Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΙΕΡΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η 11η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού και μιας και κυκλοφόρησαν τελευταία πολλοί αξιόλογοι παιδικοί δίσκοι, λέω στη σημερινή εκπομπή μου να σας παίξω τραγούδια απ' αυτούς! Στο δεύτερο ημίωρο μάλιστα θα συνδεθούμε τηλεφωνικά με την Κύπρο και τον συνθέτη Γιώργο Χατζηπιερή, ο οποίος θα μας πει λίγα λόγια για την ολοκαίνουργια δουλειά του με τίτλο Η επιστροφή του τεμπέλη δράκου. Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο παιδικών τραγουδιών του με τη συμβολή του Νίκου Κυπουργού στην ενορχήστρωση και των Διονύση Σαββόπουλου, Έλλης Πασπαλά, Δώρου Δημοσθένους, Ελευθερίας Αρβανιτάκη, Αλκίνοου Ιωαννίδη κ.α. στις ερμηνείες! Ενδιαμέσως, θ' ακούσετε ακόμη το Κοκοράκι με τη Φλέρυ Νταντωνάκη, το Λυπητερό ταγκό της πολύ άσπλαχνης κόμισσας που μετακόμιζε και άφηνε μόνο του το σκυλάκι της από το Μίλα μου για μήλα του Σταύρου Παπασταύρου και του Ευγένιου Τριβιζά με την Κρίστη Στασινοπούλου, τον Μίδα του Νίκου Κυπουργού και του Παρασκευά Καρασούλου, από τα Μυστικά του Κήπου, με τον Σαββόπουλο και τη Γαλάνη, τον Χορό των μπιζελιών της Πλάτωνος και της Κριεζή, μερικά από τα Χρωματιστά τραγούδια της Κωχ, καθώς και επιλογές από το ολοκαίνουργιο επίσης παιδικό άλμπουμ Ένας γάτος μια φορά! της Τατιάνας Ζωγράφου. Συντονιστείτε στο Κανάλι 1 του Πειραιά (http://www.kanaliena.gr/) στους 90,4 για μία ώρα, 17.00- 18.00, το απόγευμα!

3 σχόλια:

Άρτεμις είπε...

Πλακα κανεις! Επιστρέφει ο Τεμπέλης δράκος? Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ με βοήθησε στην δουλειά μου και όχι μόνο!!!!
Κρίμα που η συνδεση μου είναι τόσο αργή και δεν μπορώ να ακούσω τις εκπομπές σου. (σήμερα ούτως ή αλλως είδα αργα την αναρτηση αλλα έψαχνα ευκαιρία να γκρινιάξω)

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
πράγματι, επέστρεψε ο Χατζηπιερής με ένα τρισχαριτωμένο παιδικό άλμπουμ! Όλα τα λεφτά ο Σαββόπουλος και ο Αλκίνοος που τραγουδάει στα κυπριακά κιόλας!
μην το χάσεις!
λες να κάνει διανομή η Γιουνιβέρσαλ και στην Πολωνία;

Άρτεμις είπε...

Χαχαχα, στην Πολωνια ε? Γυρναω για τις γιορτες οποτε θα το παρω απο Θεσσαλονικη. Ανυπομονω!!! Να'σαι καλα για την ενημερωση!