Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ "ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

Εδώ βλέπετε τους υπάλληλους του εκδοτικού οίκου να ανοίγουν τις κούτες με το νέο πόνημα του γνωστού και μη εξαιρετέου, διάσημου και διεθνώς αναγνωρισμένου, κομπλεξικού διαδικτυακού ποιητή! Μάπα το καρπούζι σκέφτονται οι ταλαίπωροι, αλλά δυστυχώς πρέπει να το βάλουν στη βιτρίνα μπας και πουληθεί κάνα αντίτυπο στους φίλους του και τα πιάσουν τα λεφτά τους! Η πρωτοτυπία του βιβλίου με τον τίτλο Μικροκύματα, έγκειται στο γεγονός πως ένας μαυριδερός αυστραλοπίθηκος εξ Αμαλλλλιάδας (το λάμδα, παχύ παρακαλώ!) προσφέρει ως δώρο και ένα καρπούζι απ' τα μέρη του! Ας είναι καλά ο άνθρωπος που παρέχει υγιεινή τροφή στους πελάτες του, διότι αν περίμενε να ταράξει τα νερά της πνευματικής ζωής αυτού του τόπου, εγώ θα είχα βγάλει φαβορίτες και θα ήμουν Κόκοτας! Διαβάστε λοιπόν τα Μικροκύματα, σας συνιστώ σε μία λικνιζόμενη αιώρα, με μια γάτα να χουρχουρίζει στην αγκαλιά σας, ένα άλτο σαξόφωνο να παίζει κάπου στο βάθος και μια φέτα δροσερό καρπούζι στο πιάτο σας!
Οι πληροφορίες μου λένε πως ήδη τα Μικροκύματα διεκδικούν το πρώτο βραβείο στην υποψηφιότητα για την πιο Μυρωδάτη και Ευκολοφόρετη Λογοτεχνική Κάλτσα, ενώ επίσης φημολογείται ότι προξένησαν το ενδιαφέρον του παλαίμαχου Γκουζγκούνη για επιστροφή σε ένα νέο όμως είδος κινηματογράφου, όπου ο πρωταγωνιστής την ώρα των ερωτικών περιπτύξεων θα χάνει τη στύση του και θα απαγγέλλει βαθυστόχαστες αμπελοφιλοσοφίες! Άκουσον, άκουσον! Τρέξτε να προλάβετε, το βιβλίο κυκλοφορεί στα περίπτερα και στις συνοικιακές λαϊκές αγορές!
Να μου ζήσεις, Ποιητή μου! Και εις ανώτερα!
Ουπς, μου γλύστρησε το καρπούζι, π' ανάθεμα το και ποιος τρέχει να το πιάσει τώρα...
* τελευταίο και εκτονωτικό post περί του ποιητή! Ζητώ συγνώμη στον Βασίλη Γισδάκη που αμαυρώθηκε κυριολεκτικά η προηγούμενη ανάρτηση και σε όσους διέγραψα αναγκαστικά τα σχόλια τους!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάπως καλύτερο μετά την επεξεργασία!

BOSKO είπε...

herrk...
συμφωνώ! Σου άρεσε, ε;

Ανώνυμος είπε...

Α, ρε Μποσκάκι, δεν έχω ιδέα ποιον εννοείς, αλλά τον έκανες τ' αλατιού, ειδικά αν θέλει να λέγεται και ποιητής! Αχαχαχαχαχαχα
Μαρία

BOSKO είπε...

Μαρία...
εγώ να δεις τι γέλιο έχω ρίξει! Και ούτε θα μάθεις ποιος είναι, σιγά μην του κάνω και διαφήμιση του γεωσκώληκα! Για κάθε αναγραφή του ονόματος του στο ποιοτικόν τούτο ιστολόγιο, αξιώνω να μου δίνει τουλάχιστον 300 ευρώ! Και χωρίς καρπούζια...

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη,

πολύ με στενοχώρησε το ποστ αυτό. Ανήκω κι εγώ σ' αυτούς που περιμένουν κάθε καινούργιο σου ποστ, όπως θα διάβαζαν τα πολιτιστικά στην αγαπημένη τους εφημερίδα.
Το τι έχει η κυρία Γητεύτρια με τον εν λόγω κύριο, δεν θα πρέπει να σε επηρεάζει. Κρατήσου μακριά, το επίπεδο σου είναι σαφώς πιο υψηλό από απαγοητευμένους ποιητές και ξεκατινιάσματα.
Καλά να πάτε στη συναυλία απόψε και φιλιά στον Βασίλη.
Το ξέρεις, σα μάνα σου μιλάω.

Στέλλα

BOSKO είπε...

Στέλλα (αν είσαι αυτή που νομίζω)...
κατ' αρχάς, δε σημαίνει πως επειδή ένα blog θεωρείται υψηλού επιπέδου -σ' ευχαριστώ για το χαρακτηρισμό- ο εκάστοτε συγγραφέας του μπορεί να αφήνει το κάθε κακοήθες λαμόγιο να ασχημονεί σε βάρος του. Έχεις δίκιο, μπορεί να μη με αφορά ο καυγάς Γητεύτριας/ Ποιητή, με εξοργίζει όμως όταν αυτό το σκουλήκι κατηγορεί εμένα και τον Βασίλη Γισδάκη, αγαπημένο φίλο και σπουδαίο καλλιτέχνη, ως "τσογλάνια". Με ποιο δικαίωμα, ο καραγκιόζης; Τέλος, δε συμφωνώ ότι πρέπει να μείνω τελείως μακριά απ' τον καυγά τους. Αυτή είναι μια στάση ωχαδερφισμού, κοινώς σπάμε πλάκα απ' τα blogs μας. Δεν μου αρέσει να διαπομπεύονται άνθρωποι που θεωρώ φίλους μου και γι' αυτό συχνά στέκομαι στο πλευρό τους. Μια εικόνα του πραγματικού κόσμου είναι και το διαδίκτυο, ένας μικρόκοσμος, που συνήθως ο καθένας κολακεύει τον άλλο για να κάψει τη μοναξιά του, μα κανείς δεν παίρνει θέση στα δύσκολα. Λυπάμαι, αγαπητή Στέλλα, αν δε μπορείς αυτό να το καταλάβεις!

