Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟΨΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΩΡΖ ΠΙΛΑΛΙ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ!

Η χθεσινή συναυλία της Αλίκης Καγιαλόγλου στο Ηρώδειο, με κράτησε μακριά από το Κύτταρο, το δεύτερο σπίτι μου, όπου ο Ζωρζ Πιλαλί παρουσίασε μια φοβερή πολύωρη παράσταση! Απόψε, όμως, θα βρίσκομαι εκεί! Και γιατί θα προβληθούν τα δύο ντοκιμαντέρ μου (Φλέρυ- Τρελή του φεγγαριού και Ζωντανοί στο Κύτταρο- Σκηνές Ροκ), κυρίως όμως γιατί κάθε εμφάνιση του εκκεντρικού καλλιτέχνη έχει το ενδιαφέρον της! Πόσω μάλλον όταν αυτή τη φορά ο Πιλαλί έστησε κανονική έκθεση ζωγραφικής μέσα στο Κύτταρο -με έργα των Γιώργου Σταθόπουλου, Αχιλλέα Χρηστίδη κ.α.- διασκεύασε Σκαλκώτα για βιολί και σαντούρι, έφερε κουαρτέτο εγχόρδων, ενώ το rock μέρος κάλυψαν ο ίδιος με τη Soufra Band και το Κτήνος, η θρυλική Σπυριδούλα και κάποια μυστήρια σκυλο- ροκού που ακούει στο όνομα Annagoula! Πρόζα, προβολές ταινιών, εκθέσεις εικαστικών και πολύ μουσική συνθέτουν το πιο rock αποψινό event της πόλης! Να είστε εκεί!
* επίσης, απόψε στον Στάβλο (Ηρακλειδών 10, Θησείο) θα πραγματοποιηθεί το BCreative party του φοιτητικού free- press Υποβρύχιο. Θα παίξουν ζωντανά οι Imam Baildi και ο DJ Alex Afanas, ενώ μεταξύ άλλων θα προβληθεί και η τελευταία ταινία μου Damo Suzuki: Αυτοσχεδιασμοί για μια φωνή, ένα ποίημα και μια τηγανιά μπάμιες! Είσοδος ελεύθερη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Μποσκάκι!!μπράβο μεγαλεία! μέχρι και στο 'Στάβλο'έφτασε η ταινία σου;;χααααχαχχαχα!μπράβο παιδί μου!μπράβο!αλλά όμως εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο (γιανά πούμε την αλήθεια μας τί θα γίνει στο φεστιβάλ ταινιών Δράμας!)εκεί μας απασχολεί περισσότερο..και τώρα όλα τα άλλα...και τί διάκριση θα πάρει εκεί (που εγώ είμαι σίγουρη θα πάρει τη καλύτερη!)..καθώς και σε άλλα φεστιβάλ και σημαντικές διοργανώσεις...κατάλαβες Μποσκάκι μας;;;φιλάκια,Αθανασία.

BOSKO είπε...

αθανασία...
είδες; ωραίο δεν είναι να παίζονται οι ταινίες σε στάβλους και σε αποθήκες; το φεστιβάλ Δράμας έληξε, Αθανασία μου, μάλλον το φεστιβάλ Πάτρας θα εννοείς. Όλο θετικά vibes είσαι!

Ανώνυμος είπε...

Ναί έχεις δίκιο Μποσκάκι μου...τα κανα λίγο 'σαλατίτσα'σήμερα..συμπάθαμε καλέ...μάλλον κλείνει οριστικά το μπλόγκ του ένας πολύ καλός μπλογκοφίλος και είμαι 'κάπως'σήμερα!αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι!χααχαχχαχχα! ναί ωραίο είναι Μποσκάκι ναί ο 'Στάβλος'είναι το γνωστότερο στέκι στο Θησείο...από τα πιό γνωστά...τυχαίνει να το ξέρω επειδή εκεί πηγαίνουν συχνά κάποιοι φίλοι...και τα ξαδέρφια μου παλιότερα..καθώς και τ αδέρφια μου...καλώς τον δεχτήκαμε τον Σουζούκι και από τα μέρη μας!...φιλάκια,Αθανασία.

ΕΥΟΙ! είπε...

...κάτι σαν rock πανηγύρι?

BOSKO είπε...

ευοι!...
ακριβώς! Πιο rock δε γινόταν: με χανούμισσες απάνω στα τραπέζια, με ηλεκτρισμένες διασκευές σε χασικλίδικα σκυλάδικα, με τους μουσικούς ντυμένους σαν κομέντια ντελ άρτε και την πιο cult περσόνα, τη φοβερή Άννα Γούλα (Annagula) στο hit του Πιλαλί "Τα πίνω όλα (και ουίσκι και κόκα- κόλα)"!