Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΟΨΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑ- ΜΑΝΔΟΝΑΣ!

Πάνε πολλά χρόνια, θα ήταν 1991- 92. Βρισκόμουν στην εφηβική ηλικία κι είχα αποφασίσει να αφήσω μακριά μαλλιά, ενώ είχαν ξεκινήσει οι βόλτες στο Μοναστηράκι προς αναζήτηση βινυλίων! Ωστόσο, θυμάμαι μια μέρα στην τηλεόραση να δείχνει συναυλία της Madonna και τον πατέρα μου να λέει του αδερφού μου: Τρέχα φώναξε τον μικρό, έχει τη Madonna! Απαντάει ο αδερφός μου: Μπα, την έχει παρατήσει, τώρα έπιασε τη Janis Joplin! Και πετάει τη φοβερή ατάκα ο πατέρας μου: Ναι, την παράτησε, αφού πρώτα την κατέστρεψε! Η αλήθεια είναι πως και οι δυο τους είχαν δίκιο. Αφενός ανήκω κι εγώ στα παιδιά του MTV που τους έγινε πλύση εγκεφάλου με το, ομολογουμένως ωραιότατο, Like a prayer (το τραγούδησε κάποτε κι η Έλλη Πασπαλά, όπως με πληροφόρησε ο Γιώργης Χριστοδούλου), αφετέρου όμως γρήγορα αποστράφηκα τους καλλιτέχνες λογικής super- market, οι οποίοι ουδέποτε είχαν σχέση με τον αντιαμερικανισμό, τα drugs, τις καταθλίψεις ή έστω με μια πιο παράδοξη στάση για τα media που τους περικύκλωναν παγκοσμίως. Διότι, το να ρίχνει η αοιδός και κάνα γλωσσόφιλο σε άλλη γυναίκα, όποτε της καυλώνει κυριολεκτικά, μόνο παράδοξη στάση δε θα μπορούσε πια να θεωρηθεί. Οι δε θρησκειολογικές αναζητήσεις της τελευταία, συγνώμη, αλλά είναι για τα πανηγύρια! Αν πεις οι υιοθεσίες και το ενδιαφέρον της για τα παιδάκια του τρίτου κόσμου, ε, τα' χει κάνει προ πολλού σε μας εδώ και πιο συγκινητικά η κυρία Βαρδινογιάννη. ΟΚ, είμαι πολύ αφοριστικός, ακόμη όμως στα 35 μου δε μπορώ να δω τον καλλιτέχνη ξεχωριστά από τη θέση του απέναντι στα κοινωνικά πράγματα της εποχής του. Να μην παραλείψω να πω ό,τι όταν άκουσα πρώτη φορά το Papa don't preach σε προεφηβική ηλικία, δεν ήταν πολύ καλά τα αγγλικά μου, με αποτέλεσμα να νομίζω ό,τι η Madonna παρακαλάει τον μπαμπά της να σταματήσει να...πέρδεται! Κοίτα να δεις τι της δώσανε της γυναίκας να τραγουδήσει σκεφτόμουν ο αφελής! Με τα χρόνια, δε λέω, τη συμπάθησα, ειδικά όταν άρχισε να γίνεται και αιτία ονειρώξεων- ήταν τότε που αυνανιζόταν σχεδόν επί σκηνής με την τσίγκινη μυτερή βυζοθήκη της! Τη σήμερον ημέρα, όμως, θεωρώ ασυναίσθητο αυνανισμό (και γι' αυτό κατακριτέο) να στήνεσαι στην ουρά για ένα πανάκριβο εισιτήριο κι όταν δεν το βρίσκεις, να δίνεις ακόμη και 3.000 ευρώ στους μαυραγορίτες προκειμένου να το αποκτήσεις! Δηλαδή, έλεος! Δείγμα μιας εποχής, μιας χύμα αισθητικής και μιας κρυπτοφασίζουσας λογικής που μπερδεύει, στη χώρα μας τουλάχιστον, τη Madonna με τη Λένα Πλάτωνος, τον Φοίβο Δεληβοριά με τον Notis Sfakianakis, τον Γιώργο Μαργαρίτη με τους Belle & Sebastian και τη γραβάτα με το σώβρακο, η κυρα- Μανδόνα -που λέει και το βλαχάκι (το)- θα τα πιάσει και πάλι τα λεφτά της από τα χαϊβάνια της τριτοκοσμικής Ελλάδας, που θα πάνε στην αποψινή συναυλία της με βιντεοκάμερες, φλας, στρας, φρου- φρου κι αρώματα! Μην παραλείψουν μόνο να πάρουν ομπρέλα και ολόσωμο αδιάβροχο, διότι η ΕΜΥ προβλέπει να γίνει της πουτάνας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα! Και, μεταξύ μας, πολύ θα το φχαριστηθώ! Madonna mia, κοινώς Βαγγελίστρα μου...

