεί η βραδιά του Ηρωδείου με σκοπό να εκδοθεί απ' την ανεξάρτητη εταιρεία της. Ελπίζουμε όλοι μόνο να είναι καλός ο καιρός την Παρασκευή!

μαριάννα είπε...

Η ταινία σου πότε προβάλλεται; Μέρα και ώρα εννοώ, μήπως τα καταφέρουμε και πάμε παρέα.
Και φυσικά καλή επιτυχία από καρδιάς!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ bosko,

Είχα την ευκαιρία να δω την κ. Καγιαλόγλου στη Στοκχόλμη πριν από τρία περίπου χρόνια. Τραγούδησε τραγούδια του Χατζηδάκι και Θεοδωράκη σε στίχους Ελύτη και Σεφέρη με τη συνοδεία μιάς κιθάρας και ενός βιολιού (αν θυμάμαι καλά)στην εκκλησία της Katarina. Στη Σουηδία συνηθίζεται να δίνονται στις εκκλησίες κοντσέρτα κλασσικής μουσικής ή ακόμα και συναυλίες καλλιτεχνών του επιπέδου της κ. Καγιαλόγλου.

Έξω είχε κρύο, σκοτεινιά και το χιόνι είχε παγώσει. Μέσα είχε ζέστη και φως και συναίσθημα και χαρά για τη ζωή.

Bosko, έχεις την καλησπέρα μου από τη γεμάτη φθινοπωρινά χρώματα Στοκχόλμη.

Πάνος

BOSKO είπε...

γητεύτρια...
Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 17.30 το απόγευμα, πρώτη- πρώτη προβάλλεται. Αν και πολύ θα το' θελα, μην το συζητάς, εσύ θα' χεις σχολείο κι εγώ Κύτταρο και ραδιόφωνο μετά. Θα μας τα μεταφέρουν τα χαμπέρια ο Καραμπίτσος κι οι φίλοι του camerastylo!

BOSKO είπε...

Πάνος από Στοκχόλμη...
φίλε Πάνο,
γνωρίζω πως παρ' ότι η Καγιαλόγλου δεν εμφανίζεται τακτικά σε κάποια αθηναϊκή μουσική σκηνή, δίνει πολλές συναυλίες στο εξωτερικό, από την Κύπρο και την Οδησσό μέχρι την Πορτογαλία και τη Στοκχόλμη. Την ήθελε πολύ- και τη δικαιούταν- αυτή τη συναυλία στο Ηρώδειο, οπότε θα είμαστε όλοι εκεί να την τιμήσουμε! Το συναίσθημα που περιγράφεις με την παγωνιά έξω και τη θέρμη του καλλιτέχνη μέσα, εγώ το έζησα σε ένα μικρό music bar του Μονάχου το 1995, όταν έξω είχε -2 βαθμούς κι εμείς μέσα απολαμβάναμε τη Melanie με την κιθάρα της. Ναι, τη Melanie του Woodstock εννοώ!
Έτσι και περάσει ο Suzuki σε φεστιβάλ στη Σουηδία, που ήδη έστειλα κόπια, εύχομαι να τα πούμε κι από κοντά!
Σ' ευχαριστώ για τις επισκέψεις σου!

Kostas L.A. είπε...

Πολυ ωραια!!Καλη τυχη με την ταινια σου φιλε μου!!
Εγω που θα'μαι στην πατρα λοιπον,θα προσπαθησω να παραβρεθω στο φεστιβαλ..
Αν δε μου τυχει κατι απροοπτο και καταφερω να'μαι εκει,θα σου πω εντυπωσεις!!;)

BOSKO είπε...

kostas l.a. ...
σ' ευχαριστώ! Είδες πότε ακριβώς παίζεται η ταινία μου, να πας λοιπόν να τη δεις και να μου γράψεις τις εντυπώσεις σου! Θα αναμένω εναγωνίως!

Kostas L.A. είπε...

τεταρτη 8 οκτωβρη στις 17:30,στο ΙΝΤΕΑΛ!!κατα 99% θα μαι εκει!!;)

BOSKO είπε...

kostas l.a. ...
OK, χαίρομαι! Θα σου αρέσει, μια και είναι...rockumentary!

BOSKO είπε...

kostas l.a. ...
(άσχετο)
έχει και η Πάτρα L.A.;

Kostas L.A. είπε...

χαχαχαχα..βασικα δεν ειμαι απο πατρα!!:P
εδω σπουδαζω τα τελευταια 4 και κατι χρονια..το L.A. βγαινει λιγο απο τα ονειρα που εκανα απο παιδι να ταξιδεψω και να ζησω στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου εστω και για λιγο,και απο τη Λαρισσα στην οποια μεγαλωσα!!:)

BOSKO είπε...

kostas l.a. ...
ααα, κατάλαβα! Τώρα ηρέμησα! Σου εύχομαι να πας! Λέει το L.A.!

Kostas L.A. είπε...

να'σαι καλα..ισως καποια μερα τα καταφερω!:)

ΕΥΟΙ! είπε...

καλή επιτυχία σε όλους
τους ανεξάρτητους!
(θέλει κότσια)
ξέρεις...
ανεβαίνω μία μία τις αναρτήσεις σου,
και μεταφορικά και κυριολεκτικά
είναι πολύ ωραίες δουλειές και
...δε σε προλαβαίνω κιόλας!

BOSKO είπε...

ευοι!...
η πλάκα είναι πως όταν σχολιάζεις, πάντα είμαι σε σύνδεση και μπορώ να σου απαντάω ταυτόχρονα! Σ' ευχαριστώ για τον καλό το λόγο!