Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

TOP 10 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ 2008- Νο 6- ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ- ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ"


ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ- ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ- ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ- ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ
Ήταν ένας από τους πρώτους δίσκους μέσα στο 2008 που ξαναέφεραν πανηγυρικά σχεδόν στο προσκήνιο το concept της χρυσής εποχής του ελληνικού τραγουδιού, δηλαδή ένα συνθέτη, ένα στιχουργό και έναν ερμηνευτή σε μια κοινή προσπάθεια. Ακολούθησαν η δουλειά του Δημήτρη Μαραμή με τον Σωτήρη Τριβιζά και τον Κωνσταντίνο Κληρονόμο, όπως και ο πρόσφατος δίσκος του Θάνου Μικρούτσικου με τον Οδυσσέα Ιωάννου και τη Ρίτα Αντωνοπούλου. Μην ψάχνετε για πρωταγωνιστές σ' αυτό το cd- μιλάμε για το απόλυτο δέσιμο της ερμηνείας της Νατάσσας Μποφίλιου (αναμφισβήτητα, μια από τις ωραιότερες νεανικές φωνές) με τις μελωδίες κραουνακικού αισθήματος του Θέμη Καραμουρατίδη και τους μελαγχολικούς στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι παραστάσεις των παιδιών σε νέα μουσική σκηνή στην καρδιά της Αθήνας, ενώ, απ' όσο γνωρίζω, ετοιμάζουν και το επόμενο δισκογραφικό βήμα τους.
Εδώ, το σχετικό post από τον Απρίλιο του 2008:
http://bosko-hippydippy.blogspot.com/2008/04/blog-post_20.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα πρώτη φορά την Μποφίλιου στα Προπύλαια και εντυπωσιάστηκα από το τραγούδι που παρουσίασαν! Έψαξα την επόμενη το δίσκο και τον βρήκα με σχετική δυσκολία! Ξέρετε τι άλλο έχει κυκλοφορήσει δικό της;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

μια άλλη...Νατάσσα
(εντελώς συμπτωματικό)

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
http://www.friendsofmusic.gr/mpofiliou.html
εδώ θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
Καλή χρονιά να' χουμε!