16 σχόλια:

igkros είπε...

Κακίες Μπόσκο!

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Μποσκάκι μουυυυ....ε,ναί έχω να πώ ότι έχεις απόλυτο..απόλυτο όμως δίκιο..να ξεσπάς (με αυτόν τον απίστευτα χαριτωμένο τρόπο όπως πάντα ομολογουμένως)!!!πλέον νομίζω έχει καταντήσει και λίιιιγο βλακεία το όλο ζήτημα με την κυρία Μανδόνα (που λές κι εσύ)!....δε λέω κάποτε είχε τραβήξει τα βλέμματα όοοολης της υφηλίου πάνω της αυτή η κυρία και έκανε τα αγοράκια όλης της υφηλίου να δούν στα μάτια της το ιδανικό σύμβολο του σέξ...αλλά... αλλά....πλέον δεν ξέρω...μου φαίνεται σάνα έχει υποστεί έναν αφάαααανταστο 'κορεσμό'το όλο θέμα με τη κυρία αυτή...δε λέω και εγώ κάποτε στην προεφηβεία το χα περάσει αυτό το στάδιο (όπως και άλλα)...όμως τώρα..ντάξει είναι και λίγο για γέλια να βλέπεις ένα πουρό (γιατί πλέον η κυρία κοντέυει 50 χρονών!!! μη το ξεχνάμε!!!)....να χοροπηδάει επί σκηνής!!!...τι είναι για μένα η κυρά Μανδόνα που λες κι εσύ τώρα πιά;;;πως τη βλέπω;;;σαν ένα πολύυυυυυ καλό 'προιόν'του αμερικάνικου στάρ σύστεμ και μό-νο γιατί μάλλον αυτό ήταν πάντα..και μάλιστα και ένα 'προιόν'που απέφερε και πολλά κέρδη τεράστια χρηματικά ποσά στις αμερικάνικες δισκογραφικές εταιρίες...αυτό... και νομίζω ότι εάν φτάσει ένας καλλιτέχνης να γίνει πλέον μόνο 'προιόν' μιας δισκογραφικής εταιρίας...ε,τότε κλάφτα χαράλαμπε! που λένε......αυτό..κατάλαβες Μποσκάκι μου;;;...φιλάκια,Αθανασία.

μαριάννα είπε...

:))))))))))))))

Μεγάλη ψωνάρα η αυτοκράτειρα. Κοντά 300 άτομα κουβαλάει και κάτι απίστευτα νούμερα σε καλλυντικά και γκαρνταρόμπα.
Κι αν αξίζουν κάποια κομμάτια της, στην σπάει τόσο με τη μλκία που τη δέρνει, που δε θες ν' ακούς.
Αλλά επειδή μάλλον όπως μου είπαν μόλις από το Ηρώδειο θα ακυρωθούν τα Alvin Ailey ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ, προβλέπω να της χαλάσει η σούπα.
Δεν χαίρομαι για τον κόσμο φυσικά, γιατί ξέρω τί σημαίνει πόνος ματαίωσης ή αναβολής... αλλά μου την έσπασε πολύ που στη «μαύρη» τα εισιτήριά της έφτασαν και 10.000 ευρώ!!!! Βοήθειά μας!