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Μποσκάκι μουυυυυ!ούυυφ ρε παιδάκι μου τί έγινε βρε πάλι;;ε, άμα πιά..άμα πιά μ αυτόν..μα καλά Μποσκάκι δε το ξέρεις ότι όσοι πάσχουν από σοβαρό κόμπλεξ κατωτερότητας (επειδή έτσι τον κόβω τον αξιότιμο κύριο ποιητή μας) και όσοι νιώθουν ότι δεν έχουν αξία και βλέπουν τον εαυτό τους (γιατί αυτοί οι άνθρωποι το έχουν καταλάβει οι ί δι οι πρωτίστως αυτό)σαν ένα μηδενικό.. κάνουν διάφορα και μαιμουδίζουν όπως λέω εγώ σαν τη τσίτα..με σκοπό να τραβήξουν τη προσοχή των άλλων;;;;ομολογουμένως πολύυυυυ 'αγριοπός'τρόπος να κερδίσουν το ενδιαφέρον τον άλλων γύρω τους..και εκνευριστικός αλλά....αλλά...όταν κάποιος είναι ψυχασθενής...βέβαια μπορεί και κάποιες φορές να το παρακάνουν όπως και ο τυπάκος μας τώρα...αυτό όμως που με εκνέυρισε φρικτά και μου 'άναψε τα λαμπάκια'είναι ότι ο τυπάκος μιλάει με αυτούς τους ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς που μιλάει για σένα και τον Βασίλη μας (τον Β.Γισδάκη εννοώ)...ε,εκεί το παράτράβηξε το σκοινάκι του...αυτό ήταν εντελώς απρεπές πιστέυω...νομίζω δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται κατ αυτό τον τρόπο για δύο άτομα που δεν γνωρίζει (και ούτε και πρόκειται και ποτέ)....και που κυρίως ΔΕΝ του έχουν δώσει το δικαίωμα να το κάνει...και που ΔΕΝ το έχει ούτως ή αλλιώς...τι να πώ...ντρέπομαι για λογαριασμό του ειλικρινά..φιλάκια,Αθανασία.

BOSKO είπε...

αθανασία...
καλώστην, και νόμιζα ότι άφησες προηγουμένως σχόλιο με άλλο όνομα! Μη μασάς, Αθανασία μου, για όλα αυτά που λες ακριβώς, έκανα κι εγώ την ανάρτηση αυτή. Δεν επιτρέπω σε κανένα μηδενικό να επιτίθεται τόσο σε μένα, όσο και σε φίλους. Τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί του (το' πα και χθες, βλέπεις), όμως πλέον θα κινηθώ αλλιώς με πράξεις και όχι γραφόμενα. Νόμισε ο γελοίος πως έχει να κάνει με καμιά γκομενούλα του διαδικτύου. Με δυο- τρεις κινήσεις, θα στον τυλίξω εγώ σα ντολμά γιαλατζί!

thras είπε...

σιγά ρε μπόσκο δε σε προλαβαίνουμε! 3 ποστ σε διάστημα λιγότερο από 12 ώρες! Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εγώ ξέρω για τον εν λόγω κύριο! Αυτό που έχω να πω είναι ότι κάποιος πρέπει να το σκέφτεται καλά πριν εκτεθεί και πριν εκδοθεί..
Φυσικά και άκουσα την χθεσινή εκπομπή! Ήταν πολύ καλή και φυσικά θα την ακούω κάθε κυριακή βράδυ από δω και πέρα!μόνο την κυριακή είναι? Είμαι σίγουρος ότι ο συγγραφέας έχει κάνει μεγάλη έρευνα και αυτά που είπε ήταν πολύ ενδιαφέροντα! μου άρεσε πάρα πολύ πραγματικά! Προσκυνώ τη θεά σμιθ και βάλατε πολύ ωραία τραγούδια! ζεσταθήκαμε στην αρχή με το gloria αλλά και το dancing barefoot προς το τέλος πολύ ταίριαζε! και η σαββίνα ταίριαζς πολύ!! τα λέμε μπόσκοοοοοοο!

BOSKO είπε...

προς φίλους...
δεν είναι του χαρακτήρα μου να θίγω καλλιτεχνικά έργα και ιδιαίτερα βιβλία. Όπως όμως ο κύριος έκρινε χωρίς να έχει δει μία άκρως καλλιτεχνική συναυλία, αποκαλώντας τσογλάνια τους συντελεστές της, έτσι κι εγώ δικαιούμαι να κρίνω ένα βιβλίο, δίχως καν να το' χω διαβάσει! Δεν θα επιτρέψω άλλα σχόλια στο εξής, ευχαριστώ όσους έγραψαν...