Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ EMPTY FRAME ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ!


Πριν από μερικούς μήνες έφτασε στο Κύτταρο το demo ενός ελληνικού αγγλόφωνου συγκροτήματος, με προοπτική την πραγματοποίηση ενός λάιβ στο ιστορικό club. Το όνομα του γκρουπ, Empty Frame και του demo τους, Take over the city. Με την πρώτη ακρόαση του καλοηχογραφημένου cd (κάτι σπάνιο για...χειροποίητη παραγωγή, χωρίς δηλαδή την πολυτέλεια των ατελείωτων ωρών στο studio), συνειδητοποίησα πως πρόκειται για ολοκληρωμένους μουσικούς με κανονική πρόταση στο χώρο της αθηναϊκής ανεξάρτητης σκηνής! Μία φορά που έπαιξα στο ραδιόφωνο το κομμάτι τους με τίτλο Falling in love, κυριολεκτικά σπάσανε τα τηλέφωνα από ακροατές, οι οποίοι ρωτούσαν ποιος καλλιτέχνης ευθύνεται γι' αυτό το ηλεκτρικό ταγκό που περιείχε τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Leonard Cohen, αλλά και τους Tindersticks! Δε γνωρίζω αν τα παιδιά έχουν ήδη προχωρήσει σε επαφές με κάποια δισκογραφική προς έκδοση του πρώτου cd τους, πάντως μέσα στις επόμενες μέρες η δουλειά τους θα πάει στον Σείριο και ελπίζω σε ό,τι καλύτερο! Μέχρι τότε, αν θέλετε να ακούσετε πραγματικά όμορφη μουσική, φτιαγμένη από νέους ανθρώπους με όραμα και κυρίως γούστο, περάστε αύριο βράδυ από το Κύτταρο! Τη συναυλία των Empty Frame θα ανοίξουν οι άκρως ψυχεδελικοί Purple Enclosure, επίσης ένα πολλά υποσχόμενο καινούργιο συγκρότημα!

* Empty Frame- Purple Enclosure, ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, ώρα έναρξης: 21.00, είσοδος: 10 ευρώ

2 σχόλια:

το αερικό είπε...

Ειλικρινα ζητω συγνωμη, αλλα δεν ειχα καμια προθεση να σου χαλασω την διαθεση.Θα φροντισω να ειμαι προσεκτικοτερη σε πιθανο μελλοντικο μου σχολιο.
Την καλησπερα μου!

BOSKO είπε...

το αερικό...
για ποιο λόγο ζητάς συγνώμη; κι από που κι ως που μού χάλασες τη διάθεση; και γιατί να είσαι πιο προσεκτική; δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά...εγώ θα έλεγα να συνεχίζεις να γράφεις ό,τι και όπως εσύ νομίζεις!
Την καληνύχτα μου!