BOSKO είπε...

alps...
όσο πατάει η γάτα, εφόσον στην πραγματικότητα ποσώς με νοιάζει αν βρέξει ή δε βρέξει απόψε...

BOSKO είπε...

αθανασία...
είδες το πουρό, Αθανασία μου, πως χοροπηδάει σαν κατσίκα; Και έπιασε και στο στόμα της πριν από μερικά χρόνια την τραγουδάρα "American Pie" του Don McLean! Στην πυρά!

BOSKO είπε...

γητεύτρια...
από σένα τ' ακούω περί δεκαχίλιαρου! Τόση ξεφτίλα πια; Και σκέψου ό,τι στη Γαλλία- νομίζω- την έφτυσαν κανονικότατα! Ψώνιο δε θα τη χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση, ξέρει πολύ καλά τι κάνει η κυρα- Μανδόνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Δε βαριέσαι...

Panos Kosmidis είπε...

Έτσι!Απάνω τους boskαρα!!!

(εγώ περιμένω πως και πως να περάσουν 6-7 χρόνια για να δω τί άλλο θα κάνουν για να τη διατηρήσουν "εμπορεύσιμη", διότι, δν ξέρω αν το 'μαθες, πριν λίγο καιρό υπέγραψε 10ετές συμβόλαιο, στα 50 της!!!)

Χαιρετισμούς...

BOSKO είπε...

matsiftaria...
όχι, δεν το ήξερα και δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Θα την πλακώσουν στα λίφτινγκ, στις γυμναστικές, στη χορτοφαγία και στις κορτιζόνες τη φουκαριάρα την κυρα- Μανδόνα...

Ανώνυμος είπε...

Και τελικά τα Alvin Ailey δεν ακυρώθηκαν!

Ξεκίνησε να βρέχει κάποια στιγμή στη μέση της παράστασης πριν το REVELATIONS βγάλαμε τις ομπρελίτσες και περμέναμε για ένα 15λεπτο μέχρι που σταμάτησε.

Ελπίζω λίγα km παραπέρα να μην σταμάτησε.

Όχι ότι ήταν τίποτα ιδιαίτερο τα Alvin Ailey(τελικά ο χορός απλά δεν μαρέσει τόσο) άλλά σίγουρα καλύτερο..

Εννοείται ότι η Madonna είναι μια γυναίκα με καλό timing που έτυχε(?) να τη στηρίζει ενα σύστημα τεραστίων διαστάσεων.

Σαν τη Βουγιουκλάκη ένα πράγμα;

Καληνύχτα
και καλή τύχη που θέλει να λέει ΚΑΙ η Στάη

BOSKO είπε...

μάνος...
πες τα στη γητεύτρια που μάλλον δεν θα πήγε, φοβούμενη την κακοκαιρία. Εγώ πάλι την έβγαλα μέσα, ξαναβλέποντας για πολλοστή φορά τα χιτσκοκικά "Πουλιά". Όσο για την κυρα- Μανδόνα, σα να παρα- ασχοληθήκαμε με την πάρτη της, μου φαίνεται...
καληνυχτίζω!

musicbug είπε...

Etsi etsi xwsta stin pop hostess:-) Egw de tha pw psemata, mou aresoun polla tis kommatia ki exw kapoia album tis, alla tin vriskw exeretika antipathi kai geloia san atomo (protimw tin Kylie). Gi'ayto kai den piga sti synavlia pros ekpliksi filwn kai syggenwn mou:-) Ase pou gelasa poly me tis oures gia ta eisitiria, eleos opws les ki esy:-) Eytixws egine i synavlia kai tha stamatisoun se kapoia fasi na mas ta prizoun!

