Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Χρήστος Θηβαίος- Γιάννης Τριάντης λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή!
Ο Μάνος Ελευθερίου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Βάσω Δημητρίου, αλλά και οι απόντες Νίκος Καρούζος, Περικλής Γιαννόπουλος, Παύλος Σιδηρόπουλος και Jeff Buckley έδωσαν τη μαγιά στον τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο για τους πρόσφατους Πέτρινους Κήπους του! Το cd αυτό θα παρουσιάσουμε σήμερα το απόγευμα στο Κανάλι 1 του Πειραιά (90,4) με τον ίδιο, καλεσμένο μου στο στούντιο! Θα ακουστούν ακόμη κομμάτια του Nicola Piovani, του Fabrizio de Andre και του Demetrio Stratos που αρέσουν στον ιταλοθρεμμένο Έλληνα τροβαδούρο!
Συντονιστείτε στο Κανάλι 1 18.00- 20.00!

2 σχόλια:

cogito είπε...

Τελικά, οι στίχοι του τραγουδιού "Ας χαθείς" στο νέο CD του Θηβαίου δεν είναι "άδηλου", όπως είχε γράψει, αλλά ανήκουν, μετά και απόδημόσια δήλωση του Θηβαίου, στοη φίλο του και ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο Χαραλαμπόπουλος είχε προτείνει αυτούς τους στίχους (μαζί με άλλους) πριν από ακετά χρόνια στον Θηβαίο και ο τελευταίος τους βρήκε κάπου μέσα στο αρχείο του χωρίς να θυμάται τίνος είναι. Γι΄ αυτό τους ενέταξε προσωρινά σε κάποιον "άδηλο στιχουργό" μόνο που αυτός ο στιχουργός, σεμνός ων, δεν εμφανίστηκε αμέσως αλλά ήρθε σε επαφή με τον ίδιο πριν δυο μέρες για να του το πει και να του θυμίσει εκείνη την παλαιά τους συνάντηση. Το σφάλμα θα διορθωθεί στην επόμενη έκδοση του CD.

BOSKO είπε...

cogito...
πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία σου και χρήζει δημοσίευσης στο δίφωνο. Θα επικοινωνήσω με τον Χρήστο για λεπτομέρειες, αν και το σχόλιο σου είναι πλήρες! Σ' ευχαριστώ!
Πολύ ωραίο το blog σου, επίσης!