BOSKO είπε...

musicbug...
το "Frozen" πριν καμιά δεκαριά χρόνια ήταν το τελευταίο κομμάτι της που μου άρεσε! Πολύ όμως! Το άλμπουμ της βέβαια δεν θα τ' αγόραζα ούτε με σφαίρες. Εν κατακλείδι, όπως μου είπε πριν από λίγο στο τηλέφωνο, μεγαλοτραγουδίστρια του...έντεχνου "κι η Madonna θα πεθάνει κάποτε, όλοι εκεί θα πάμε"!

ΕΥΟΙ! είπε...

αχτύπητο το
papa don't ..πριτς!
όπως και πολλά άλλα
δεν είναι μόνο αυτό που πουλάει
δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται..
αχτύπητο επίσης και το ροζάκι της γραμματοσειράς σου!
τα Alvin Ailey
όχι μόνο δεν ακυρώθηκαν
αλλά όπως πάντα μεγαλούργησαν
μιλώντας με κάθε κομμάτι
σωμάτων στη φωτιά, στον ωκεανό, στους τυφώνες, στις αλυσίδες (chain gang) στις γωνιές του Brooklyn...
το ωραιότερο όμως
ήταν το θέαμα των πολυάριθμων χρωματιστών ομπρελών
στις κερκίδες του γεμάτου Ηρωδείου!

BOSKO είπε...

ευοι!...
αυτά είναι! Φαντάζομαι πόσο όμορφη θα ήταν η εικόνα που μεταφέρεις, όπως και ο άλλος φίλος χθες βράδυ. Παρ' όλα αυτά, πριν λίγο η TV έδειχνε ψώνια που είχαν κυκλώσει το ξενοδοχείο της κυρα- Μανδόνας! Πράγματι, το κατάλληλο χρώμα επέλεξα για το post τούτο!

learnenglishonline.gr είπε...

καππου πηρε το ματι μου περι 10ετους συμβολαιου τι παραξενευεστε recrueting κανει η γυναικα για καστα (ονοματα δε λεμε κ ο νοων νοειτο)σιγα μην εσπασε το νυχι της Μαν-δονης για τις συναυλιες κ τα εισιτηρια. brittaki christinaki rihannaki αυτη δεν τις χρηζει δημοσια κ κανονικα?
κ τα γυναικοομοφυλοφιλικα κ τετοια αμα δεν τα λανσαρουν αυτες πως θα γινουν μοδα? γιατι ενταξει με τους αντρες τους βολεψαν, αν δεν το γυρισοθν κ οι γυναικες ομως πως θα σταματησει η σπορα των ανθρωπων? sorry friends gia to intruding απλα υποβαλλω σεβη κ "αναφορα" στον jesus που μου το ζητησε ,ξερει αυτος ποιος ειναι.

learnenglishonline.gr είπε...

καππου πηρε το ματι μου περι 10ετους συμβολαιου τι παραξενευεστε recrueting κανει η γυναικα για καστα (ονοματα δε λεμε κ ο νοων νοειτο)σιγα μην εσπασε το νυχι της Μαν-δονης για τις συναυλιες κ τα εισιτηρια. brittaki christinaki rihannaki αυτη δεν τις χρηζει δημοσια κ κανονικα?
κ τα γυναικοομοφυλοφιλικα κ τετοια αμα δεν τα λανσαρουν αυτες πως θα γινουν μοδα? γιατι ενταξει με τους αντρες τους βολεψαν, αν δεν το γυρισοθν κ οι γυναικες ομως πως θα σταματησει η σπορα των ανθρωπων? sorry friends gia to intruding απλα υποβαλλω σεβη κ "αναφορα" στον jesus που μου το ζητησε ,ξερει αυτος ποιος ειναι.